• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

İndirimi yapan nasıl yapıyor onu merak ettim ben :)

Son 1 tane kalmıştı tükenmiş. Ara ara çıkarıyorlar ama satışa.
şöyle söyleyeyim bazı firmalar fatura kesmiyor örnek olarak. Trendyol sürekli partnerlere satıcılar mail atıyor lütfen fatura kesin diye. Takip ediyoruz vs gibi. Kasa fişiyle yollayan çok gördüm.

Benim tiamo wave ve filtre kağıtları geldi ilk izlenim olarak bence malzeme kalitesi gayet güzel ,filtre kağıtları için pek emin değilim ama en azından fiyatları ucuzdu

Benim tiamo wave ve filtre kağıtları geldi ilk izlenim olarak bence malzeme kalitesi gayet güzel ,filtre kağıtları için pek emin değilim ama en azından fiyatları ucuzdu
Orijinal olmayan wawe filtresine aldıysanız eğer çok pişman olacaksınız maalesef ağır bir koku ve tıkanma sorunu yaşadım ne yaparsam yapayım düzelmedi çöpe attım

Tiamodan bahsetmiyorum tam okumamıştım görmemişim o yüzden. Çakma olandan bahsediyorum yoksa diğeri nasıldır onu ben de bilmiyorum

Böyle kenarda köşede kalmış indirimleri nasıl buluyorsunuz imrenerek izliyorum cidden. DH Sıcak Fırsatlar veteranı gibisiniz maşallah...
Yok ya o kadar olamam :D Piyasayı takip ediyorum bazen denk geliyorum o kadar...

Edit: Yalnız bu aralar biraz çıldırıyorum. Trendyol'da "nitelikli kahve" yazıp aratmak boşa kürek çekmek resmen. Önüne gelen "nitelikli" yazmış kahvesine. Kosta Rika kahvesi satıyor, nitelikli; bölgeye "kuzey amerika" yazmış. Bölgeyi ülkenin bulunduğu kıta olarak yazmak gibi komik bir şey yapacaksın anlarım da, kıtasını da yanlış yazmazsın...

Son düzenleme:
Tiamo+Kalite filtresi is görür mü arkadaşlar?

İş görür mü derken? Tiamo da kalitada aynı islevi görür.Belki ufak tefek farklilik olur.Onemli olan orijinal kalita filtresi kullanmanız.Ama tiamo trendyolda bitmiş bulabilirseniz alın kalitadan farkı yok.
Teşekkür ederim, ikisini bir kullansam nasıl olur demek istemiştim. Kahve fabrikasından 2 gün önce Tiamo siparişimi geçmiştim; gelirse deneyelim.

Calibre Coffee - Tadımlık gönderilen 9mm’yi çok beğenmişim. 30 TL’ye düşmüş. Tadım pakedi de soranlar için 118’e düşmüş. Bayağı çılgın fiyat. Bilginiz olsun :)

Gece uykum vardı, sabah alırım diye sepete ekledim, 208 lira olmuş tadım paketi.

Ben bu Trendyol'un satış politikasını anlayabilmiş değilim. Bir ürünün fiyatı gün içinde yüzde 76 değişir mi yahu? Bunun tam tersi de olabiliyor, ürünü aldıktan sonra fiyat düşebiliyor. Bu fiyat oynaklıkları yüzünden Trendyol'u tercih etmiyorum.

Zaten uygun fiyata aldığımız filtrenin yanına tadımlık kahve göndermeleri oldukça şık birdavranış bence.
Kahvenin paketi de güzelmiş :)

Gece uykum vardı, sabah alırım diye sepete ekledim, 208 lira olmuş tadım paketi.

Ben bu Trendyol'un satış politikasını anlayabilmiş değilim. Bir ürünün fiyatı gün içinde yüzde 76 değişir mi yahu? Bunun tam tersi de olabiliyor, ürünü aldıktan sonra fiyat düşebiliyor. Bu fiyat oynaklıkları yüzünden Trendyol'u tercih etmiyorum.
Şimdi de 111 olmuş :)

Bu calibre coffee hala indirimde yorumlarda beğenmeye ler olmuş nasildir bilginiz varmı bende sipariş vermek istiyorum

Bu calibre coffee hala indirimde yorumlarda beğenmeye ler olmuş nasildir bilginiz varmı bende sipariş vermek istiyorum

İçeride alan, kullanan bütün herkes yorumlarını yazıyor. Ayrıca kavurucu Okan Beyde forumda elinden geldiğince sorularınızı yanıtlıyor.

İçeride alan, kullanan bütün herkes yorumlarını yazıyor. Ayrıca kavurucu Okan Beyde forumda elinden geldiğince sorularınızı yanıtlıyor.
Teşekkürler

6 nisan'da mng kargoya verilen tiamo bana da bugün ulaştı. 5 nisan'da yine mng'ye verilen filtreler yolda... Neyse malzeme kalitesi gayet iyi gözüküyor. Kutunun içinden şeffaf bir kapak gibi bir şey daha çıktı onun ne işe yaradığını anlamadım...

6 nisan'da mng kargoya verilen tiamo bana da bugün ulaştı. 5 nisan'da yine mng'ye verilen filtreler yolda... Neyse malzeme kalitesi gayet iyi gözüküyor. Kutunun içinden şeffaf bir kapak gibi bir şey daha çıktı onun ne işe yaradığını anlamadım...
Demleme bittikten sonra onun üstüne koyulsun dripper diye düşünmüştüm

Geri