• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Hario 100'lü filtre kağıdı Trendyol Plus üyelerine mağaza takip kuponuyla 400 TL'ye geliyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260729_152226_Trendyol.jpg
    Screenshot_20260729_152226_Trendyol.jpg
    87.6 KB · Görüntüleme: 166
Son düzenleme:
Dostlar R.O.R. Coffee 500g ve üzeri alımlara %25 indirim yapmış Ağustos ayına özel. Fiyatlar bana makul genel olarak. Ağustos toplu alımına alternatif arayanlar değerlendirilebilir. Bugün Ankara Tunalı şubelerine gittiğimde öğrendim. Şimdi baktığımda online da da geçerliymiş. Bugün arkadaşımla Burundi Japanese V60 denedik. İlk Burundi kahve denememdi bu arada. Uzun zamandır böyle enteresan bir kahve içmemiştim. Kahvenin notalarında meyve belirtmişler ağırlıklı olarak ve evet bu doğru fakat bir farklılık var. Kahve inanılmaz fermente bir tada sahip. Tüm notalar sanki fermente edilmiş meyveler gibi. Hafif alkolümsü-fermente koku ve tat oldukça hakim. Biz çok beğendik. Alacaklara tavsiyemdir.

Edit: Link eklemeyi unutmuşum https://www.rorcafe.com.tr/urunler/cekirdek-cesitleri

Geri