DaunterM
Arkadaşlar cidden mi ya?
- İsim
- Mustafa Yıldıran
Paşabahçeburası hangi mağaza?
Paşabahçeburası hangi mağaza?
Bu kahvenin 110-120₺ civarı olduğunu hatırlayıp duygulandım biraz.
Zamanında yarı fiyatına alıp stoklayanlar oldu.
Ben değirmeni olmayan bir arkadaşıma öğütülmüş titan filter aldırdım. Beş ay öncesinin geldi. Kendime çekirdek almıştım bir ay öncesinin gelmişti. RiskliAmazonda 107 ve 129 TL gibi fiyatlara a.r.lab kahveleri var 1 kg ama çekirdek değiller. Az önce colombia supremo siparişi geçtim 107'den. Ben yaz kış cold brew demleyip içiyorum bir kaç ay öncesinin kavrumu olması ya da ogutum derecesi pek etkilemiyor. Süre ile oynayıp kendi zevkime göre sonuçlar ortaya çıkartıyorum. Bu şekilde kullananlar varsa amazonu takip edin mutlaka. Black friday zamanı 87'den almıştım şu anki şartlarda da 107 güzel fiyat.
Adado 244'e geliyor. O kahve için değer kavrum tarihi de Hepsiburada da sorun olmuyor.Bu kahvenin 110-120₺ civarı olduğunu hatırlayıp duygulandım biraz.
Teşekkür ederim öneriniz için![]()
Ben de babam için 2 kilo aldım. Haber verdiğiniz için teşekkürler.Amazonda 107 ve 129 TL gibi fiyatlara a.r.lab kahveleri var 1 kg ama çekirdek değiller. Az önce colombia supremo siparişi geçtim 107'den. Ben yaz kış cold brew demleyip içiyorum bir kaç ay öncesinin kavrumu olması ya da ogutum derecesi pek etkilemiyor. Süre ile oynayıp kendi zevkime göre sonuçlar ortaya çıkartıyorum. Bu şekilde kullananlar varsa amazonu takip edin mutlaka. Black friday zamanı 87'den almıştım şu anki şartlarda da 107 güzel fiyat.
Merhabalar, elinize ulaştı mı acaba?tabii ben gelince yazarım.
Merhabalar, elinize ulaştı mı acaba?

Güle güle için. 129,95 tl olmuş.Merhaba benim siparişlerim geldi, uygun diye (36₺) taze çekilmiş(16.12.21) African Blue almıştım, demledim kesinlikle kötü değildi hatta tekrar almak için siteye girdim 59,95 olmuşHambella 13.07 tarihli, paket koku olarak cezbedici aroma olarak soru işareti şimdilik. Nitelikli yeni kavrulmuş bir kahveyle mukayese edilemez ama ben yine fiyatına göre(116,5₺) üzmeyecek bir kahve olduğunu düşünüyorum, 250 gram yeni hasat çekirdeklerin fiyatı ortada.
Ekli dosyayı görüntüle 17566Ekli dosyayı görüntüle 17567
Bülten üyeliginden gelen %10 kod ile alisveriş yapmistim fiyati artmadı hala alınabilir ancak kur düşüşü sebepli belki güzel yıl sonu indirimleri gelebilir (umut işteGüle güle için. 129,95 tl olmuş.
![]()
30.0US $ 50% OFF|Kahve presi tutucu kolu tutucu katı ahşap tozu çekiç bez pudra 58 tozu baskı 51mm kahve makinesi kolu|Kahve Takımları| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
muadillerine göre uygun bir set diye düşünüyorum.
satici tr’ye gonderirken direkt 15 dolar yaziyor. 50-60 tl vergi cikiyor (genel olarak, memurun azizligine ugramazsaniz)TRY 642.58 60% Off | TIMEMORE 2021 Black Mirror Basic+ Electronic Scale Built-in Auto Timer Pour Over Espresso Smart Coffee Scale Kitchen Scales 2kg
![]()
67.5US $ 50% OFF|Timemore 2021 Black Mirror Basic+ Electronic Scale Built-in Auto Timer Pour Over Espresso Smart Coffee Scale Kitchen Scales 2kg - Kitchen Scales - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Kupon ile 577 liraya geliyor. Vergilerle ne kadar olur sizce??
TRY 642.58 60% Off | TIMEMORE 2021 Black Mirror Basic+ Electronic Scale Built-in Auto Timer Pour Over Espresso Smart Coffee Scale Kitchen Scales 2kg
![]()
67.5US $ 50% OFF|Timemore 2021 Black Mirror Basic+ Electronic Scale Built-in Auto Timer Pour Over Espresso Smart Coffee Scale Kitchen Scales 2kg - Kitchen Scales - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Kupon ile 577 liraya geliyor. Vergilerle ne kadar olur sizce??
Aliexpress'i pek bilmediğimden soruyorum; kupon nerede var mesela bu ürüne dair? Benim hesabımdan girince kupon bulamamktayım![]()
Ben satıcıyı takip ediyorum. Get coupons kısmında çıkıyor. Hatta şu anda 531 liraAliexpress'i pek bilmediğimden soruyorum; kupon nerede var mesela bu ürüne dair? Benim hesabımdan girince kupon bulamamktayım![]()
Artık aliexpresste direk vergiyi ödüyorsunuz, memura falan kalmıyor o iş. Ülkeye giriş yaptıktan sonra aras kargo ile geliyor ürünler.gümrük dahil 2-3 haftada ulaşmaya başladı.satici tr’ye gonderirken direkt 15 dolar yaziyor. 50-60 tl vergi cikiyor (genel olarak, memurun azizligine ugramazsaniz)