• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

"Nitelikli acı sos" muhabbetini ben açacaktım, size nasip olmuş. :) Maalesef Türkiye'de benim için yeterince acı olan bir sos yok sanıyorum. Şu an Padronero'nun Chocolate Ghost sosunu kullanıyorum, bende "hmm peki" etkisi yapıyor sadece. Bildiğiniz bir yer varsa özel olarak sos imâl eden bilgilendirirseniz harika olur. Sanırım tok BBQ var en acı üretimi yapan ama onun için de mekâna gitmek gerekiyor sanıyorum.

Acı sos konusu açılınca bilenlere danışmak isterim. Türkiye'de toz cayenne satan bildiğiniz bir yer var mıdır?

Yurtdışından ısı ayarlı kettle alma niyetindeyim. Fiyat olarak çok daha avantajlı olacak fakat bu ürünlerin arıza çıkarma sıklığı nedir? Garantiden feragat etmeye değer mi sizce?

Yurtdışından ısı ayarlı kettle alma niyetindeyim. Fiyat olarak çok daha avantajlı olacak fakat bu ürünlerin arıza çıkarma sıklığı nedir? Garantiden feragat etmeye değer mi sizce?
Arada ciddi fiyat farkı var, ben aliexpress üzerinden indirimli Timemore almıştım, çin fişi ile geldi, söküp EU fiş ile değiştirdim halen kullanıyorum. Aradaki fiyat farkına bakacak olursak garanti konusu çok kafaya takacak bir durum değil, sık arıza veren bir cihaz olduğunu sanmıyorum ancak elektronik eşyada şans faktörü de bazen yanıltıyor.

Arada ciddi fiyat farkı var, ben aliexpress üzerinden indirimli Timemore almıştım, çin fişi ile geldi, söküp EU fiş ile değiştirdim halen kullanıyorum. Aradaki fiyat farkına bakacak olursak garanti konusu çok kafaya takacak bir durum değil, sık arıza veren bir cihaz olduğunu sanmıyorum ancak elektronik eşyada şans faktörü de bazen yanıltıyor.
Yine sizin tarafınızdan influence edildim ve risk almaya karar verdim @DragonFly Bey :D

Abi bana boşuna uğraşıyormuşuz hissi verdi 🤣🤣

Bayıldım. Herşey o kadar doğru ve yanlış ki hipnotize ediyor. Kendi hayatını sorguluyorsun. Müthiş içerik.

Hele ki videonun sonunda bak bütün kahveyi içtim der gibi boş bardakları göstermesi <3

Ramazan beyciğim arabadan, ressamlığa - mor lahanadan, sabuna bir çok alanda başarılı. İsviçre çakısı gibi maşallah. Takibe aldım. Keşif için teşekkürler.

Philips 2200 siparişi verdim forumu okudukça yanlış bir karar mı diye sorguluyorum Eşim süt bazlı kahve sevdiği için otomatik makine almıştım sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Tercihiniz hangisi,tek seferde,delikanlı gibi,harbi ve net?

2. abi çok rahat, çok profesyonel. Kamera var diye ne ekstra malzeme koyma ne ekstra dikkat etme gibi şeyler hiç yok. Kamerasız gidersen de bu muameleyi görürsün. Ağzındaki sigara da ne kadar profesyonel olduğunu bize kanıtlar nitelikte. El lezzetini de işin içerisine katmaktan geri durmuyor. Salaş ama lezzetli gözüküyor.

Yeni bir değirmene geçmeyi planlıyorum. Daha çok filtre, ikincil olarak da aeropress öğütüyorum. Kompakt olması gibi bir derdim yok. Bütçem 10.000 TL. Tavsiyelerinizi beklerim.

Yeni bir değirmene geçmeyi planlıyorum. Daha çok filtre, ikincil olarak da aeropress öğütüyorum. Kompakt olması gibi bir derdim yok. Bütçem 10.000 TL. Tavsiyelerinizi beklerim.
Bütçeniz el değirmenleri açısından hareket alanınızı çok geniş kılıyor.Bu yelpazedeki neredeyse her ürün filtre,aeropress ogutum saglayabilir.Geriye tat profili tercihleri,ayarlama mekanizması,ogutum hızı,kutu içeriği,uretim materyali gibi detaylar kalıyor.Bu konularda tercihiniz ne olurdu?

Bütçeniz el değirmenleri açısından hareket alanınızı çok geniş kılıyor.Bu yelpazedeki neredeyse her ürün filtre,aeropress ogutum saglayabilir.Geriye tat profili tercihleri,ayarlama mekanizması,ogutum hızı,kutu içeriği,uretim materyali gibi detaylar kalıyor.Bu konularda tercihiniz ne olurdu?
Timemore C3'deki gibi tekrar tekrar click saymasam fena olmaz. Dengeli bir çıktı almak isterim. Sonuç tatmin ettiği müddetçe süreyi fazla dikkate almam. Temizlik kolaylığı konusunda bir seviye atlasam da fena olmazdı.

Evet, bütçe bu kadar olunca hemen hemen her şeyi kapsıyor ve insan seçemiyor. Bütçeyi düşürsem mi diye de düşünmedim değil. Artan para ile farklı şeyler almak ya da yapmak da mümkün sonuçta. :)

Ekipmandan ve mühendislik meselelerinden fazla anlamam. Arkadaşlar bu az bilgiyle yardımcı olabilirlerse harika olur. :)

Geri