• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Maalesef Traditional bitmiş.
TH1 ve TH2 hakkında tecrübe ve bilgisi olan var mı?

Normal orjinal sarı paket 100'lü değil mi ? Değişik bir fotoğraf koymuşlar. Bu satıcıdan alışveriş yapan var mı daha önce ?
Evet orijinal filtre. Hatta yanına da denemem için çekirdek koymuşlar.

Specific'e baktım ben de şimdi. Fakat Kenya Baragwi için kavrum tarihi olarak 29.01.2021 demişler. Etiyopya Deri Kocha için kavrum tarihi göremedim.

Specific'e baktım ben de şimdi. Fakat Kenya Baragwi için kavrum tarihi olarak 29.01.2021 demişler. Etiyopya Deri Kocha için kavrum tarihi göremedim.
Tarihlere aldanmayım en son kavurduklarından yolluyorlar

15 TL kargo + %15 komisyon olan bir sistemden bahsediyoruz. Trendyol adeta satmak istiyorsan zararına satacaksın gibi bir kampanya yaparak komisyon oranınını %3'e çekip sizdende kdv dahil %20'ya varan indirim yapmanızı bekliyor. Ayrıca sizden 4 tl daha kargo parası kesebiliyor elite üye değilseniz. Garip olan hem gönderici kargo ödüyor hem sizden 4 tl kesiyor. Neyse işin aslı cebinden indirimlerde yapıyor Trendyol ama üreticiden inanılmaz kesintiler yapıyor. O 4 TL veya diğer kesintiler sayesinde sistemden kazanıyor.

15 TL kargo + %15 komisyon olan bir sistemden bahsediyoruz. Trendyol adeta satmak istiyorsan zararına satacaksın gibi bir kampanya yaparak komisyon oranınını %3'e çekip sizdende kdv dahil %20'ya varan indirim yapmanızı bekliyor. Ayrıca sizden 4 tl daha kargo parası kesebiliyor elite üye değilseniz. Garip olan hem gönderici kargo ödüyor hem sizden 4 tl kesiyor. Neyse işin aslı cebinden indirimlerde yapıyor Trendyol ama üreticiden inanılmaz kesintiler yapıyor. O 4 TL veya diğer kesintiler sayesinde sistemden kazanıyor.
İndirimi yapan nasıl yapıyor onu merak ettim ben :)

Son 1 tane kalmıştı tükenmiş. Ara ara çıkarıyorlar ama satışa.

Geri