miyankizu
Barista
- İsim
- Seyhun
Daha fazla
- İsim
- Seyhun
- Espresso Makinesi
- Quickmill Emilia
- Değirmen
- Eureka Speciliata, Timemore Sculptor 64 , 1zpresso E-Pro , 1zpresso X-pro
- Ekipmanlar
- V60, Sage SDC450 , Clever
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Hayır
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
Öncelikle belirtmek isterim ki firmayla hiçbir kişisel ve ticari bağım yoktur
kendileriyle Trendyol da kahve bakarken tanıştım. Fiyatları uygun gelince merak edip firmanın telefonunu bulup bilgi aldım. Ayrıca Trendyol üzerinden yazdığım sorulara da sağolsunlar cevap yazmışlar. Bulabildiğim bir internet siteleri yok , ancak görebildiğim kadarıyla Taksim de bulunan Ravouna 1906 Hotel e bağlı bir işletme. Telefonda konuştuğum da foruma da kendilerini davet ettim. katılım gösterirseler daha açıklayıcı bilgiler verirler. Ben kendilerinden Peru Crush ve Tanzanya Manyara çekirdeklerini aldım. Bana ulaştığında kendi yorumlarımı iletirim.
Sorular ve cevapları şu şekilde.
nitelikli çekirdek mi satıyorsunuz ?
Merhabalar, tüm kahvelerimiz 82< puan ve üzeri nitelikli kahve çekirdeklerinden oluşmaktadır
kendiniz mi ithal ediyorsunuz ?
Tüm kahvelerin ithalatini kendimiz yapmakta ve yine kavurmayıda kendi bünyemizde yapmaktayız
çekirdek künyelerinize ulaşabilir miyim ?
Kahveler ile ilgili künye bilgileri, tat profilleri ve sertifikalar ve diğer tüm bilgilere her çekirdeğin kendi sayfasında inceleyebilirsiniz.
Shopier sayfalarında bilgileri daha rahat okunduğu için çekirdekler bilgilerine oradan ulaşabilirsiniz.
Calibre Coffee

Sorular ve cevapları şu şekilde.
nitelikli çekirdek mi satıyorsunuz ?
Merhabalar, tüm kahvelerimiz 82< puan ve üzeri nitelikli kahve çekirdeklerinden oluşmaktadır
kendiniz mi ithal ediyorsunuz ?
Tüm kahvelerin ithalatini kendimiz yapmakta ve yine kavurmayıda kendi bünyemizde yapmaktayız
çekirdek künyelerinize ulaşabilir miyim ?
Kahveler ile ilgili künye bilgileri, tat profilleri ve sertifikalar ve diğer tüm bilgilere her çekirdeğin kendi sayfasında inceleyebilirsiniz.
Shopier sayfalarında bilgileri daha rahat okunduğu için çekirdekler bilgilerine oradan ulaşabilirsiniz.
Calibre Coffee