• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Calibre Coffee

miyankizu

Barista
İsim
Seyhun
Daha fazla  
İsim
Seyhun
Espresso Makinesi
Quickmill Emilia
Değirmen
Eureka Speciliata, Timemore Sculptor 64 , 1zpresso E-Pro , 1zpresso X-pro
Ekipmanlar
V60, Sage SDC450 , Clever
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Hayır
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Öncelikle belirtmek isterim ki firmayla hiçbir kişisel ve ticari bağım yoktur 🙂 kendileriyle Trendyol da kahve bakarken tanıştım. Fiyatları uygun gelince merak edip firmanın telefonunu bulup bilgi aldım. Ayrıca Trendyol üzerinden yazdığım sorulara da sağolsunlar cevap yazmışlar. Bulabildiğim bir internet siteleri yok , ancak görebildiğim kadarıyla Taksim de bulunan Ravouna 1906 Hotel e bağlı bir işletme. Telefonda konuştuğum da foruma da kendilerini davet ettim. katılım gösterirseler daha açıklayıcı bilgiler verirler. Ben kendilerinden Peru Crush ve Tanzanya Manyara çekirdeklerini aldım. Bana ulaştığında kendi yorumlarımı iletirim.

Sorular ve cevapları şu şekilde.

nitelikli çekirdek mi satıyorsunuz ?
Merhabalar, tüm kahvelerimiz 82< puan ve üzeri nitelikli kahve çekirdeklerinden oluşmaktadır

kendiniz mi ithal ediyorsunuz ?
Tüm kahvelerin ithalatini kendimiz yapmakta ve yine kavurmayıda kendi bünyemizde yapmaktayız

çekirdek künyelerinize ulaşabilir miyim ?
Kahveler ile ilgili künye bilgileri, tat profilleri ve sertifikalar ve diğer tüm bilgilere her çekirdeğin kendi sayfasında inceleyebilirsiniz.

Shopier sayfalarında bilgileri daha rahat okunduğu için çekirdekler bilgilerine oradan ulaşabilirsiniz.

Calibre Coffee

Merhaba,
Teşekkürler konu için, başka sorular olursa memnuniyetle cevaplarim.
Fiyatlar önyargı oluşturmasın, yeni hasat kahveler gelecegi için yer açmaya çalışıyoruz, hatta yeni gelecek kahveleride denemeniz için sizede denemelik bir miktar gönderdik. Memnun kalacağınızı umuyorum. Olumlu/olumsuz görüşlerinizi duymaktan memnun olurum.

kendi sitemiz Calibre Coffee den kulube ozel ‘ KKCC40 ‘ kodunu kullanarak iki ve uzeri pakette %40 indirim ve ücretsiz kargo olacak sekilde her zaman kahvelerimizi deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba,
Fiyatlar önyargı oluşturmasın, yeni hasat kahveler gelecegi için yer açmaya çalışıyoruz, hatta yeni gelecek kahveleride denemeniz için sizede denemelik bir miktar gönderdik. Memnun kalacağınızı umuyorum. Olumlu/olumsuz görüşlerinizi duymaktan memnun olurum.

Firmanın sahibi siz misiniz?

Firmanın sahibi siz misiniz?
Merhaba,

evet benim, daha once Ravouna 1906 olarakta biliyor olabilirsiniz @miyankizu nunda belirttiği gibi.
7 senedir kendi kahvelerimizi ithal edip kavuruyoruz fakat pandemiden önce kapasite olarak ancak kendi şatışlarımıza yetebiliyorduk, online/toptan şatış için yeterli olmuyordu kapasitemiz. Son dönemde daha çok vakit ve daha az şatış olunca bu markayla biraz daha online şatışa ağırlık vermeye başladık.

Merhaba,
Rica ederim, aramıza hoşgeldiniz. Numuneler için de ben size teşekkür ederim 🙂

Hoşgeldiniz @OkanT sipariş sonrası mı kavrum yapılıyor ya da kavrum günleriniz ne zaman ? İleri tarihli sipariş verebilirmiyiz ? Biraz detay verebilirmisiniz, kavrum hakkında.

Merhaba,

Bugun gönderilecek olanlar 26.02 de kavrulmuş olacak, her hafta 1 veya 2 gün kavurma yapılıyor, yani en kötü
htimal ile kargo süresinide hesaba katarsak 6-7 gün önce kavrulmuş olarak gelir, degassing de hesaba katarsak tam zamnında olacaktır.
Siparişler için teşekkür ederiz, yorumlarınızı duymaktan mutlu olurum. @ercuozcan @cmscoffee

Bu akşam Peru Crush ı denedim. 24g/400ml Uludağ premium su ile üç parça da demleme yaptım. Demleme 2.35 dk kadar sürdü. Yakın zamanda içtiğim için rahatlıkla söyleyebilirim ki üzerinde yazan hibuskus un buruk ve ekşimsi tadını aldım. Bu tarzda tatlar sevenler için tavsiye ederim. Fiyatını düşünürsek kesinlikle denenebilir. Gelen çekirdeklerin fotolarını da paylaşıyorum. Homojenliği iyi durumda. Muhtemelen en kısa zamanda espressoda da aynı çekirdeği deneyeceğim. Diğer çekirdeği denediğimde de deneyimimi yazacağım.

