• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Temmuz 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

çok pahalı geldi ama genede forum ahalisinin seçtiği kavurucuyu denemek için 10194 nolu sipariş ile katıldım. teşekkürler.

Bugün ilk defa @OldSchoolRoastery ziyaret ettim. Genel bir düşünceye sahip olma anlamında en f/p çekirdeklerinden biri olan karma fruta (v60) içtim. Birezilya çekirdekleri genelde tek düze, değişmeyen ve genelde de koyu tatlar sunarlar. Bu çekirdeği de ilk yudumladığımda evet klasik Brezilya kahve mi kahve işte dedim ama çok ilginç şekilde hafif soğuyunca kuru incir mi kuru kayısı mı bilmem ama Brezilya çekirdeğinden beklenmeyen bir hareketle tat profili aşırı değişti ve ağızda çok tatlı tatlar bırakarak sıfır acılıkla bardak bitti. Soğuk demleme içinde oldukça olumlu sonuçlar çıkarır gibi geldi. F/p arayanlar için, gönül rahatlığıyla son dönemlerde içtiğim en makul fiyatlı çekirdek diyebilirim.

Bugün ilk defa @OldSchoolRoastery ziyaret ettim. Genel bir düşünceye sahip olma anlamında en f/p çekirdeklerinden biri olan karma fruta (v60) içtim. Birezilya çekirdekleri genelde tek düze, değişmeyen ve genelde de koyu tatlar sunarlar. Bu çekirdeği de ilk yudumladığımda evet klasik Brezilya kahve mi kahve işte dedim ama çok ilginç şekilde hafif soğuyunca kuru incir mi kuru kayısı mı bilmem ama Brezilya çekirdeğinden beklenmeyen bir hareketle tat profili aşırı değişti ve ağızda çok tatlı tatlar bırakarak sıfır acılıkla bardak bitti. Soğuk demleme içinde oldukça olumlu sonuçlar çıkarır gibi geldi. F/p arayanlar için, gönül rahatlığıyla son dönemlerde içtiğim en makul fiyatlı çekirdek diyebilirim.
Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Aynı zaman da cold brew için çoğu zaman Karma Caremalo yu tercih ediyoruz.

Ara Toplam
630.00TL
Kargo
0.00TL
KDV
6.24TL
Toplam
630.00TL

Bende baktım geçmiş faturalarıma hepsi % 1 (son 3 aylık kahve alımıma baktım)

Bu da örnek
Ben son 2-3 yıllık alışveriş geçmişime baktım. Old School ile birlikte %8 kdv hesaplayan tek bir firma daha var o da Montag. Hatta 2021'deki bir başka siparişimde yöresel çekirdeği %8 (olması gerektiği gibi) vergilendirirken 2 adet harman kahveyi ise %18'den hesaplamışlar :D

EL MIRADOR - COLOMBIA (Strawberry) ve​

MONTEBLANCO - COLOMBIA​

almak için cafeye geldim, demlediğim zamanlarda burayı güncelleyeceğim. barni beylede bir selamlaşık, bol kahveli bir ay olsun! ☘️

@OldSchoolRoastery daha önce bir takım program vs ile ilgilimeşguliyetinizden dolayı kahveleri 10 temmuz itibari ile göndereceğinizi söylemiştiniz. Bu durumla ilgili olarak herhangi bir güncelleme yapıp bu durumu öne çekme ihtimalininiz var mı?

@OldSchoolRoastery iyi günler. stok belirtmişsiniz. şunu öğrene bilirmiyim rica etsem. Benim şuan kahvem var ilerleyen günlerde alıcam. Fakat şu detayı merak ettim. Elinizdeki stoklar kavrulmuş olarak mı var yoksa iler ki günlerde kavurumu olucak mı bu elinizdeki kahvelerin. Fiyatlar gerçekten oldukça yüksek fiyat skalasında. biraz normale yakın fiyatlı kahve seçkileri ise tükenmiş durumda. şuan için kahvem var ama ilerliyen süreçte stok seçki konusunda sorun yaşanacaksa bilelim lütfen. iyi günler.

@OldSchoolRoastery daha önce bir takım program vs ile ilgilimeşguliyetinizden dolayı kahveleri 10 temmuz itibari ile göndereceğinizi söylemiştiniz. Bu durumla ilgili olarak herhangi bir güncelleme yapıp bu durumu öne çekme ihtimalininiz var mı?
Maalesef iş seyehatimiz bu gece son bulacak ptesiye kadar kavurma yapacağız sonrasında paketleme ve gönderim yapacağız

@OldSchoolRoastery iyi günler. stok belirtmişsiniz. şunu öğrene bilirmiyim rica etsem. Benim şuan kahvem var ilerleyen günlerde alıcam. Fakat şu detayı merak ettim. Elinizdeki stoklar kavrulmuş olarak mı var yoksa iler ki günlerde kavurumu olucak mı bu elinizdeki kahvelerin. Fiyatlar gerçekten oldukça yüksek fiyat skalasında. biraz normale yakın fiyatlı kahve seçkileri ise tükenmiş durumda. şuan için kahvem var ama ilerliyen süreçte stok seçki konusunda sorun yaşanacaksa bilelim lütfen. iyi günler.

Merhabalar. Kahveleri yeşil çekirdek formunda muhafaza ediyoruz gelen sipariş sıralamasına göre kavuruyoruz. 2023 hasat ürünler ülkemize yeni geliyor ve maalesef güncel kur üzerinden stoklara giriş yapıyor. Güncel olarak stoklarımızı buradan sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz

Geri