Bende aldım . Clever kervanına katıldım . Bir gün herkes cleverlı olacakUğraşmak istemeyenler için 239₺.
[Clever Dripper Akıllı Kahve Demleyici
Bende aldım . Clever kervanına katıldım . Bir gün herkes cleverlı olacakUğraşmak istemeyenler için 239₺.
[Clever Dripper Akıllı Kahve Demleyici
Bu ileti sonrası linke bi tıkladım 239₺ olmuş, diğerini sepete atmış hevesim geçsin diye bekliyordum. Sepet fiyatı hâlâ 203₺ olunca almış bulundum GAMT affeetsin .Bende aldım . Clever kervanına katıldım . Bir gün herkes cleverlı olacak![]()
Bu ileti sonrası linke bi tıkladım 239₺ olmuş, diğerini sepete atmış hevesim geçsin diye bekliyordum. Sepet fiyatı hâlâ 203₺ olunca almış bulundum GAMT affeetsin .
Edit: Sepette 203₺ oluyor, fakat aldığım renk ve diğer bazı renklerde de stok yok görünüyor.
Hario V60 cam dripper amazonda 153 lira. İlgilenen arkadaşlar varsa bakabilirler.
Su kalitalar bir düşmedi fiyat çok yüksek gene![]()
Ölü fiyatına 155 filtresi peşindeyimClever diye diye cleveri düşürdük. Sıra 2. Favori ekipmanım kalitada. Biriniz de kalitafan diye nick açıp azıcık pr yapın.![]()
Filtre No4. Ben Tchibo ve Moccamaster kullandım. Sanki Tchibo daha iyiydi diye hatırlıyorum.203 tl'den bende clevercanlara katıldım.
Şimdi bana bu arkadaşta kullanabileceğim filtre ve tarif önerir misiniz.
Konu içindeki mesaj 'Clever Dripper' https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/clever-dripper.2469/post-125533203 tl'den bende clevercanlara katıldım.
Ben bugün 2 kez kullandım . İlki Önce su sonra kahve 2 . Önce kahve sonra su ikisinde de hiçbir sorun yaşamadım . Tıkanma olmadı 2. demleme yöntemi biraz daha yavaştı sadece .Konu içindeki mesaj 'Clever Dripper' https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/clever-dripper.2469/post-125533
Çok uygun, 9.99₺. Kullananlar varsa değerlendirsinler; iyi midir, değil midir?
Zaman geçtikçe ucuzlayan Clever gibi başka bir ürün yok sanırım. Nisan ayındaki kulübe özel kampanya ile 294 TL'ye almıştık, o gün bugündür düzenli olarak fiyatı düştü, Türk Lirası gibi.Süpermarket ürünlerinde %15 sepette ek indirim yapmış Hepsiburada. Baristocrat kahveleri uyguna geliyor. Örn: Damo 102 lira. Düşünen var mı bilmem ama yeşil veya sarı Clever da 187 liraya düşüyor. Son saat sanırım indirim için.
TL'nin dostu, dövizin düşmanı; CleverZaman geçtikçe ucuzlayan Clever gibi başka bir ürün yok sanırım. Nisan ayındaki kulübe özel kampanya ile 294 TL'ye almıştık, o gün bugündür düzenli olarak fiyatı düştü, Türk Lirası gibi.
İyi günlerde kullanın, nereden aldınız?203 tl'den bende clevercanlara katıldım.
sağolun inşallah, Hepsiburadadan aldım.İyi günlerde kullanın, nereden aldınız?
Havuz sistemi var aliexpress alıyor siz onaylayınca veya süre bitince satıcıya aktarılıyor. Neredeyse bütün kartların hepsi geçer ama alışverişe açık olması gerekiyor kartınızın. Bazı ürünlerde ödeme kısmında vergi de çıkıyor artık bu ürünleri evinize genelde aras kargo getiriyor. Eğer ödeme kısmında vergi çıkmazsa gümrükte vergilendirilip kapıda ptt ile vergi ödersinizAlım satım konusuna yazdım ama burayada yazma ihtiyacı duydum. Arkadaslar. Aliexpress ödenilen parayı kendi mi alıyor yoksa magaza kendi mi alıyor. Her kartı kabul ediyor mu. Kargo ödedikten sonra vergi de cıkıyor mu vergilendirme nasıl oluyor. Web ödeme diyor google bağlantılı. Bu güvenilir mi
150tl üzerine 30tl indirim vardı süpermarket ürünlerinde. Dün birkaç saatliğine tüm indirimlere ek %15 yaptılar. Kahve ve filtre kağıdında iki kampanya da geçerli olmasına rağmen sadece %15 uygulanıyordu sepette. Müşteri hizmetlerinin önerisi "daha sonra tekrar deneyin" oldu ne yazık ki. Hepsiburada sadece göz boyadı, reklam yaptı bu "ona ek, buna ek" indirimlerinde.Hepsiburada'ya söylenecek söz yok (Aslında çok var). Baristocrat'ın Panama'sını 2-3 kampanya birleştirerek 47 liraya alıyordum fakat 20 dakika boyunca satın aldırmadı, hata verdi. Şimdi de kampanyayı bitirdi. İşin ilginci geçen de bir kampanyaları çalışmadığı için çek tanımlamışlardı onu kullanacaktım. Tam çöp site.