Sadece immersion dripper olur mu acaba? İyi bir indirim olursa düşünüyorum almayı. Filtre kağıdını kesin alırım zaten 40 lı olanı5 Adet Server + Immersion dripper olan model ve filtre kağıtları için bir kampanya olacak arkadaşlar. Detaylar belli olunca yazacağım kimler dripper istiyor?
Sadece immersion dripper olur mu acaba? İyi bir indirim olursa düşünüyorum almayı. Filtre kağıdını kesin alırım zaten 40 lı olanı![]()
İyi bir kampanya olacaksa immersion dripper için katılmak isterim5 Adet Server + Immersion dripper olan model ve filtre kağıtları için bir kampanya olacak arkadaşlar. Detaylar belli olunca yazacağım kimler dripper istiyor?
40'lı ya da 100'lü filtrelerden ben de alırım.5 Adet Server + Immersion dripper olan model ve filtre kağıtları için bir kampanya olacak arkadaşlar. Detaylar belli olunca yazacağım kimler dripper istiyor?
Hadi yaMaalesef ellerinde tekli model yok.
5 Adet Server + Immersion dripper olan model ve filtre kağıtları için bir kampanya olacak arkadaşlar. Detaylar belli olunca yazacağım kimler dripper istiyor?
Kaç gündür buna bakıyorum , keşke benim olsaDetaylar pazartesi günü belli olacak arkadaşlar. Aşağıda ki sette indirime girecek.
![]()
Hario V60 Sürahili Drip Kahve Demleyici
1-4 kupa kapasiteli Hario sürahili drip kahve demleyici, manuel filtre kahve demlemede servis kolaylığı sağlıyor.harioturkiye.com