• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Vodafone yanımda uygulamasında 100 liraya 50 lira indirim var vodafonelu olmak gerekmiyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211106_112246.jpg
    Screenshot_20211106_112246.jpg
    88.9 KB · Görüntüleme: 177

120 tl knockbox. Biraz kucuk ve satici amazon degil. Yurtdisi siparisi ama ekstra kargo vergi cikmiyor sanki.
Arada sadece 10 gün var ve 3/1 oranında zamlanmış 🥲

önceden baktığımda 150 civarıydı, şimdi 125 tl. hatta hepsiburada yarın bir indirim daha yapacakmış belli kalemler için, buna da indirim gelir mi bilemem.

aslında almayı düşünüyordum uzun süredir, güzel bir seçenek gibi. bu demleme ekipmanını da kullananlar, nasıl alınmalı mı sizce starbucks'ın bu demleme ekipmanı?
Standart makine filtreleri tam oturmuyor, v60 filtresi zaten hiç olmaz. Buna uygun olanını da Starbucks üretmiyor sanırım.

Bir ara bunun benzerini 30TL civarına Migros'ta satıyorlardı. Hala stok olan şube var mıdır bilmiyorum.

önceden baktığımda 150 civarıydı, şimdi 125 tl. hatta hepsiburada yarın bir indirim daha yapacakmış belli kalemler için, buna da indirim gelir mi bilemem.

aslında almayı düşünüyordum uzun süredir, güzel bir seçenek gibi. bu demleme ekipmanını da kullananlar, nasıl alınmalı mı sizce starbucks'ın bu demleme ekipmanı?
Kötü bir ürün küçücük tek deliği var. Eğer bu ürünü almak istersen dolap uygulamasında vs çok var 50-70-90 a kadar düştüğü oluyor.

Geri