cagrierdogan
Barista
Hocam eziyet değil mi bunları kullanmak
Eziyet değil ziyafet benim için
Hocam eziyet değil mi bunları kullanmak
https://www.coffeenutz.net/collections/performans-filtre-kahve-seckisi/products/guatemala-sucafinaİşyerinde içeceğim fp kahve arıyorum, önerisi olan varsa deneyebilirim. Toplu alımla aldığım kahveleri artık yükselen fiyatlardan da sonra işyerinde heba etmemeye karar verdim.
En son HB dan Federal in bir kahvesini aldım, gerçekten içilecek gibi değil.
Temizlemesi ve saklaması sıkıntı olmuyor mu peki hocamEziyet değil ziyafet benim içinÇıkardığı kahveleri çok beğeniyorum. Tıkanmaya başladığı için Hoff'un tavsiyesini deneyeceğim (espresso makinesi temizleyici tozunu kullanarak), fakat bunları da bu fiyata görünce kaçırmak istemedim.
Temizlemesi ve saklaması sıkıntı olmuyor mu peki hocam
Temizlemesi ve saklaması sıkıntı olmuyor mu peki hocam
Daha önce de bakmıştım bu alete, aklımdaydı. Alabilirim şimdi, teşekkür ederimPakette ahşap tutacağı da varmış, bence alıp deneyin, maddeten de fazla bir şey kaybetmezsiniz hem. Uzun demleme sürahiniz yoksa kavanoza demlersiniz ki uzun olması da gerekmiyor, sadece filtrenin demlenen kahveye değmesi hoş bir görüntü sunmuyor. Belki demlemeye de etkisi vardır tabii, bilmiyorum.
Hocam 3 aya yakındır a roasting Lab titan blend demleyip götürüyorum ben memnunum, arkadaşlar da beğeniyorİşyerinde içeceğim fp kahve arıyorum, önerisi olan varsa deneyebilirim. Toplu alımla aldığım kahveleri artık yükselen fiyatlardan da sonra işyerinde heba etmemeye karar verdim.
En son HB dan Federal in bir kahvesini aldım, gerçekten içilecek gibi değil.
Ben seviyorum en çok kullandığım filtredir kendisiCafec abaca filtre 72 tl bu krizde bana uygun geldi sağlam sipariş geçtim. İlk kez abaca kullanıcam, umarım pişman etmez.
Hiç dikkat etmemişim iyiki uyardınız. Hario v60 2 de kullanamam mı bunu? Genelde tek kişilik demlemeler yapıyorum zaten, ona göre iptal edeyim.Ben seviyorum en çok kullandığım filtredir kendisiResimde 1 cup yazıyor ama dikkat ettiniz mi?
Kullanırsınız da küçük gelir bu fiyata 1 cup fazla gibi zaten saticiya sorun ben clean cup da ayni soruyu sordum görsel 1 cup ama gelen 2 cup olandı belki görsel hatalidirHiç dikkat etmemişim iyiki uyardınız. Hario v60 2 de kullanamam mı bunu? Genelde tek kişilik demlemeler yapıyorum zaten, ona göre iptal edeyim.
Bende clean cup tan aldım . Görsel böyleydi ama 2 cup geldi . Yinede siz sorun , garanti olsun. Bu arada 11 kasım da kuponla birlikte 40 liraya almışım . Şuan 100 lira görünüyorHiç dikkat etmemişim iyiki uyardınız. Hario v60 2 de kullanamam mı bunu? Genelde tek kişilik demlemeler yapıyorum zaten, ona göre iptal edeyim.
Bende kuponla 2 paket olarak 105 aldım. 01 boy olursa biraz üzer. Satıcıya sordum bakalım.Bende clean cup tan aldım . Görsel böyleydi ama 2 cup geldi . Yinede siz sorun , garanti olsun. Bu arada 11 kasım da kuponla birlikte 40 liraya almışım . Şuan 100 lira görünüyor![]()
Demleme yatağını çok yükseltmiyorsanız 1 le de demleniyor bu aradaBende kuponla 2 paket olarak 105 aldım. 01 boy olursa biraz üzer. Satıcıya sordum bakalım.
Link ekleyebilir misiniz?Tchibo da 500 gr hambela wamena 129 TL sınırlı sayıda
Link ekleyebilir misiniz?
Rarität No.4 »Hambela Wamena« - 500 g çekirdek
199,95 TL | Dünyanın en güzel kahve ülkelerinden biri olan Etiyopya'ya hiç gittiniz mi? Büyüleyici dağlarla çevrili olan Awata nehrindeki Hambela Wamena bölgesine yapacağımız heyecan verici yolculuğumuza eşlik edin.www.tchibo.com.tr
tabii ben gelince yazarım.Alan olursa kavrum tarihini söyleyebilir mi?