• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

51 TL olan daha ucuza geliyor çünkü kargo ücreti yok. 45 TL olan + kargo ücreti istiyor.

Yeni bir satıcı sanırım, puanı yok. Umarım sorunsuz bir alışveriş olur. Siteler karışık anlık ya da düşük stoklu indirimler oluyor, kaçırmamak için hızlıca satın aldım satıcının puansız olduğunu sonradan gördüm. Gelene kadar acaba demeye devam edeceğim sanırım. :(

Edit: ürünü az önce teslim aldım herhangi bir defo vs yok.

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar bende yeni kahve tüketimine başlayan biriyim filtre kahve konusunda blend kahveler daha çok hoşuma gitmeye başladı. Trendyoldan skylab filtre kahve aldım. Asiditesi ve aroması çok güzel geldi. İlk başlarda costa rica içen biriydim.

merhabalar arkadaşlar bende yeni kahve tüketimine başlayan biriyim filtre kahve konusunda blend kahveler daha çok hoşuma gitmeye başladı. Trendyoldan skylab filtre kahve aldım. Asiditesi ve aroması çok güzel geldi. İlk başlarda costa rica içen biriydim.
2.5 kilo sipariş verdim şu an düştü mü sisteme bi kontrol edebilir misiniz?

Trendyol 10 liralık kuponlara ihtiyacı olanlar için 2 kişiye önden parayı göndermesi şartıyla alım yapabilirim. Cafec traditional 46.92 ye geliyor kargo siliniyor.

Hassas terazi ihtiyacı olan varsa 0.01gr hassasiyetli terazi kargo dahil 36 tl. 2 gün önce sipariş vermiştim bugün elime ulaştı. Ölçümleri tutarlı. İhtiyacı olan varsa göz atabilir.

Clever dripper hepsiburada'da 203tlye düşüyor sepette. ben hafta başında aldım ama alışkanlık oldu herhalde ara ara fiyatına bakıp duruyorum.
İkinciyi almamak için tutuyorum kendimi GAAAAAMT.

Geri