• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario Türkiye Kahve Kulübü İmmersion Dripper ve Kasuya Dripper İndirimi Gelecek Kampanyalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen bende bekliyorum kasuya yada immersion :) +1

Ben de immersion için beklemedeyim

Firma ile konuştum immersion dripper ellerinde az kalmış. Eylül ayında gelmesi planlanıyor o zaman kampanya yaparız dedileri. Diğer ürünler için fiyat konusunda çalışıp dönüş yapacaklar.

Çok teşekkürler 😊 en azından dripper setinde özellikle de plastik versiyonunda bir indirim yaparlarsa mutlu oluruz 😊

Immersion dripper tek olan model ellerinde 2-3 adet kalmış onu şimdiki kampanyaya dahil edemiyorlar. Eylül ayında yeni ürünler gelicek onun için tekrar konuşacağız. Diğer ürünler için immersion dripper+server, kasuya dripper ve server+dripper setleri için fiyatları belirleyip bana dönüş yapıcaklar. Cold drip ekipmanları için de kampanya olabilir.

Immersion dripper tek olan model ellerinde 2-3 adet kalmış onu şimdiki kampanyaya dahil edemiyorlar. Eylül ayında yeni ürünler gelicek onun için tekrar konuşacağız. Diğer ürünler için immersion dripper+server, kasuya dripper ve server+dripper setleri için fiyatları belirleyip bana dönüş yapıcaklar. Cold drip ekipmanları için de kampanya olabilir.
Çok teşekkürler, merakla bekliyoruz 😊

Evet, beklemedeyiz

Merhaba gelişme var mı konu hakkında

Hario'dan dönüş yaptılar mı acaba?

Merhaba döneceklerini söylediler. Yarın tekrar sorarım son durumu

Tamamdır teşekkürler 😊

Tek immersion drippwr maalesef yok server ile birlikte immersion dripper var 8 adet, 20 adette kasuya var oran bir öncekinden yüzde 50 daha fazla. Almak isteyenler buraya yazarsa ufak bir grup kurup kodu paylaşacağım.

Tek immersion drippwr maalesef yok server ile birlikte immersion dripper var 8 adet, 20 adette kasuya var oran bir öncekinden yüzde 50 daha fazla. Almak isteyenler buraya yazarsa ufak bir grup kurup kodu paylaşacağım.
Ben kasuya almak istiyorum.

ben almayı düşünüyorum hocam. varsa kod alabilirim. teşekkürler...( serverla birlikte immersion)

Ben de alacağım hocam gruba ekleyebilirsin 😊

Geri