• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Amazon gülümseten cuma indirimlerinde kahvelerde güzel indirimler var. Kavurucusunu bilmiyorum ama kilosu 125 liraya hiç Yirgacheffe görmedim uzun zamandır.

Tavsiye etmem, daha önce anlık indirimle 1kg kolombiyayı 38 liraya almıştım. Kavrum dengesiz, tat yoksunuydu. Zaten v60 için değil cold brew için kullanmak için almıştım o yüzden pişman değilim tabii ki. (sonuçta 38 liraya 1 kilo kahve neden pişman olayım 😄) ama 125 liraya almak mantıklı gelmedi bana. Bunun yerine sanalbaharat daha mantıklı

Amazon'un şu an 120/30 indirimleri var. Siteye giren herkes görmüştür ama belki kaçıranlar olmuştur diye yazmak istedim.

Ben hario 40'lı aldım 10 paket, 40'lı diğer sitelere göre zaten 5 lira indirimdeydi. Yüzde 10 sepet indirimi ile 30 lirada sepet indirimi çıktı. +30 lirada 120/30'dan geldi. 10 pakette Yaklaşık 110 lira gibi bir indirim yapmış oldu Amazon.
Prime üyelik ama bende çıkmıyor. :confused:

Son düzenleme:
Sarı ve yeşil clever dripper hepsiburada da 230 lira

Merhaba,

Lc Waikiki çift cidarlı bardakları 39.99 TL den sepette indirimle 35,99 TL düşürmüş. İlk defa alışveriş yapıyorsanız da kargo bedava oluyor. Ben 39.99 TL den almıştım. İlk çift cidarlı bardağım oldu. Oldukça memnunum. Normal bardaklara göre ısıyı tutmada oldukça işe yarıyormuş, alınca fark ettim.

Sağlıcakla

Merhaba,

Lc Waikiki çift cidarlı bardakları 39.99 TL den sepette indirimle 35,99 TL düşürmüş. İlk defa alışveriş yapıyorsanız da kargo bedava oluyor. Ben 39.99 TL den almıştım. İlk çift cidarlı bardağım oldu. Oldukça memnunum. Normal bardaklara göre ısıyı tutmada oldukça işe yarıyormuş, alınca fark ettim.

Sağlıcakla
Bir ekleme de ben yapayım, ANKARA06 kodu ile 30/100tl indirim yapıyor. Seramik bardakları da fena değil birlikte alınabilir. Kod ne zamana kadar geçerli bilmiyorum.

Çekirdek yoktu, şimdi eklenmiş stoğa, 2 tane kalmış hatta, 2'sini biz aldık. Bir risk aldım bakalım.
Ben filtre kahve makinesinde kullanıyorum o yüzden aşırı beklentilerim yok. Asıl hedef çalışma arkadaşlarıma süpermarket kahvesi içirmemek :) 3. Dalga yöntemlerde denedikten sonra yorum yaparsanız sevinirim. Değerlendirmenizi merak ettim.

Merhaba, Aeropress indirimi göreniniz duyanınız var mı?
Aeropress'te pek indirim olmuyor hocam gördüğüm kadarıyla, yurtdışına giden tanıdığınız vs olursa oralardan aldırabilirsiniz, Romanya'dan %30 civarı ucuza alma şansım olmuştu daha önce.

Geri