Kuponlar kategorilere özel geliyor sanırım genel kupon gelmedi :/Trendyol'da sanırım ayın 8'ine kadar her gün 18.00'da kupon dağıtılıyor. Mobil uygulamanın anasayfasında "Mega İndirim Kuponları" başlığı altında. 25-50-100 ve 1000 liralık kuponlar konuyor. Ben 25 liralık alabildim. Şansınızı deneyin derim bir efor yok.
Arada sadece 10 gün var ve 3/1 oranında zamlanmışFenteer Coffee Knock Rubber Coffee Grounds Kap Coffee Knock Box Espresso Bin Kahve Makinesi Aksesuarı Darbe Emici Knock Bar - Stil 2 Siyah : Amazon.com.tr: Mutfak
Fenteer Coffee Knock Rubber Coffee Grounds Kap Coffee Knock Box Espresso Bin Kahve Makinesi Aksesuarı Darbe Emici Knock Bar - Stil 2 Siyah : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
120 tl knockbox. Biraz kucuk ve satici amazon degil. Yurtdisi siparisi ama ekstra kargo vergi cikmiyor sanki.
Standart makine filtreleri tam oturmuyor, v60 filtresi zaten hiç olmaz. Buna uygun olanını da Starbucks üretmiyor sanırım.
önceden baktığımda 150 civarıydı, şimdi 125 tl. hatta hepsiburada yarın bir indirim daha yapacakmış belli kalemler için, buna da indirim gelir mi bilemem.
aslında almayı düşünüyordum uzun süredir, güzel bir seçenek gibi. bu demleme ekipmanını da kullananlar, nasıl alınmalı mı sizce starbucks'ın bu demleme ekipmanı?
Kötü bir ürün küçücük tek deliği var. Eğer bu ürünü almak istersen dolap uygulamasında vs çok var 50-70-90 a kadar düştüğü oluyor.
önceden baktığımda 150 civarıydı, şimdi 125 tl. hatta hepsiburada yarın bir indirim daha yapacakmış belli kalemler için, buna da indirim gelir mi bilemem.
aslında almayı düşünüyordum uzun süredir, güzel bir seçenek gibi. bu demleme ekipmanını da kullananlar, nasıl alınmalı mı sizce starbucks'ın bu demleme ekipmanı?
Calibre için mağazayı takip edince 20 tl kupon veriyor fakat 150 tl alt limit istiyor. 4x250 seçeneği tercih edilebilir.Spada'da da %25'e yakın indirimler var. Kupon denk getirirseniz oldukça avantajlı olabilir.
Calibre Coffee
Spada kahveleri hep metal filtre için öğütülmüş görünüyorSpada'da da %25'e yakın indirimler var. Kupon denk getirirseniz oldukça avantajlı olabilir.
Calibre Coffee
Her kahvesi için "çekirdek" seçilebiliyor.Spada kahveleri hep metal filtre için öğütülmüş görünüyor
Şimdi bende de öyle. Az önce sadece metal filtre görünüyordu. Anlamadım durumu.Her kahvesi için "çekirdek" seçilebiliyor.
Trendyol CleanCup sayfasında da indirim var.
Mesela Santa Rosa kargo dahil 75 TL.