• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Temmuz 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Gerçekten son 3 aydır aynı hüzünçlü senaryo. Artmış olan yeni fiyatlara adaptasyon sonrası kabul dönemi ve cesaretlenme > Toplu alım indirimiyle gelen sevinç > Tam alım yapacağım sırada taze gelen zamları görüp gene eski fiyata geldiğini farkedip vazgeçiş seremonisi.

Belki de her ay çok güzel kahveler kaçırıyorumdur ama işlevsiz bir indirim kampanyasını kullanmak insanı hiç motive etmiyor :/

Gerçekten son 3 aydır aynı hüzünçlü senaryo. Artmış olan yeni fiyatlara adaptasyon sonrası kabul dönemi ve cesaretlenme > Toplu alım indirimiyle gelen sevinç > Tam alım yapacağım sırada taze gelen zamları görüp gene eski fiyata geldiğini farkedip vazgeçiş seremonisi.

Belki de her ay çok güzel kahveler kaçırıyorumdur ama işlevsiz bir indirim kampanyasını kullanmak insanı hiç motive etmiyor :/
Aslında kendiniz söylüyorsunuz her ay artan fiyatlar can sıkıyor ama alım yapmadığınız ay sonrasında daha da çok zamlanıyor. Keşke bu işin bir sonu olsa da gerçekten hepimiz rahatlasak.

Alcaksanız şimdi alın Doğalgazda Ötvye %224 zam geldi, mazot benzin ortada hem kargoda hem kahve fiyatlarında sabit fiyat beklemek mucize olur

Alcaksanız şimdi alın Doğalgazda Ötvye %224 zam geldi, mazot benzin ortada hem kargoda hem kahve fiyatlarında sabit fiyat beklemek mucize olur
Oldschool, kahve gibi kahve seven ve kahveden beklentisi düşük bir insan olarak aradığım keyfi %90 oranında Brezilya çekirdeklerinde bulsam da hala hiç bir kavurucuyla koca koca alışveriş yapabilecek bağı kurmaya ikna olamadım. Benim de tek dileğim kilo kilo alıp saklamak keyifle uzun süre aynı şeyleri içmek gerçekten. 😞

Oldschool, kahve gibi kahve seven ve kahveden beklentisi düşük bir insan olarak aradığım keyfi %90 oranında Brezilya çekirdeklerinde bulsam da hala hiç bir kavurucuyla koca koca alışveriş yapabilecek bağı kurmaya ikna olamadım. Benim de tek dileğim kilo kilo alıp saklamak keyifle uzun süre aynı şeyleri içmek gerçekten. 😞
Uyguna da var illaki bulunuyor ama bendeki mevzu ilk nitelikli kahveye girdiğim zamandan farklı artık, temiz natural ya da temiz yıkanmış arayışım yok, alırım almasına ama gidip ucuz diye artık standart olmuş herkesin fincanına girmiş etiyopya hambella o bu şu heyecanlandırmıyor, tamamen deneyime odaklandım double fermentasyon, termal shock, infüze o bu şu, çok çok iyi yıkanmış ya da natural olursa yine alırım ama onun da fiyatları ucuz olmaz, ileride aynısı bu işleme yöntemleri içinde olucak artık bunlar standart gelecek gibi ona da o zaman bakarız :D

Bence bir karışıklık oldu, kargo sınırını geçmeseniz bile kargoyu peşin siz ödüyorsunuz sınırı geçince ücretsiz oluyor zaten, kargocu kargoları girerken karıştırdı büyük ihtimalle, anlaşmalı da olsa soruyorlar normalde alıcı ödemeli mi diye
Evet karışıklık olmuş, çok da kibar dönüş yaptılar o yüzden yorumumu da sildim, teşekkürler...

Exotic deneme setini aldım bugün geldi, dedim hepsini demlemeden bir koklayayım, bilmiyorum bahseden oldu mu Aras Kargo paketi geç getirdi ondan mı bu kada yoğun ama Villarazo bildiğiniz kuru kokuda tarçınlı kurabiye gibi kör olsa koklayarak anlar o derece :D , El Mirador da tatlı tatlı çilek kokuyor, Monteblanco kuru kokuda taze fesleğen, dere otu arası bir yerde, La Loma da meşe gibi kokuyor, Villarazo zaten tarçınla fermente edilmiş tarçın bekliyordum da bu kadar beklemiyordum :D

Exotic deneme setini aldım bugün geldi, dedim hepsini demlemeden bir koklayayım, bilmiyorum bahseden oldu mu Aras Kargo paketi geç getirdi ondan mı bu kada yoğun ama Villarazo bildiğiniz kuru kokuda tarçınlı kurabiye gibi kör olsa koklayarak anlar o derece :D , El Mirador da tatlı tatlı çilek kokuyor, Monteblanco kuru kokuda taze fesleğen, dere otu arası bir yerde, La Loma da meşe gibi kokuyor, Villarazo zaten tarçınla fermente edilmiş tarçın bekliyordum da bu kadar beklemiyordum :D
Villarazoya net katılıyorum burnu olmasa derki bunda tarçın kokusu var o kadar 🤣

Merhaba, 250gr lık paketler zipli paketlerde mi geliyor? Ben kolay kahve bulamayacağım bir yere götürmek için 3 aylık kahve alacağım üstteki sayfalarda Kahvetrip in pakette bir problem olmuş galiba devam ediyor mu o sorun?

Bir de alan arkadaşlar şu an stokta olanlardan hangi kahveleri önerirler? Aşırı fermente deneysel tatlar istemiyorum.

Merhaba, 250gr lık paketler zipli paketlerde mi geliyor? Ben kolay kahve bulamayacağım bir yere götürmek için 3 aylık kahve alacağım üstteki sayfalarda Kahvetrip in pakette bir problem olmuş galiba devam ediyor mu o sorun?

Bir de alan arkadaşlar şu an stokta olanlardan hangi kahveleri önerirler? Aşırı fermente deneysel tatlar istemiyorum.
Merhabalar. 250 gr lık ve 1 kg lık paketler kullanıyoruz. Paketlerimiz her ikisi de valfli ve ziplidir. Tabii ki sorun çözüleli çok oldu

KII AA-KENYA ve FAYSAL ABDOSH BOMBE-ETIOPHIA ile 10391 sipariş numarasıyla alıma katıldım. Sanırım 15.00dan sonra verdiğim için kargom muhtemelen pazartesi salı elime geçecek. Tatilden dolayı geçen ayki alıma katılamamıştım ve uzun süredir nitelikli kahve de içemiyordum. Heyecanla beklemekteyim. Emeği geçenlere teşekkürler 🙏🏻

Geri