• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gordion Coffee Roastery

Benim bölgede sürat kargonun bazen 10 günü geçen sürelerde teslimatı var, mümkün oldukça sürat kargo ile çalışmayan yerlerden alışveriş yapıyorum.

Santa raso haricinde çekirdekleri deneyebilen mi oldu mu. Escobar ilgi çekici. Santa rosada yapaylık varmı bir de aneorobikmiş düşündürücü. Mutlaka alın der misiniz

Santa raso haricinde çekirdekleri deneyebilen mi oldu mu. Escobar ilgi çekici. Santa rosada yapaylık varmı bir de aneorobikmiş düşündürücü. Mutlaka alın der misiniz
30 sn 18/45 93 derece civarı çıktı aldım. Keyifli bir kahve ama biraz ekşi geldi. Yarın öğütümü inceltip, çıktıyı 40 grama düşürücem. Muhtemelen daha iyi bir sonuç alırım.

Festival sayesinde Legend’i 3 kez espresso olarak, Risaralda’yı Moccamaster ile, Blue Toraja ve Santa Rosa’yı da V60 olarak içme fırsatı buldum. Ne yazık ki festivaldeki karton bardak kullanımı ve soğuk hava sebebiyle filtreler özelinde verimli bir tadım fırsatım olmadı ama Santa Rosa ve Risaralda koku olarak çok güzeldi diyebilirim. Legend ise kartondan anlayabildiğim kadarıyla günlük espressoda keyifli bir harman bence. Olur da bir gün eğitim/tadım/sohbet gibi bir etkinliğiniz olursa cam bardağımla seve seve katılmak isterim, kokuları damağımda kaldı 😅

Benim Gordion almak için her niyetlendiğimde vazgeçtiğim olay bu aslında. Başka arkadaşlardan da "Sürat kargoyla çalışıyor alınmaz" gibi laflar işittim açıkçası. Forumda da çok kez sürat hakkında sitem okudum. Herkesin bölgesinde iyi hizmet veren firma farklıdır tabi ama bence MNG veya Aras gibi bir alternatif eklemek iyi olabilir.
@nuclearmoonrise bu geri bildirimi değerlendireceğiz teşekkürler 👍

Festival sayesinde Legend’i 3 kez espresso olarak, Risaralda’yı Moccamaster ile, Blue Toraja ve Santa Rosa’yı da V60 olarak içme fırsatı buldum. Ne yazık ki festivaldeki karton bardak kullanımı ve soğuk hava sebebiyle filtreler özelinde verimli bir tadım fırsatım olmadı ama Santa Rosa ve Risaralda koku olarak çok güzeldi diyebilirim. Legend ise kartondan anlayabildiğim kadarıyla günlük espressoda keyifli bir harman bence. Olur da bir gün eğitim/tadım/sohbet gibi bir etkinliğiniz olursa cam bardağımla seve seve katılmak isterim, kokuları damağımda kaldı 😅
Teşekkürler Kerem Bey afiyet olsun :coffee: Her zaman bekleriz :)
Dip not: Legend harman değil single origin bir brezilya kahvesi. Kavrumu omni.

Teşekkürler Kerem Bey afiyet olsun :coffee: Her zaman bekleriz :)
Dip not: Legend harman değil single origin bir brezilya kahvesi. Kavrumu omni.
Teşekkür ederim Tarık Bey 😌 Evet haklısınız, bu bilgiyi de edinmiştim aslında o an ama Legend isminden dolayı yine harmanmış gibi aktarmışım. Düzeltme için teşekkürler. Çok daha güzel günlerde karşılaşmak dileğiyle 😌

Şehrimizin gözbebeği bir numaralı kavurmahanesi 👍🏽 iyiki bu şehirdeler ve iyiki böyle güzel kahveler kavuruyorlar. Eskişehir kahve festivalinde bol bol sohbet ettik kahve demledik ve içtik. Çok keyifliydi görmekten ve istediğimiz an gidebilecek kadar yakında olmasından dolayı oldukça mutluyuz 🙏🏽 @TarıkTercan

Şehrimizin gözbebeği bir numaralı kavurmahanesi 👍🏽 iyiki bu şehirdeler ve iyiki böyle güzel kahveler kavuruyorlar. Eskişehir kahve festivalinde bol bol sohbet ettik kahve demledik ve içtik. Çok keyifliydi görmekten ve istediğimiz an gidebilecek kadar yakında olmasından dolayı oldukça mutluyuz 🙏🏽 @TarıkTercan
@ugurkayacik iyi varsın samimi görüşlerin ve dostluğun için teşekkür ederim, bu işler hep beraber güzel oluyor. Festivaldeki ortam ve sohbetlerimiz unutulmazdı, daha nicelerine diyelim 🙏

Endonezya Blue Toraja geldi. Gazı alınıyor. Pazartesi ilk tadım 🕺
Az önce bitti.

İçimi yumuşak ama çok nazlı; notaları aramaktan yoruldum. Aşırı hızlı su akışı var, öğütümü ne kadar inceltsem de 2 dakikaya ulaşamadan çekiverdi suyu. Aeropress'i daha keyifli ve lezzetliydi. Deneyimden pişman değilim ama özlemeyeceğim.

@ozgurkalan afiyet olsun, bir de varsa clever'da denemenizi tavsiye ederim.
Az önce ilk denememi yaptım bende sizin sitenizdeki reçete ile Tarık bey. Kahveden çok fazla kompleks aromalar aldım. Keyifli bir içimi vardı sanırım beğeneceğim bir kahve olacak. Bir iki demleme sonrası daha detaylı fikirlerimi belirteceğim. Şimdiden elinize sağlık demek istiyorum. Son olarak bu kahve ve/veya Santa Rosa için Kalita/Orea reçeteniz var mıdır acaba ?

Az önce ilk denememi yaptım bende sizin sitenizdeki reçete ile Tarık bey. Kahveden çok fazla kompleks aromalar aldım. Keyifli bir içimi vardı sanırım beğeneceğim bir kahve olacak. Bir iki demleme sonrası daha detaylı fikirlerimi belirteceğim. Şimdiden elinize sağlık demek istiyorum. Son olarak bu kahve ve/veya Santa Rosa için Kalita/Orea reçeteniz var mıdır acaba ?
Afiyet olsun @papuayeniginesever 😊 Orea atölyemizde yok edinince ekleyelim tabi.

Yeni kavrumlarda daha baskın sanırım.
Benim içtiğim 5 eylül kavrumu çilek mevsimi değildi heralde:) Birde 1,5ay sonra içmenin de etkisi olabilir. Siz yinede tampon olarak kenarda bi çilekli tang bekletin. En kötü karıştırır verirsiniz:)
cilekli tang 🤣

kavurumu degistirmisler miymis? benimkisi de cilekli degildi, sadeydi. hem zaten sade severim ben.

@cayisse kavrum değişmedi. Her seneki hasadını alıp kavurduğumuz bir kahve. Şöyle bir durum var tabi her sene gelen hasat bir öncekiyle birebir aynı olmuyor. Ama bu kahvenin genel karakteri 2020'den beri aynı.

Geri