enkoppkaffe
Barista
Abi bana boşuna uğraşıyormuşuz hissi verdi
Büyülendim resmen, çok ciddiyim. Mükemmel bir hitabet, net ve anlaşılır açıklamalar, delici bakışlar. Rica etsek "kahvede suyun önemi" videosu çeker mi acaba?
"Nitelikli acı sos" muhabbetini ben açacaktım, size nasip olmuş.Maalesef Türkiye'de benim için yeterince acı olan bir sos yok sanıyorum. Şu an Padronero'nun Chocolate Ghost sosunu kullanıyorum, bende "hmm peki" etkisi yapıyor sadece. Bildiğiniz bir yer varsa özel olarak sos imâl eden bilgilendirirseniz harika olur. Sanırım tok BBQ var en acı üretimi yapan ama onun için de mekâna gitmek gerekiyor sanıyorum.
Arada ciddi fiyat farkı var, ben aliexpress üzerinden indirimli Timemore almıştım, çin fişi ile geldi, söküp EU fiş ile değiştirdim halen kullanıyorum. Aradaki fiyat farkına bakacak olursak garanti konusu çok kafaya takacak bir durum değil, sık arıza veren bir cihaz olduğunu sanmıyorum ancak elektronik eşyada şans faktörü de bazen yanıltıyor.Yurtdışından ısı ayarlı kettle alma niyetindeyim. Fiyat olarak çok daha avantajlı olacak fakat bu ürünlerin arıza çıkarma sıklığı nedir? Garantiden feragat etmeye değer mi sizce?
Yine sizin tarafınızdan influence edildim ve risk almaya karar verdim @DragonFly BeyArada ciddi fiyat farkı var, ben aliexpress üzerinden indirimli Timemore almıştım, çin fişi ile geldi, söküp EU fiş ile değiştirdim halen kullanıyorum. Aradaki fiyat farkına bakacak olursak garanti konusu çok kafaya takacak bir durum değil, sık arıza veren bir cihaz olduğunu sanmıyorum ancak elektronik eşyada şans faktörü de bazen yanıltıyor.
link atalım bari de tam infulence olsun,Yine sizin tarafınızdan influence edildim ve risk almaya karar verdim @DragonFly Bey![]()
Hele o kavurması... Anlayamazsınız...Büyülendim resmen, çok ciddiyim. Mükemmel bir hitabet, net ve anlaşılır açıklamalar, delici bakışlar. Rica etsek "kahvede suyun önemi" videosu çeker mi acaba?![]()
Robot ve Flair için ayna arayanlara alternatif
Tercihiniz hangisi,tek seferde,delikanlı gibi,harbi ve net?
Tercihiniz hangisi,tek seferde,delikanlı gibi,harbi ve net?
Bütçeniz el değirmenleri açısından hareket alanınızı çok geniş kılıyor.Bu yelpazedeki neredeyse her ürün filtre,aeropress ogutum saglayabilir.Geriye tat profili tercihleri,ayarlama mekanizması,ogutum hızı,kutu içeriği,uretim materyali gibi detaylar kalıyor.Bu konularda tercihiniz ne olurdu?Yeni bir değirmene geçmeyi planlıyorum. Daha çok filtre, ikincil olarak da aeropress öğütüyorum. Kompakt olması gibi bir derdim yok. Bütçem 10.000 TL. Tavsiyelerinizi beklerim.
Timemore C3'deki gibi tekrar tekrar click saymasam fena olmaz. Dengeli bir çıktı almak isterim. Sonuç tatmin ettiği müddetçe süreyi fazla dikkate almam. Temizlik kolaylığı konusunda bir seviye atlasam da fena olmazdı.Bütçeniz el değirmenleri açısından hareket alanınızı çok geniş kılıyor.Bu yelpazedeki neredeyse her ürün filtre,aeropress ogutum saglayabilir.Geriye tat profili tercihleri,ayarlama mekanizması,ogutum hızı,kutu içeriği,uretim materyali gibi detaylar kalıyor.Bu konularda tercihiniz ne olurdu?