• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario Türkiye Kahve Kulübü İmmersion Dripper ve Kasuya Dripper İndirimi Gelecek Kampanyalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kırmızı V60 için kahvekulubu10 kodu çalışmıyor, sanırım bitmiş hemen :)

Kodlar çarşamba 17.00'da aktif olacaktır diye yazıyor bilgilendirme mesajında.

"İndirim kodları şuan için aktif değildir. Kodlar 16.09.2020 Çarşamba günü saat 17:00 itibariyle aktif olacaktır."

40lı filtrelerde tıkanma yaşanıyor, hatalı üretim deniyordu geçen. şimdi gönül rahatlığıyla alabilir miyiz bu seride sıkıntı var mıdır?

40lı filtrelerde tıkanma yaşanıyor, hatalı üretim deniyordu geçen. şimdi gönül rahatlığıyla alabilir miyiz bu seride sıkıntı var mıdır?

Ben hep onunla demliyorum, yeni aldığım paketler de oldu. Bir sıkıntı yaşamadım son zamanlarda.

Diğer alternatifler de denenebilir tabi. Sanıyorum Togay Bey yakında cafec filtreleri satışa sunacak.

Ben bu filtreden de Togay Bey'in getirdiklerinden de almayı düşünüyorum.

40'lık paket ile 100'lük naylon paketteki filtreler aynı mı?

Ben tam ters 100lü de tıkanma olduğunu söyleyebilirim. İkisini de kullandım 100'lü de paketleme tekniği gereği dokulu yapısı düzleşiyor ve süre daha uzuyor o yüzden özellikle benim gibi naturel etiyopya tutkunuysanız bu tıkanma sorunu dramatik bir hal alıyor.

Son düzenleme:
100’lü filtreler de kendi içinde ikiye ayrılıyor. Bir tanesi dar poşette olan Hollanda üretimi, diğeri ise geniş poşette olan Japonya üretimi. Tıkanma sorunu genelde dar poşet olan Hollanda üretimi filtrelerde yaşanmakta, bunu belirtmekte fayda olacaktır.

40'lı filtre ile katıldım ben de

1 adet switch set ile katıldım. başta editör ümüz @NoDRaC olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım

Geri