• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario Türkiye Kahve Kulübü İmmersion Dripper ve Kasuya Dripper İndirimi Gelecek Kampanyalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevgili arkadaşlar. Maalesef tekli immersion dripper firmanın elinde yok. Server ile birlikte olan immersion dripper 5 adet var. Onlarıda konuya yazım sırasına göre kod aktif olduktan sonra göndereceğim. Eylül sonu Ekim gibi immersion dripper gelecek. O zaman yine bir kampanya organize ederiz.

Gelişme var mı acaba? 40 lı filtre kapıdıyla ilgili

Gelişme var mı acaba? 40 lı filtre kapıdıyla ilgili

Yarın kampanya başlayacak. Sadece Immersion dripper + server set ile bir sıkıntı var o da yarın sabah belli olucak duyurusunu yapacağım.

ben de almak istiyorum, fiyat ve detayı nedir? ( plastik mi? kagıt olacak mı?

ben de almak istiyorum, fiyat ve detayı nedir? ( plastik mi? kagıt olacak mı?
5 adet 40 lı filtre yüzde 20 indirim olacak ve Hario Türkiye sitesinde kırmızı renkli server dripper ikili set ondada benzer indirim olacak

5 adet 40 lı filtre yüzde 20 indirim olacak ve Hario Türkiye sitesinde kırmızı renkli server dripper ikili set ondada benzer indirim olacak
İndirim kodu mu yazmamız gerekecek ve doğru anladıysam yarın başlayacak sanırım

Öncelikle cevap için teşekkür ederiz. Espresso e olarak V60da da kahve demlemeyi planlıyordum. Plastik eğer olursa beni de ekleyiniz.

Ben de 40’lı filtre için yazılabilirim

Ben de 40'lı filtre icin cok memnun olurum

İndirim kodlarını Whatsapp grubundan paylaştım arkadaşlar. Grupta olmayan arkadaşlar mesaj yazarlarsa özel mesaj yolu ile kuponları iletmeye çalışırım.

Geri