• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Temmuz 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sorun olur. Vergi Dairesi veya Vergi No kutucuğu bile yok. Sadece bir adres yazarak nasıl kurumsal fatura olabilir ki ?
Hocam sorun veya şikayetlerinizle alakalı mail yoluyla veya sitemizde bulunan telefon numarasıyla iletişime geçebilirsiniz. Bu kanaldan biz size kurumsal fatura hakkında yardımcı olamıyoruz.

Hocam kahve alımı bir yana müşteri olarak gözlemlediğim ve aslında çok ciddi bir eksiklik olan durumu dile getirdim. Üzerine de ilk cevabınızda tamamen yanlış bir bilgilendirme yaptınız. Bence baştan savar gibi gidip 2 paket kahve için sizi kurumsal faturayla ilgili aramamı veya mail atmamı beklemek yerine, birçok alıcının bu yönde bir beklentisi olabileceği için websitenize entegre etmeye gayret etmeniz sizin için de sanki daha iyi olurdu. Bol şans ve kolaylıklar diliyorum.

Hocam kahve alımı bir yana müşteri olarak gözlemlediğim ve aslında çok ciddi bir eksiklik olan durumu dile getirdim. Üzerine de ilk cevabınızda tamamen yanlış bir bilgilendirme yaptınız. Bence baştan savar gibi gidip 2 paket kahve için sizi kurumsal faturayla ilgili aramamı veya mail atmamı beklemek yerine, birçok alıcının bu yönde bir beklentisi olabileceği için websitenize entegre etmeye gayret etmeniz sizin için de sanki daha iyi olurdu. Bol şans ve kolaylıklar diliyorum.
Baştan savar bir tavrımız olsa ilk mesajınıza (pazartesi 03:14) olabildiğince hızlı bir yanıt vermeye çalışmazdık. Yanlış anlaşılan bir durumdan sonra sorun veya şikayetinizle alakalı geri dönüşünüzü tarafımıza iletmenizi bekliyoruz. İyi günler dileriz

Merhaba, az önce sitenizden sipariş verdim ancak siparişlerim kısmında "henüz bir sipariş vermediniz" şeklinde görünüyor.

Paytr'den gelen mail şu şekilde;
http://www.oldschooltr.com/ sitesinden yapmış olduğunuz 655,20 TL (Tek Çekim) ödeme işleminiz tamamlandı.

İşlem Onay Tarihi: 31.07.2023 18:11
İşlem Numarası: P1690816231496134696176217159102

Sipariş İçeriği:
- KARMA CARAMELO - BRAZIL MİKTAR:250 GR | KAVRUM PROFİLİ:ESPRESSO | ÖĞÜTÜM:ÇEKİRDEK
- KARMA FRUTA - BRAZIL MİKTAR:250 GR | KAVRUM PROFİLİ:ESPRESSO | ÖĞÜTÜM:ÇEKİRDEK
- EL BORBOLLON - EL SALVADOR MİKTAR:250 GR | ÖĞÜTÜM:ÇEKİRDEK
- KII AA - KENYA MİKTAR:250 GR |

Sitenizdeki bu durumun siparişimle ilgili bir soruna neden olmayacağını umuyorum.

Siparişimle birlikte not olarak da belirttiğim talebim ise; yarın şehir dışına çıkıp bu hafta evde olmayacağımdan ve halihazırda elimde kahve bulunmasından dolayı, bahse konu siparişimin cuma ya da önümüzdeki pazartesi günü, en taze kavrumlardan gönderilmesi yönündedir.

İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim.
@OldSchoolRoastery

Herkese selamlar.
Aylık alımın artık son dakikalarına yaklaşırken alışveriş yapan herkese teşekkürü borç biliriz.
Elimizden geldiğince temiz ve hızlı bir iş yapmaya çalıştık. Kusurumuz olduysa affola.
Kahvenin ne kadar güzel bir iletişim kurduğunu bir kez daha görmüş olduk. Sizlerin, evlerine ve ofislerine misafir olduk ve umarız yine misafir olmaya devam edeceğiz.
Emeği geçen Kahve Kulübü yöneticilerine ayrıca teşekkür ederiz.
Şimdi ağustos ayı için sahneyi sektörümüzün köklü firmalarından Coffee Department @metin beye bırakıyoruz.
Herkese sağlıklı, mutlu ve kahveli günler diliyoruz.
Old School Roastery ailesi 🙏

Herkese selamlar.
Aylık alımın artık son dakikalarına yaklaşırken alışveriş yapan herkese teşekkürü borç biliriz.
Elimizden geldiğince temiz ve hızlı bir iş yapmaya çalıştık. Kusurumuz olduysa affola.
Kahvenin ne kadar güzel bir iletişim kurduğunu bir kez daha görmüş olduk. Sizlerin, evlerine ve ofislerine misafir olduk ve umarız yine misafir olmaya devam edeceğiz.
Emeği geçen Kahve Kulübü yöneticilerine ayrıca teşekkür ederiz.
Şimdi ağustos ayı için sahneyi sektörümüzün köklü firmalarından Coffee Department @metin beye bırakıyoruz.
Herkese sağlıklı, mutlu ve kahveli günler diliyoruz.
Old School Roastery ailesi 🙏
Emekleriniz ve güzel destekleriniz çok teşekkürler. Çok güzel bir alım süreci oldu😊

Geri