• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Merhaba
Konchero ısı ayarlı kettle ile Tchibo ısı ayarlı kettle arasında kalınsa hangisi tercih edilmeli? Tchibo 1.140 TL % 15 indirim çeki ile 969 TL alınabilir Konchero ise en ucuz bulduğum 1.169 TL. Çok farklı durmuyorlar sanki

Sağlıcakla
Konchero gri modeli öneririm, 700 liradan ucuza alabilirsiniz. Birçok üye keyifle kullanıyor.

Bu arada Hepsiburada'da kahve festivali var 150/30 TL direk indirim veriyor.

Kodun süresi 18'inde bitiyor sanırım. Bana özel diyor fakat gizli sekmeden girince e-mail girmeden aktif oluyor.

Tchibo %15 indirim kodu : MSD4E78S8ZBKYC

Almak isteyenlere direkt sitenin linki : https://www.tchibo.com.tr/
10 yıl önceki gözdem olan african blue 500gr çekirdek siparişi verdim bu vesileyle. Uzun aradan sonra nasıl bir tat alacağımı merak ediyorum doğrusu.

Gizli sekmeden girme tam olarak nasıl oluyor
Merhaba,

Chrome kullanıyorsanız menüden Yeni Gizli Pencere yi seçeceksiniz, Edge 'de Yeni InPrivate Penceresi, Opera 'da ise Yeni Özel Pencere diye geçer. Hepsine menülerinden ulaşabilirsiniz. Ancak bildiğim kadarı ile her kupon bir kez kullanılıyor.

Sağlıcakla

Not: Verilen kodu denedim : Daha önce kullanmışsınız dedi ve kabul etmedi

Tchibo'ya mail sistemine üye olursanız %10 indirim kodu alacaksınız @Usol

Edit : Tchibo'dan alışveriş yapana kod veriyor galiba ya da hediye çeki vs satın alım yapan arkadaşlar burada paylaşırlarsa eğer kullanmayanlar da faydalanabilir tabi kendileri kullanmayacaksa.

Hepsiburada 150/30 kampanyasından alınabilir dediğiniz önerdiğiniz kahve var mıdır ?
Artık zamlardan dolayı nitelikliymiş çilekliymiş, çiçeksiymiş gibi şeylere takılmıyorum. Düzgün kahve olsun yeterli

Amazonda 107 ve 129 TL gibi fiyatlara a.r.lab kahveleri var 1 kg ama çekirdek değiller. Az önce colombia supremo siparişi geçtim 107'den. Ben yaz kış cold brew demleyip içiyorum bir kaç ay öncesinin kavrumu olması ya da ogutum derecesi pek etkilemiyor. Süre ile oynayıp kendi zevkime göre sonuçlar ortaya çıkartıyorum. Bu şekilde kullananlar varsa amazonu takip edin mutlaka. Black friday zamanı 87'den almıştım şu anki şartlarda da 107 güzel fiyat.

Geri