• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gordion Coffee Roastery

Sipariş geçtim şimdi,santa rosa,keramo ve legend aldım.Kavrum seçeneği yoktu,espresso için aldım.Kampanya için teşekkürler
Biz teşekkür ederiz, afiyetler. :coffee:

Bütün kahvelerimizi espresso olarak demleyebilirsiniz. Özellikle ısı ve basınç kontrollü makinalarda randımanlı sonuç veriyorlar. Seçtiğiniz kahveler güzel tercih. (y)

Kampanyaya ilgi yoğun şekilde devam ediyor, herkese teşekkürler.

www.gordioncoffee.com

@TarıkTercan ilk defa sizden sipariş verecekler için tavsiyeniz ne olur?
Bir kere Santa Rosa'yı denemenizi tavsiye ederim. Yine kompleks meyve suyu gibi bir kahve severseniz Keromo muazzam.

Klasik lezzetlerle birlikte farklı aromatik nüansların olduğu kahveler ise Brezilya kahvelerimizdir. İçtiğinizde tatlılık ön planda iken farklı asidite grupları da eşlik ediyor, değişik tadım notları bulabileceğiniz kahveler.

Gündelik beni yormasın günün her saati içebileceğim bir kahve arıyorum derseniz de Legend o konuda çok iyi. Risaralda ve Sidama ise anlattığım ilk grupla Legend arasındaki kahvelerimizdir günün her saati ister pour over'da ister filtre kahve makinasında keyifle tüketebilirsiniz. :coffee: @ert--exxen

www.gordioncoffee.com

Son düzenleme:
Evet kampanyada son dakikalar artık..

Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için Gordion ailesi olarak teşekkür ederiz.

Sadakat puanlarınızı bir sonraki alışverişlerinizde kullanmayı unutmayın. İletişim kanallarımız her zaman açık. Sitemizdeki chat bölümü de faaldir. Bizlere her zaman ulaşabilirsiniz. Sevgiler.

www.gordioncoffee.com

KAçırdık valla artık bir dahaki sefere

merhaba gönderim ne zaman olacak acaba? bir de 400 puan 40₺ kupon yapıyordu, şimdi ise 20₺ yapıyor neden?

@nakber kampanya yoğunluğundan ötürü kargo çıkışlarımız yarın da devam edecek. program yeni olduğu için testlerde farklı sonuçlar verdi, en doğru oranlamayı o şekilde belirledik bizde. selamlar

@TarıkTercan 18 Eylül kavrumlu Santuario Sul'u dün ve bugün sizin tarifinize göre demledim ama ikisinde de sonuç aşırı acı oldu.

İlkinde Nestle/86ppm kullandım, epey acı olunca diğerini Nestle-Ro/50ppm kullandım.
Ayrıca tatsız ve lezzetsizdi.

@Deniose merhaba, deneyiminizi en hızlı şekilde güzele çevirelim memnuniyetiniz bizim için önemli. Konuyla ilgili size geri dönüş sağlayacağız.

Gordion, Keramo ve Santa Rosa cupping yaptık. Keramo’yu çok beğendik; ama Santa Rosa bekleneni vermedi. Bakalım demlemelerde nasıl sonuç verecek?

a32fbf3e-ca4c-4d8b-a0a2-865b72848404.jpeg

23 eylül kavrumlu santa rosa yı açıp demledim ancak ne yazık ki kırmızı meyve namına en ufak bir tadım notu alamadım.1 hafta sonra tekrar deneyeceğim.umarım o zaman çözülmüş olur sorun.

Bu Santa Rosayı başka kavuruculardan da alıp demledim, ben bir numara göremedim. Abartılı bir ünü var bence :)
Açıkcası almadan önce özellikle sormuştum, yıllar önce aynı çiftlikten içtiğim la rivera naturel çekirdeğine benzerliği var mı diye sorunca olumlu yanıt almıştım.fakat bu tarz kırmızı meyve tadım notu olan çekirdekler daha paketi açarken bile buram buram meyve kokar.bunda ne koku, ne çekimden sonra koku ne de v60 demlemem de kırmızı meyve lezzeti bulunmamakta.keza 80 kişilik whatsapp grubumuzda içen 3-4 kişide aynı sonuçla karşılaşmış ne yazık ki.

Santa Rosa'yi kunyesini gorup ozenerek kiloluk aldim. Ilk denemelerimde hayal kirikligi yasamistim ama vakumlayip sakladiklarimi acip kullandikca zirveye ulastigini gordum. Dinlendirilmesi konusundaki tavsiyelere uyulmasi gereken harika bir cekirdek :)

Santa Rosa anilinca ben de 1.5 sene onceki mesajimi paylasmak istedim. 2021 Aralik'ta, toplu alimla aldigim kiloluk Santa Rosa'yi 2022 Mart'in sonunda, yani yaklasik 3 aylikken demledigimde foruma gelip yazma ihtiyaci hissetmistim bu mesaji. Bu seferki hasat ve kavrumu denemedim ama @TarıkTercan Bey dinlendirin diyorsa denemek icin mutlaka bir muddet daha sabredin.

Geri