• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Ariete Picasso Espresso/cappuccino Makinesi
Şöyle bir makine gördüm fiyatı uygun gibi. Bilen, kullanan var mı?
Ben de Electroluxün buna benzer bir makinesi var, thermoblock kullanıyor ve genelde latte yapmakta kullanıyorum sadece. Portafiltrenin ortası delik oluyor düzgün basınç veremediği için.

Kahveden çok anlamayan misafirlere latte yapmak için veya evde sütlü kahveler tüketenler için olabilir en fazla.

Ben de Electroluxün buna benzer bir makinesi var, thermoblock kullanıyor ve genelde latte yapmakta kullanıyorum sadece. Portafiltrenin ortası delik oluyor düzgün basınç veremediği için.

Kahveden çok anlamayan misafirlere latte yapmak için veya evde sütlü kahveler tüketenler için olabilir en fazla.
Zaten bu da onun ya paralel markası ya da başka bir şeyidir. Çok benziyor iki makine de.

Ben önermem açıkçası ama bu fiyatlarla başka makine de öneremiyorum maalesef. Yapabileceğiniz en iyi şey ikinci el bir beko kovalamak. Diğer forumda şu anda iki tane var gördüğüm kadarıyla 750 liraya satılan. Temiz olduğundan ve içinin kireçlenmediğinden emin olun.

Bu alıp, güzel bir değirmen aldınız mı çok güzel bir başlangıç yapmış olursunuz. Lelit Fred olabilir başlangıç için.

Onun dışında en yakın gaggia classic ikinci el kovalamalısınız ve yine değirmene de ihtiyacınız olacak. Ama iyi bir espresso başlangıcı yapmak istiyorsanız bu makineleri kesinlikle tavsiye etmem.

Eğer bu makineyi alacaksanız da forumda çok vakit geçirmenizi tavsiye etmem. Lakin 1 haftaya makineyi ikinci el ilanlarında vs. görürüz. Bir bakmışız ki üst seviye makine almışsınız :)

Trendyol'da bazı butiklerde 4al3öde kampanyası var. Fiyatlar zamlanmış ama indirim ile bir miktar eski fiyatlara yaklaşıyorsunuz. Farklı mağazalardan birer kahve de alınabilir en ucuz olan ücretsiz olacak.

Bir de Hario filtreler epey zamlanmış. bu linkte 61tl filtre, 4al3öde geçerli adet fiyatı 45tl civarına geliyor.

Link

4 al 3 öde ile Sapiens kahveleri denenebilir. Başka gözüme çarpan olmadı.

Güncelleme : 150/30 gelmiş Yirgacheffe + Mutation Blend şeklinde mantıklı bir sepet yapılabilir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar elektrikli öğütücü arayışında olanlar linkteki öğütücüyü değerlendirebilirler. Yetkili satıcı Petra’daki fiyatı 3.000 TL. Geçen sene Aralık ayındaki fiyatına satıcısı Amazon şeklinde satış yapılıyor. Ben comandante ve Timemore slim kullanıyorum. Sadece filtre kahve tüketimim var. Ama ev kalabalık olduğu İçin yorgun düştüm. Bu sebeple evde kullanım İçin sipariş geçtim. Halihazırda kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim. Bir comandante olmasa da timemore kalitesinde öğütün yaptığı yönünde yurtdışı sitelerde yazılar gördüm. Bütçem eurakalara yetmediği için bunu değerlendirdim. Yanlış hatırlamıyorsam geçen ay ikinci el Beyaz olanı forumda bu fiyata satılmıştı. Saygılar.
Baratza Encore Elektrikli Kahve Öğütücü, Konik Öğütücü Hazneli https://www.amazon.com.tr/dp/B007F183LK/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_4Q708RB8QEEW13W6MGPC

EDIT: Bu yorumu yazdıktan sonra kontrol ettim fiyatı güncellemişler. Ben alırken stok sayısı belirtmemişlerdi ama ya bir adet indirimli satıştaydı yada etiket hatası yaptılar şuan 3048 TL olmuş. Takip edilirse belki tekrar düşebilir.

Son düzenleme:
Kungpow'da Peru Kajwi indirime girmiş, kilolukta baya da avantajlı fiyata geliyor. Deneyen var mı?

Tchibo Beyaz Filtre Kahve Filtresi 20.65₺, Normalde 22.90₺ civarında satılıyordu. Sepeti tamamlamak için değerlendirilebilir.

Ben kullandım. Memnun kalmadım. Hario filtre ile 1zpr k pro ile 73 klikte 15-17 gr yirgacheffe 2:30-45 aralığında iken bu filtre kağıdı ile 3:30-45 i buluyor ,geçiyor bile. İstenmeyen bitter tatlar çıkıyor.

Ben kullandım. Memnun kalmadım. Hario filtre ile 1zpr k pro ile 73 klikte 15-17 gr yirgacheffe 2:30-45 aralığında iken bu filtre kağıdı ile 3:30-45 i buluyor ,geçiyor bile. İstenmeyen bitter tatlar çıkıyor.
Sanırım önce kahve sonra su yöntemiyle demliyorsunuz. Ben bu filtre ile önce su sonra kahve yöntemiyle demlediğimde hiç tıkanma yaşamıyorum. Ben de k pro 75 klik gibi demliyorum

Ben filtre kahve makinasında kullanıyorum tat ve tıkanma olarak çok sorun yaşamadım. Hatta demliği çıkartıp V60 demler gibi demliyorum genellikle. Eğer biraz ince öğütürsem tıkanma oluyor ama biraz titreşim ve zamanla çözüyorum işi :)

İşyerinde içeceğim fp kahve arıyorum, önerisi olan varsa deneyebilirim. Toplu alımla aldığım kahveleri artık yükselen fiyatlardan da sonra işyerinde heba etmemeye karar verdim.

En son HB dan Federal in bir kahvesini aldım, gerçekten içilecek gibi değil.

İşyerinde içeceğim fp kahve arıyorum, önerisi olan varsa deneyebilirim. Toplu alımla aldığım kahveleri artık yükselen fiyatlardan da sonra işyerinde heba etmemeye karar verdim.

En son HB dan Federal in bir kahvesini aldım, gerçekten içilecek gibi değil.
Calibre coffee de indirim devam ediyor birkaç saat kaldı sanırım şu sıra en mantıklı seçim olur diye düşünüyorum fiyat güzel

Geri