Ekli dosyalar

• IMG-20210307-WA0005.jpg
    IMG-20210307-WA0005.jpg
    150.9 KB · Görüntüleme: 233
Teşekkürler güzel yorumunuz için. Beğendiğinize sevindim. Diğer yorumlarınızıda bekliyoruz.

Kahveleri neredeyse 2 haftadır deniyorum, daha detaylı bir yorum yazmak isterdim ama düşüncelerim genel olarak kahvelerin filtre için koyu profilde olduğuna vardı. V60 demlemelerim çok keyifli olmadı, sadece Honduras ve Etiyopya'yı Aeropressde deneme imkanım oldu. Honduras'dan o şekilde keyif aldım.

Kahveleri ilk deneyeşim hepsini yanyana cupping yapmak olmuştu. Demlemelerden bağımsız cupping sonrası görüşlerim:
-Peru bana hitap etmedi, kızılcık şurubu ya da ilacımsı bir his yarattı.
-Etiyopya 🤷‍♂️
-Tanzanya'yı çok beğenmiştim, hoş bir tatlılığı ve beğendiğim bir ağız hissi vardı.
-Honduras gövdeli, klasik kahve şeklinde yorumladığımız tatlara sahip ve 0 asidite değil. 2018 hasat diye beklentim düşüktü, beğendim.

Kahveler immersion yöntemler ya da espresso da daha iyi sonuç verirmiş gibi geldi. Hoş Peru ve Tanzanyada biraz burukluk var, belki espressoda da garip olabilir.

Kahveleri neredeyse 2 haftadır deniyorum, daha detaylı bir yorum yazmak isterdim ama düşüncelerim genel olarak kahvelerin filtre için koyu profilde olduğuna vardı. V60 demlemelerim çok keyifli olmadı, sadece Honduras ve Etiyopya'yı Aeropressde deneme imkanım oldu. Honduras'dan o şekilde keyif aldım.

Kahveleri ilk deneyeşim hepsini yanyana cupping yapmak olmuştu. Demlemelerden bağımsız cupping sonrası görüşlerim:
-Etiyopya 🤷‍♂️
-Tanzanya'yı çok beğenmiştim, hoş bir tatlılığı ve beğendiğim bir ağız hissi vardı.
-Honduras gövdeli, klasik kahve şeklinde yorumladığımız tatlara sahip ve 0 asidite değil. 2018 hasat diye beklentim düşüktü, beğendim.

Kahveler immersion yöntemler ya da espresso da daha iyi sonuç verirmiş gibi geldi. Hoş Peru ve Tanzanyada biraz burukluk var, belki espressoda da garip olabilir.
Yorumlarınız için teşekkür edrim. Honduras ve tanzanya begendiginize sevindim, dediginiz gibi honduras daha klasik bir profilde.
Peru icin yorumunuza sasirdim acikcasi, iclerinde en yuksek puanli o aslinda. İlamcimsi bir tat diye yorumlamissiniz, ilacimsi tatlarin sebebi genelde cekirdekteki defect ten meydana gelir. Peru da daha once boyle bir defect gormedik, denk gelmedi. Bir iki kere daha deneyin lutfen, devam ediyorsa, yenisini gonderelim. Arada birkac defect olan cekirdek olabilir tabiki size denk gelmisse telefi edelim.

Galiba her hafta bir kahvelerinde indirim yapıyorlar (trendyol'da). Şu an Ethiopia Debelo kahvesi 31.96 tl. Artık ticari kahveler bile daha pahalı. Aldım, deneyelim bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.

Galiba her hafta bir kahvelerinde indirim yapıyorlar (trendyol'da). Şu an Ethiopia Debelo kahvesi 31.96 tl. Artık ticari kahveler bile daha pahalı. Aldım, deneyelim bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.
Yorumlarinizi bekliyoruz.
daha oncede soyledigim gibi fiyat onyargi olusturmasin, amacimiz stok azaltıp yeni kahvelere yer acmak, bu fiyatlarda asagi yukari maliyeti.
indirim konusuna gelince, trendyol promosyonlarda, bir ay içindeki en düşük fiyati baz aliyor, üstüste kampanya yapınca hizli bir sekilde sifira yaklasiyor fiyatlar, o yuzden her urunde her seferinde yapmak mumkun olmuyor :)
almak istediginizde iletişim kurarsaniz yardimci oluruz memnuniyetle, kampanya olanlar ile sınırlı kalmayın.

Son düzenleme:
Merhabalar. Trendyol üzerinden Honduras sipariş etmeyi düşünüyorum. Bu kahveyi espresso için önerir misiniz ve elinizde degassing sürecini tamamlamış ya da tamamlamak üzere olan kahve var mı? @OkanT

-Etiyopya 🤷‍♂️

Hocam etiyopya'nın hiç gideri yok diyorsunuz o zaman değil mi :) Trendyol'da 32 lira da...

Merhabalar. Trendyol üzerinden Honduras sipariş etmeyi düşünüyorum. Bu kahveyi espresso için önerir misiniz ve elinizde degassing sürecini tamamlamış ya da tamamlamak üzere olan kahve var mı? @OkanT
Honduras iclerinde en klasik, duz profilde olani. Espressoda kullabilirsiniz. Tercihiniz sutlu icecekler ise ozellikle 9mm blendide tavsiye ederim. En eski su an 15.03 olmasi lazim, kullanabilirsiniz direk.

Geri