• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Amazonda 107 ve 129 TL gibi fiyatlara a.r.lab kahveleri var 1 kg ama çekirdek değiller. Az önce colombia supremo siparişi geçtim 107'den. Ben yaz kış cold brew demleyip içiyorum bir kaç ay öncesinin kavrumu olması ya da ogutum derecesi pek etkilemiyor. Süre ile oynayıp kendi zevkime göre sonuçlar ortaya çıkartıyorum. Bu şekilde kullananlar varsa amazonu takip edin mutlaka. Black friday zamanı 87'den almıştım şu anki şartlarda da 107 güzel fiyat.
Ben değirmeni olmayan bir arkadaşıma öğütülmüş titan filter aldırdım. Beş ay öncesinin geldi. Kendime çekirdek almıştım bir ay öncesinin gelmişti. Riskli :)

Son düzenleme:
Amazonda 107 ve 129 TL gibi fiyatlara a.r.lab kahveleri var 1 kg ama çekirdek değiller. Az önce colombia supremo siparişi geçtim 107'den. Ben yaz kış cold brew demleyip içiyorum bir kaç ay öncesinin kavrumu olması ya da ogutum derecesi pek etkilemiyor. Süre ile oynayıp kendi zevkime göre sonuçlar ortaya çıkartıyorum. Bu şekilde kullananlar varsa amazonu takip edin mutlaka. Black friday zamanı 87'den almıştım şu anki şartlarda da 107 güzel fiyat.
Ben de babam için 2 kilo aldım. Haber verdiğiniz için teşekkürler.

Trendyol'da A Roasting Lab'in 1 kg çekirdek kahvelerinin fiyatları epey iyi. 200 civarında kahveler var. Bakılabilir.

Merhabalar, elinize ulaştı mı acaba?

Merhaba benim siparişlerim geldi, uygun diye (36₺) taze çekilmiş(16.12.21) African Blue almıştım, demledim kesinlikle kötü değildi hatta tekrar almak için siteye girdim 59,95 olmuş :cautious: Hambella 13.07 tarihli, paket koku olarak cezbedici aroma olarak soru işareti şimdilik. Nitelikli yeni kavrulmuş bir kahveyle mukayese edilemez ama ben yine fiyatına göre(116,5₺) üzmeyecek bir kahve olduğunu düşünüyorum, 250 gram yeni hasat çekirdeklerin fiyatı ortada.

IMG_20211221_085651_1.jpgIMG_20211221_085724.jpg

Merhaba benim siparişlerim geldi, uygun diye (36₺) taze çekilmiş(16.12.21) African Blue almıştım, demledim kesinlikle kötü değildi hatta tekrar almak için siteye girdim 59,95 olmuş :cautious: Hambella 13.07 tarihli, paket koku olarak cezbedici aroma olarak soru işareti şimdilik. Nitelikli yeni kavrulmuş bir kahveyle mukayese edilemez ama ben yine fiyatına göre(116,5₺) üzmeyecek bir kahve olduğunu düşünüyorum, 250 gram yeni hasat çekirdeklerin fiyatı ortada.

Ekli dosyayı görüntüle 17566Ekli dosyayı görüntüle 17567
Güle güle için. 129,95 tl olmuş.

Güle güle için. 129,95 tl olmuş.
Bülten üyeliginden gelen %10 kod ile alisveriş yapmistim fiyati artmadı hala alınabilir ancak kur düşüşü sebepli belki güzel yıl sonu indirimleri gelebilir (umut işte :D ) beklemek lazım şuan acil kahve ihtiyacı yoksa.

TRY 642.58 60% Off | TIMEMORE 2021 Black Mirror Basic+ Electronic Scale Built-in Auto Timer Pour Over Espresso Smart Coffee Scale Kitchen Scales 2kg

Kupon ile 577 liraya geliyor. Vergilerle ne kadar olur sizce??
satici tr’ye gonderirken direkt 15 dolar yaziyor. 50-60 tl vergi cikiyor (genel olarak, memurun azizligine ugramazsaniz)

TRY 642.58 60% Off | TIMEMORE 2021 Black Mirror Basic+ Electronic Scale Built-in Auto Timer Pour Over Espresso Smart Coffee Scale Kitchen Scales 2kg

Kupon ile 577 liraya geliyor. Vergilerle ne kadar olur sizce??

Aliexpress'i pek bilmediğimden soruyorum; kupon nerede var mesela bu ürüne dair? Benim hesabımdan girince kupon bulamamktayım :)

Ekli dosyalar

• A6C5CE30-0FD4-460D-88D0-FC0AC3E74841.png
    A6C5CE30-0FD4-460D-88D0-FC0AC3E74841.png
    173.3 KB · Görüntüleme: 39
  • 02190B71-380A-4A8C-BB12-351757BE6B87.png
    02190B71-380A-4A8C-BB12-351757BE6B87.png
    88.1 KB · Görüntüleme: 39
Aliexpress'i pek bilmediğimden soruyorum; kupon nerede var mesela bu ürüne dair? Benim hesabımdan girince kupon bulamamktayım :)
Ben satıcıyı takip ediyorum. Get coupons kısmında çıkıyor. Hatta şu anda 531 lira

satici tr’ye gonderirken direkt 15 dolar yaziyor. 50-60 tl vergi cikiyor (genel olarak, memurun azizligine ugramazsaniz)
Artık aliexpresste direk vergiyi ödüyorsunuz, memura falan kalmıyor o iş. Ülkeye giriş yaptıktan sonra aras kargo ile geliyor ürünler.gümrük dahil 2-3 haftada ulaşmaya başladı.

Geri