• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Yazıldığını göremedim ama bim e yeniden chemex gelmiş. Fiyat 120 lira .

Clever dripper yerine hario immersion almak daha iyi bir tercih olmaz mı? Sanki clever dripper kahveyi çorba yapıyor gibime geliyor; tüm ince tadım notalarını karıştırmıyor mu? Deneyenler yazabilir mi?

Clever dripper yerine hario immersion almak daha iyi bir tercih olmaz mı? Sanki clever dripper kahveyi çorba yapıyor gibime geliyor; tüm ince tadım notalarını karıştırmıyor mu? Deneyenler yazabilir mi?
Neden öyle yapsın ki hario switch den farklı olarak?

Bana göre aralarındaki fark; hario switch'de bi tık daha ince öğütebiliyorum akış daha hızlı olduğu için ve kolaylıkla hibrid tarifler deneyebiliyorum açmak kapamak kolay olduğu için, ancak cleverda da daha yüksek kapasiteli immersion demleme yapabiliyorum (450 ml, 500 ml yapınca taşıyor, hario switch max:250 ml)

Neden öyle yapsın ki hario switch den farklı olarak?

Bana göre aralarındaki fark; hario switch'de bi tık daha ince öğütebiliyorum akış daha hızlı olduğu için ve kolaylıkla hibrid tarifler deneyebiliyorum açmak kapamak kolay olduğu için, ancak cleverda da daha yüksek kapasiteli immersion demleme yapabiliyorum (450 ml, 500 ml yapınca taşıyor, hario switch max:250 ml)

Switch 03 ile 450 ml su kullanıyorum. Clever kullanmadım aradaki "tat" farkını bilemiyorum.

Kargoya verilmiş miydi? Benimki yolda görünüyor.

Geri