• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Trendyolda cafec filtrelerde biraz indirim var kuponunuz varsa çok uyguna geliyor

Dolapta şöyle bir server buldum, server için aşırı para harcamaya gerek yok diye düşünüyorum.

65 TL sıfır görünüyor kupon vs varsa 40-50 TL'ye kadar düşer, paketlemeyi iyi yapıyor kendisinden ürün almıştım. Reklam vs değildir.

hayirli pazarlar arkadaslar rastgele dolasirken gordum fiyatlar makul gibi , bu dukkandan alisveris yapmadim ama yorumlara bakabilirsiniz

TRY 36.37 76% İndirim | 49/51/53/57.5/58mm kalibre edilmiş basınç sabotaj kahve tozu çekiç 304 paslanmaz çelik taban kahve aksesuarları

153819AF-9B81-4B95-9E6B-C9614A102629.jpg

hayirli pazarlar arkadaslar rastgele dolasirken gordum fiyatlar makul gibi , bu dukkandan alisveris yapmadim ama yorumlara bakabilirsiniz

TRY 36.37 76% İndirim | 49/51/53/57.5/58mm kalibre edilmiş basınç sabotaj kahve tozu çekiç 304 paslanmaz çelik taban kahve aksesuarları

Ekli dosyayı görüntüle 17135
Burada yarı fiyatına hocam

Burada yarı fiyatına hocam

Ürünü kaldırttırdım çünkü bir hafta içinde göndermediler, stok yok diye siparişi iptal edip satışa devam ettiler. Diğer e-ticaret sitelerinde de bulunan Carnidal Group'tan alışveriş yapmamanızı öneririm. Göndermiyorlar. 15₺ daha fazlasına ürün mevcut

Ürünü kaldırttırdım çünkü bir hafta içinde göndermediler, stok yok diye siparişi iptal edip satışa devam ettiler. Diğer e-ticaret sitelerinde de bulunan Carnidal Group'tan alışveriş yapmamanızı öneririm. Göndermiyorlar. 15₺ daha fazlasına ürün mevcut

Ilandaki arkadaştan 51 mm tamper aldım, fiyatına göre gayet iş görüyor. Kendisi de bayağı yardımcı ve iletişimi iyi. İş yoğunluğundan gönderimi biraz geç yapmıştı ama sorun etmedim ben. Hala arıyorsanız tavsiye ederim.

Ilandaki arkadaştan 51 mm tamper aldım, fiyatına göre gayet iş görüyor. Kendisi de bayağı yardımcı ve iletişimi iyi. İş yoğunluğundan gönderimi biraz geç yapmıştı ama sorun etmedim ben. Hala arıyorsanız tavsiye ederim.
Hocam merhaba. Sahibindende param güvende işe mi alışveriş yaptınız? Bende bir ürün almak istiyorum ama desi kilo sınırlaması sebebiyle param güvende ile gönderemediğini söyledi satıcı. Yani önce parayı göndersek malzemenin gönderilmeme ihtimali de var diğer türlü. Nasıl oluyor bu işler? Forumdan olsa bir şekilde güven ortamı oluşuyor ama sahibinden de bilemedim 🤷

Hocam merhaba. Sahibindende param güvende işe mi alışveriş yaptınız? Bende bir ürün almak istiyorum ama desi kilo sınırlaması sebebiyle param güvende ile gönderemediğini söyledi satıcı. Yani önce parayı göndersek malzemenin gönderilmeme ihtimali de var diğer türlü. Nasıl oluyor bu işler? Forumdan olsa bir şekilde güven ortamı oluşuyor ama sahibinden de bilemedim 🤷
Merhaba eğer satıcı ürünü gardropsa yüklerse oradan güvenli bir şekilde alabilirsiniz 200 liraya kadar komisyon kesmiyor kargo da 10 lira civarına geliyor

Linkini attığım arkadaş için kargo takip numarası geldikten sonra eft şeklinde alışveriş yaptım. Direkt sahibinden üzerinden güvenli alışveriş ile de alabilirsiniz ancak ufak bir miktar pazarlık yaptık ondan ilanı değiştirmeden o şekilde ilerleyelim dedik.
Başka bir ürün ve hiç tanımadığınız birisi için komisyon oranına bakmadan param güvende, gardrops gibi uygulamaları kullanmak en mantıklısı.
Dediğiniz gibi önden parayı gönderdiğinizde ürünün gelmeme riski var.

Ben yavaş yavaş bunlara doğru kayıyorum arkadaşlar, döner miyim bilmiyorum.

Julius Meinl Jm Praesıdent Blend 250G Ground https://www.amazon.com.tr/dp/B009PIIP82/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_FMJN0YXA4VZ77EAXVZD0
Bunlara dönmeyeceğinizi biliyorum ama yine de alınabilecek, denemek istediğim ya da denediğim f/p seçenekleri sıralayayım. Örneğin Ulusal Etiyopya'larını beğendiğim Sezy'nin ucuz kahvelerini denemeyi planlıyorum. Kimma'nın Korcha'sı bana hem türk kahvesinde hem v60'ta lezzetli geldi. Coffee Sapiens'in nispeten ucuz kalan yeni kahveleri aklımda. Clean Cup'ın yine "nispeten" makul seçenekleri var. Grizzly değerlendirilebilir.

Bunlara dönmeyeceğinizi biliyorum ama yine de alınabilecek, denemek istediğim ya da denediğim f/p seçenekleri sıralayayım. Örneğin Ulusal Etiyopya'larını beğendiğim Sezy'nin ucuz kahvelerini denemeyi planlıyorum. Kimma'nın Korcha'sı bana hem türk kahvesinde hem v60'ta lezzetli geldi. Coffee Sapiens'in nispeten ucuz kalan yeni kahveleri aklımda. Clean Cup'ın yine "nispeten" makul seçenekleri var. Grizzly değerlendirilebilir.
Geçen ay 1kg Honduras Finca Beatrice aldım 140 TL'ye, kavurucuların 250grı 100 civarlarına yaklaşmış az nitelikli kahvelerinden çok çok keyifle tüketiyorum. O yüzden nispeten makul seçeneklere eskisinden daha bir şevkle yaklaşıyorum.

Ben de ekleme yapayım. Denemedim ama denemeyi düşünüyorum :

Amazon'dan aldığım 100'lu Japon Hario 01'i bir haftadan fazla süredir kullanıyorum. Bunun dışında elimde Hario 40'li, Abaca ve Th-3 var.
Bu filtrenin diğerlerinden aşağı kalır yanı yok. Th-3 dışında diğerleri ile hemen hemen aynı süreleri veriyor ve henüz hiç tıkanma yaşamadım. Bunda 01 boyut olmasının da etkisi olabilir ama emin değilim.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Tabi şuan fiyatı biraz artmış ama indirimde bir şans verin derim.

Hario V60 01 Dripper Filtresi (100 adet), Beyaz

Geri