• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Temmuz 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Maalesef. Henüz hiçbiri kavrulmuş değil ama kavrulduktan sonra çıkacak ürün stoğunu sunduk.
Aylardır tetradan aldığım bombe bensa ayarında çekirdek arıyorum. Bu sefer buldum diye ümit ediyorum. Ondan stok durumunu sordum

@OldSchoolRoastery merhaba espresso için hangi çekirdeği tavsiye edersiniz
Klasik espressolar ( fındık çikolata badem vs ) içiyorsanız Fruta ve Carameloyu tavsiye ediyoruz. Modern espressolar ( meyve asiditesi ön planda daha tatlı fincanlar vs ) içiyorsanız El Mirador ve Villarazoyu tavsiye ediyoruz.

Benim merak ettiğim bir şey oldu. Vergi olayından da pek anlamam.
Sadece kahve aldım.

KAHVE FABRİKASI'ndan 490 TL'lik kahve aldım, faturaya 4,90 TL vergi yansıyor.
SPADA'dan 800 TL'lik, indirim sonrası 600 TL'lik kahve aldım, faturaya 5,94 TL vergi yansıyor.
OLD SCHOOL'dan 1.000 TL'lik, indirim sonrası 800 TL'lik kahve aldım, faturaya 59,26 TL vergi yansıyor.

Olayı anlayamadım. Bizlik bir şey değildir. Üretici olarak sizlere zarar yazmasın!

Benim merak ettiğim bir şey oldu. Vergi olayından da pek anlamam.
Sadece kahve aldım.

KAHVE FABRİKASI'ndan 490 TL'lik kahve aldım, faturaya 4,90 TL vergi yansıyor.
SPADA'dan 800 TL'lik, indirim sonrası 600 TL'lik kahve aldım, faturaya 5,94 TL vergi yansıyor.
OLD SCHOOL'dan 1.000 TL'lik, indirim sonrası 800 TL'lik kahve aldım, faturaya 59,26 TL vergi yansıyor.

Olayı anlayamadım. Bizlik bir şey değildir. Üretici olarak sizlere zarar yazmasın!
Toptan gıda satışında kdv oranı %1 olarak geçmektedir. Fakat e ticaret kanalı üzerinden yapılan satışlar perakende satışı yani %8 üzerinden faturalanmalıdır.
Muhasebe biriyle görüşüp bilgimizi
teyit etmekte fayda var.
Uyarınız için de ayrıca teşekkür ederiz 😊

organizasyonda emeği geçenlere teşekkürler.
alıma bundle ile katılmakla beraber yakın zamanda oluşacak filtre ihtiyacımı da karşıladım.
sınırlı sayıda filtreyi indirime dahil ettiğiniz için teşekkürler :)

Hep şu sipariş numarasını yazmak istemiştim. İçimde kalmasın bu sefer. 10167 😁

Herkese selamlar. Kritik stoklu olan ürünlerle alakalı bilgi vermek istedik.
Güncel kritik stok:
Ethiopia - Gatta // 11 paket (250 gr)
Ethiopia - Duwancho // 11 paket (250 gr)
Colombia - Santa Helena // 7 paket (250gr)

Toptan gıda satışında kdv oranı %1 olarak geçmektedir. Fakat e ticaret kanalı üzerinden yapılan satışlar perakende satışı yani %8 üzerinden faturalanmalıdır.
Muhasebe biriyle görüşüp bilgimizi
teyit etmekte fayda var.
Uyarınız için de ayrıca teşekkür ederiz 😊
Selamlar, internette boyle bir bilgi mevcut. Muhasebe biriminizle gorustukten sonra eger bu yonde bir hata olustuysa vergi orani duzeltildikten sonra fiyatlara yansiyacak mi?186CC10B-F963-4F75-9AF7-36B8A6FD3EB1.png

Ara Toplam
630.00TL
Kargo
0.00TL
KDV
6.24TL
Toplam
630.00TL

Bende baktım geçmiş faturalarıma hepsi % 1 (son 3 aylık kahve alımıma baktım)

Bu da örnek

Geri