• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Eziyet değil ziyafet benim için :) Çıkardığı kahveleri çok beğeniyorum. Tıkanmaya başladığı için Hoff'un tavsiyesini deneyeceğim (espresso makinesi temizleyici tozunu kullanarak), fakat bunları da bu fiyata görünce kaçırmak istemedim.
Temizlemesi ve saklaması sıkıntı olmuyor mu peki hocam

Temizlemesi ve saklaması sıkıntı olmuyor mu peki hocam

Pakette ahşap tutacağı da varmış, bence alıp deneyin, maddeten de fazla bir şey kaybetmezsiniz hem. Uzun demleme sürahiniz yoksa kavanoza demlersiniz ki uzun olması da gerekmiyor, sadece filtrenin demlenen kahveye değmesi hoş bir görüntü sunmuyor. Belki demlemeye de etkisi vardır tabii, bilmiyorum.

Pakette ahşap tutacağı da varmış, bence alıp deneyin, maddeten de fazla bir şey kaybetmezsiniz hem. Uzun demleme sürahiniz yoksa kavanoza demlersiniz ki uzun olması da gerekmiyor, sadece filtrenin demlenen kahveye değmesi hoş bir görüntü sunmuyor. Belki demlemeye de etkisi vardır tabii, bilmiyorum.
Daha önce de bakmıştım bu alete, aklımdaydı. Alabilirim şimdi, teşekkür ederim 😊

İşyerinde içeceğim fp kahve arıyorum, önerisi olan varsa deneyebilirim. Toplu alımla aldığım kahveleri artık yükselen fiyatlardan da sonra işyerinde heba etmemeye karar verdim.

En son HB dan Federal in bir kahvesini aldım, gerçekten içilecek gibi değil.
Hocam 3 aya yakındır a roasting Lab titan blend demleyip götürüyorum ben memnunum, arkadaşlar da beğeniyor

Hiç dikkat etmemişim iyiki uyardınız. Hario v60 2 de kullanamam mı bunu? Genelde tek kişilik demlemeler yapıyorum zaten, ona göre iptal edeyim.
Bende clean cup tan aldım . Görsel böyleydi ama 2 cup geldi . Yinede siz sorun , garanti olsun. Bu arada 11 kasım da kuponla birlikte 40 liraya almışım . Şuan 100 lira görünüyor 😯

Zamlardan sonra altetnatif clever önerisi için buyrun 😄

Tchibo da 500 gr hambela wamena 129 TL sınırlı sayıda

Geri