İnce düşünceniz için teşekkürler,yanlış anlamayın sizin tüketim alışkanlıklarınızı eleştirmek değil niyetim.Mesajlara baktım ,bir aylık bir kahve olarak size teslim edilmiş galiba,tabii ki erken bir süre değil ama aslında bayat da değil

Ortalama bir kavrumda bu dönemlerde tat profili zirveyi görür,ardından dususe geçer ancak bir anda bir çakılma değildir bu.5-6. Hafta gibi peak gördükten sonra ucucu aromatiklerini, aromalarını kaybetmeye başlayabilir.Bayat bambaşka bir şey,midenizi yikatmaniz gerekebilecek bir şey.Tabii ki taze de demiyorum,keşke iade firsatiniz olsaymis bunu fark ettiğinizde,ben de iade ederdim.O kavrumu görmedim ama sanırım koyu bir kavrum,blend içeriğini de bilmiyorum ancak sizinle bir tecrubeyi paylaşıyoruz.Evimde,klipsli paketi olmadığı için paketinde hava ala ala,bir buçuk belki iki aylık,robusta içeriği kokusuna dahi sinen bir kahvem vardı,tabi tercih ettiğiniz firma gibi 3. Nesil nitelikli kahveci sayamayacagimiz bir firmadan almıştım ve genelde mizudashi ile Cold brew yapiyordum.Bir gün V60 da denemek istedim,epey kalın bir ogutum Tetsu 4:6 5 döküş reçetesi 1/16 hario Hollanda 83 derece ile demledim.Ortaya harika bir eslikci kahve çıkmıştı.Seker atmamama rağmen şeker atılmış gibi tatlı bir sabah kahvesi olmuştu.Tabii ki aromadan söz edilebilecek bir kahve değildi ama kesinlikle tüketilebilir neredeyse keyifle tüketilebilir bir kahve olmuştu.Sutle çok güzel bir çözüm bulmuşsunuz,V60 da da bazı reçetelerde biraz oynayarak içilebilir orana gelecek şekilde kahveyi çözebilirsiniz,v60 bu konuda harika esnek bir ekipman