- İsim
- Suat
Daha fazla
- İsim
- Suat
- Espresso Makinesi
- Lelit Bianca
- Değirmen
- Niche, Comandante
- Ekipmanlar
- V60, Chemex, Kalita, Melodrip
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- istanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- gaziosmanpaşa
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- taksim
Ancak fırsat bulup konuyu açıyorum. Hario Türkiye ile 40 lı filtre kağıdı için konuştuğumuz da ekipmanlar için bir indirim yapabilir miyiz diye sormuştum. O zaman ellerinde yeterli stok yoktu yapamamıştık. Mayıs ithalatı ile birlikte yeni ürünler geldi fakat hem kur artışı hem de gelen ek vergiler nedeni ile indirim miktarı istediğimiz miktarlar da olmadı maalesef en azından beni mutlu etmedi keşke daha fazla indirim alabilseydik. Detaylara gelirsek;
3 Farklı üründe her bir ürün için 15 adet ile sınırlı olmak üzere yüzde 10 indirim kodu verilecek. 3x15Ürünler:
Kasuya Dripper
Hario İmmersion Dripper
Hario İmmersion Dripper ve Server
Gelecek kampanya olarak kırmızı(başka renk değil) renkli aşağıda ki set ve soğuk demleme setleri ile ilgili bir kampanya planlanıyor. Detaylar haftaya belli olacak.
Lütfen sadece alacaklar olanlar mesaj yazsın tartışma olmasın. Karışıklık olmasın.
3 Farklı üründe her bir ürün için 15 adet ile sınırlı olmak üzere yüzde 10 indirim kodu verilecek. 3x15Ürünler:
Kasuya Dripper
Hario V60 Dripper 02 KASUYA Model "Siyah Seramik"
4:6 Demleme metodunu daha kolay uygulayabilmek için tasarlanmış bu dripper iç kısımda yer alan spiral çizgilerinin tasarımıyla klasik V60 dripperlardan farklılaşmaktadır.
harioturkiye.com
Hario İmmersion Dripper
Hario V60 Immersion Dripper
Hario’nun bu yeni dripperi immersion yöntemiyle kahve demlemeyi sevenler için yeni bir V60 alternatifi sunuyor.
harioturkiye.com
Hario İmmersion Dripper ve Server
Hario Immersion Dripper SWITCH Server Set
Hario’nun bu yeni dripperi immersion yöntemiyle kahve demlemeyi sevenler için yeni bir V60 alternatifi sunuyor.
harioturkiye.com
Adil olabilmesi için pazar saat 14:00 a kadar bu konu altına şu ürün için katıldım diyerek mesaj yazmanız yeterli. Yazılan isimlere göre çekiliş yapılacak. Ve ilgili arkadaşlara kodlar gönderilecek.
Gelecek kampanya olarak kırmızı(başka renk değil) renkli aşağıda ki set ve soğuk demleme setleri ile ilgili bir kampanya planlanıyor. Detaylar haftaya belli olacak.
Lütfen sadece alacaklar olanlar mesaj yazsın tartışma olmasın. Karışıklık olmasın.
Son düzenleme: