Merhabalar. Dükkandan teslim alabilirsiniz. Eğer isterseniz siparişinizi oluşturmadan dükkanda çekirdekleri deneyimleyebilirsinizEL MIRADOR - COLOMBIA (Strawberry) ve
MONTEBLANCO - COLOMBIA
bu çekirdekleri deneyimleyen oldu mu? öneriyor musunuz? ve gelip Ankara'da elden teslim alabilir miyim sipariş etmek istesen?
uğrayacağım müsait bir zamanda teşekkür ederim. fiziksel olarak varsa, geldiğimde alayım daha iyi olur.Merhabalar. Dükkandan teslim alabilirsiniz. Eğer isterseniz siparişinizi oluşturmadan dükkanda çekirdekleri deneyimleyebilirsiniz![]()
Selamlar. Maalesef seçtiğiniz ürünlerin devamı yok.Gatta
Duwancho
Helena
Üçü ile toplu alıma katıldım. Sn. @OldSchoolRoastery bu kahvelerin devamı olacak mıdır? (Yazıldıysa denk gelmedim kusura bakmayın)
bir ekleme yapayım. villarazo'nun 200 gramı 695 TL. 250 grama çekince 868 TL oluyor. yani aslında standart sapma 145 ile 868 TL arasında145 ila 730 lira arasındaki fiyatlarla şu ana dek gördüğüm standart sapması en yüksek seçki![]()
Selamlar. İkiside çok aromatik çekirdekler. Hangisini alırsanız alın güzel sonuçlar çıkacaktırDUWANCHO - ETHIOIA ile GATTA - ETHIOPIA arasında kaldım hangisi daha meyvemsi ve french presste daha başarılı ? @OldSchoolRoastery
Bize böyle haberler lazım. Natürel etiyoplar ve diğerleriHerkese selamlar.
Az önce Ethiopia lar için tedarikçimizle görüşme yaptık. Gümrük işlemlerinde aksama olduğu için 2023 hasat kahvelerimiz biraz gecikmeli bir şekilde stoklara girecek ( indirim bitmeden stoklara girmiş olacak ).
Bu süreçte sizleri Ethiopia sız bırakmak istemedik. Yine stoklarımıza yeni girmiş olan 2022 hasat Faysel Abdosh Bombe nin satış kartını bugün gün içerisinde açacağız. Bu ürünümüzü meyve bombası olarak adlandırıyoruz.
Detaylı bilgilere satış kartı açılınca ulaşabilirsiniz.
Satış kartı açılınca tekrar burada sizleri bilgilendireceğiz.
Keyifli günler diliyoruz![]()
Selamlar. Yoğunluktan kaynaklı yavaşlama olabiliyor. Arkadaşlarımız bir taraftan bu tarz sorunların çıkmaması adına çalışmalarına devam ediyorlar. Uyarınız için ayrıca teşekkür ederiz.Mobil siteniz hata veriyor, tiklamalar çalışmıyor bazen. Ödeme yapmak için epey uğraştım. Dikkate alırsanız sevinirim.
Duwancho tavsiye ederim hocamDUWANCHO - ETHIOIA ile GATTA - ETHIOPIA arasında kaldım hangisi daha meyvemsi ve french presste daha başarılı ? @OldSchoolRoastery
Selamlar. Yarım saate kadar satışa sunulacak bilgileri şu an yüklenmekte. Ethiopia da ki genel çiçeksi ve meyvemsiliği beğeniyorsanız Monteblanco yu denemelisinizFaysel Abdosh Bombe
göremedim dükkan bölümünde nerden almamız gerekiyor? birde v60 için başka hangi ürünü önerirsiniz. Etiyopya harici kahve içmeyen birisi olarak soruyorum. teşekkürler.