• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Temmuz 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

EL MIRADOR - COLOMBIA (Strawberry) ve​

MONTEBLANCO - COLOMBIA​

bu çekirdekleri deneyimleyen oldu mu? öneriyor musunuz? ve gelip Ankara'da elden teslim alabilir miyim sipariş etmek istesen?

EL MIRADOR - COLOMBIA (Strawberry) ve​

MONTEBLANCO - COLOMBIA​

bu çekirdekleri deneyimleyen oldu mu? öneriyor musunuz? ve gelip Ankara'da elden teslim alabilir miyim sipariş etmek istesen?
Merhabalar. Dükkandan teslim alabilirsiniz. Eğer isterseniz siparişinizi oluşturmadan dükkanda çekirdekleri deneyimleyebilirsiniz 😊

Gatta
Duwancho
Helena
Üçü ile toplu alıma katıldım. Sn. @OldSchoolRoastery bu kahvelerin devamı olacak mıdır? (Yazıldıysa denk gelmedim kusura bakmayın)

Gatta ve Kii AA ile katıldım. Amerika'dan da bir şeyler almak isterdim(Brezilya dışında) ama fiyatlar Amerikan standardındaydı. 😄

Herkese selamlar.
Az önce Ethiopia lar için tedarikçimizle görüşme yaptık. Gümrük işlemlerinde aksama olduğu için 2023 hasat kahvelerimiz biraz gecikmeli bir şekilde stoklara girecek ( indirim bitmeden stoklara girmiş olacak ).
Bu süreçte sizleri Ethiopia sız bırakmak istemedik. Yine stoklarımıza yeni girmiş olan 2022 hasat Faysel Abdosh Bombe nin satış kartını bugün gün içerisinde açacağız. Bu ürünümüzü meyve bombası olarak adlandırıyoruz.
Detaylı bilgilere satış kartı açılınca ulaşabilirsiniz.
Satış kartı açılınca tekrar burada sizleri bilgilendireceğiz.

Keyifli günler diliyoruz :)

Herkese selamlar.
Az önce Ethiopia lar için tedarikçimizle görüşme yaptık. Gümrük işlemlerinde aksama olduğu için 2023 hasat kahvelerimiz biraz gecikmeli bir şekilde stoklara girecek ( indirim bitmeden stoklara girmiş olacak ).
Bu süreçte sizleri Ethiopia sız bırakmak istemedik. Yine stoklarımıza yeni girmiş olan 2022 hasat Faysel Abdosh Bombe nin satış kartını bugün gün içerisinde açacağız. Bu ürünümüzü meyve bombası olarak adlandırıyoruz.
Detaylı bilgilere satış kartı açılınca ulaşabilirsiniz.
Satış kartı açılınca tekrar burada sizleri bilgilendireceğiz.

Keyifli günler diliyoruz :)
Bize böyle haberler lazım. Natürel etiyoplar ve diğerleri ☕

Mobil siteniz hata veriyor, tiklamalar çalışmıyor bazen. Ödeme yapmak için epey uğraştım. Dikkate alırsanız sevinirim.

Mobil siteniz hata veriyor, tiklamalar çalışmıyor bazen. Ödeme yapmak için epey uğraştım. Dikkate alırsanız sevinirim.
Selamlar. Yoğunluktan kaynaklı yavaşlama olabiliyor. Arkadaşlarımız bir taraftan bu tarz sorunların çıkmaması adına çalışmalarına devam ediyorlar. Uyarınız için ayrıca teşekkür ederiz.

Merhabalar, GATTA - ETHIOPIA ---EL BORBOLLON - EL SALVADOR
2 çeşit kahve ile katıldım, herkese iyi tadımlar dilerim.
Sipariş numarası: 10184

Son 2 - 3 aydır Old School çıksın diye oy veriyordum. Bu ay nasip oldu ama bu seferde bana uymadı :D Hem düğüncüyüm evde olmayacağım hem de kahve stoğum var. Bu ayı pass geçiyorum. Keyifli alımlar dilerim.

Selamlar, ben de kervana KARMA CARAMELO - BRAZIL, JAIRO ARCILA - COLOMBIA ve GATTA - ETHIOPIA ile katıldım.
Sipariş numarası: 10191

Bu imkanı sunan Kahvekulubu'ne ve Old School Roastery'e de ayrıca teşekkür ederim, iyi tadımlar dilerim.

Faysel Abdosh Bombe

göremedim dükkan bölümünde nerden almamız gerekiyor? birde v60 için başka hangi ürünü önerirsiniz. Etiyopya harici kahve içmeyen birisi olarak soruyorum. teşekkürler.

Faysel Abdosh Bombe

göremedim dükkan bölümünde nerden almamız gerekiyor? birde v60 için başka hangi ürünü önerirsiniz. Etiyopya harici kahve içmeyen birisi olarak soruyorum. teşekkürler.
Selamlar. Yarım saate kadar satışa sunulacak bilgileri şu an yüklenmekte. Ethiopia da ki genel çiçeksi ve meyvemsiliği beğeniyorsanız Monteblanco yu denemelisiniz

Geri