fiyatı uygun tabii ancak kesinlikle tavsiye etmem, bu tür makinelerden düzgün bir çıktı almak mümkün değil.Ariete Picasso Espresso/cappuccino Makinesi
Şöyle bir makine gördüm fiyatı uygun gibi. Bilen, kullanan var mı?
Ben de Electroluxün buna benzer bir makinesi var, thermoblock kullanıyor ve genelde latte yapmakta kullanıyorum sadece. Portafiltrenin ortası delik oluyor düzgün basınç veremediği için.Ariete Picasso Espresso/cappuccino Makinesi
Şöyle bir makine gördüm fiyatı uygun gibi. Bilen, kullanan var mı?
Zaten bu da onun ya paralel markası ya da başka bir şeyidir. Çok benziyor iki makine de.Ben de Electroluxün buna benzer bir makinesi var, thermoblock kullanıyor ve genelde latte yapmakta kullanıyorum sadece. Portafiltrenin ortası delik oluyor düzgün basınç veremediği için.
Kahveden çok anlamayan misafirlere latte yapmak için veya evde sütlü kahveler tüketenler için olabilir en fazla.
www.kungpowcoffee.com
'Özellikle filtre kahve makinesi ve espresso olarak tüketilmesini tavsiye ediyoruz.' bu cümle beni ürkütüyor.Kungpow'da Peru Kajwi indirime girmiş, kilolukta baya da avantajlı fiyata geliyor. Deneyen var mı?
![]()
Peru - Kajwi | Kung Pow Coffee
Özellikle filtre kahve makinesi veya espresso olarak tüketilmesini tavsiye ediyoruz.www.kungpowcoffee.com
Bu detaya dikkat etmemiştim'Özellikle filtre kahve makinesi ve espresso olarak tüketilmesini tavsiye ediyoruz.' bu cümle beni ürkütüyor.
Ben kullandım. Memnun kalmadım. Hario filtre ile 1zpr k pro ile 73 klikte 15-17 gr yirgacheffe 2:30-45 aralığında iken bu filtre kağıdı ile 3:30-45 i buluyor ,geçiyor bile. İstenmeyen bitter tatlar çıkıyor.Tchibo Beyaz Filtre Kahve Filtresi 20.65₺, Normalde 22.90₺ civarında satılıyordu. Sepeti tamamlamak için değerlendirilebilir.
Sanırım önce kahve sonra su yöntemiyle demliyorsunuz. Ben bu filtre ile önce su sonra kahve yöntemiyle demlediğimde hiç tıkanma yaşamıyorum. Ben de k pro 75 klik gibi demliyorumBen kullandım. Memnun kalmadım. Hario filtre ile 1zpr k pro ile 73 klikte 15-17 gr yirgacheffe 2:30-45 aralığında iken bu filtre kağıdı ile 3:30-45 i buluyor ,geçiyor bile. İstenmeyen bitter tatlar çıkıyor.
Ben filtre kahve makinasında kullanıyorum tat ve tıkanma olarak çok sorun yaşamadım. Hatta demliği çıkartıp V60 demler gibi demliyorum genellikle. Eğer biraz ince öğütürsem tıkanma oluyor ama biraz titreşim ve zamanla çözüyorum işiBen kullandım. Memnun kalmadım. Hario filtre ile 1zpr k pro ile 73 klikte 15-17 gr yirgacheffe 2:30-45 aralığında iken bu filtre kağıdı ile 3:30-45 i buluyor ,geçiyor bile. İstenmeyen bitter tatlar çıkıyor.
Hocam eziyet değil mi bunları kullanmak3 tane aldım, umarım ufak boyutlu olan gelmez yanlışlıkla, zira elimde o var zaten, yetmiyor:
![]()
Tiamo Woodneck Bez Filtre Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Tiamo Woodneck Bez Filtre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Calibre coffee de indirim devam ediyor birkaç saat kaldı sanırım şu sıra en mantıklı seçim olur diye düşünüyorum fiyat güzelİşyerinde içeceğim fp kahve arıyorum, önerisi olan varsa deneyebilirim. Toplu alımla aldığım kahveleri artık yükselen fiyatlardan da sonra işyerinde heba etmemeye karar verdim.
En son HB dan Federal in bir kahvesini aldım, gerçekten içilecek gibi değil.