İstanbul'da olsaydınız kesin alırdım.50 tl mağaza kuponu ve 500 e 100 tl indirimle beraber 2 tane clever dripperı 350 tl alabiliyorum. Ortak olmak isteyen arkadaş varsa alabiliriz.
Anında bitirmişler herhaldeHepsiburada'da nurgaz campout gooseneck 126 lira. 180 190 lira civarına görmüştüm hep umarım güzel fırsattır.
Hocam selamlar, guncel katilim aliyorsaniz bir link alsamPaylaş Kazan tekrar devrede, satıcı takip edip link oluşturup paylaşıyorsunuz, herkes herkesin satıcısını takip ederse 50ye ulaştığımızda, 50 TL cüzdan kazanıyoruz.
Konuyu baltalamamak için bir telegram grubu kurdum, buyrun.
2.5 kilo sipariş verdim şu an düştü mü sisteme bi kontrol edebilir misiniz?merhabalar arkadaşlar bende yeni kahve tüketimine başlayan biriyim filtre kahve konusunda blend kahveler daha çok hoşuma gitmeye başladı. Trendyoldan skylab filtre kahve aldım. Asiditesi ve aroması çok güzel geldi. İlk başlarda costa rica içen biriydim.
Çok Orjinal bir cevap vurdu Gol Oldu2.5 kilo sipariş verdim şu an düştü mü sisteme bi kontrol edebilir misiniz?
Boşuna Muhtar değil yahu2.5 kilo sipariş verdim şu an düştü mü sisteme bi kontrol edebilir misiniz?
İsmimiz muhtar kaldı ya... Belediye başkanı falan olsak iyiydi.Boşuna Muhtar değil yahu
İkinciyi almamak için tutuyorum kendimi GAAAAAMT.Clever dripper hepsiburada'da 203tlye düşüyor sepette. ben hafta başında aldım ama alışkanlık oldu herhalde ara ara fiyatına bakıp duruyorum.
Aman @Cleverfan duymasın ben de zor tutuyorum kendimiİkinciyi almamak için tutuyorum kendimi GAAAAAMT.