• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ocak 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

9441 nolu siparişi iptal etme şansımız var mıdır Orkun Bey. Kupon kabul etti zannettim kontrol etmeden siparişi verdim. İptal ederseniz tanımladığınız kuponu bu sefer doğru bir şekilde uygulayarak yeniden sipariş vermek istiyorum.
Ufuk Bey e postada gereken bilgiyi ve soruyu ilettim size. Geri dönüşünüzü bekliyoruz, geldiğinde sizden cevap gerekli aksiyonu alacağız.
9452 sipariş numarasıyla ben de bu ay ki alıma katıldım. Bu organizasyonu düzenleyen kahvekulubu.net forumunun değerli yetkililerine, Kafein Kültür ekibine ve bilhassa @orkunustel 'e çok teşekkür ederim. Kafein Kültür'den güvenerek alışveriş yapıyorum. Orkun Beyin kahve kavrumları çok tutarlı ve kahveler gerçekten taze ve nitelikli. Başta vadettiği tadım notalarını sonradan fincanda gerçekten tadabiliyorsunuz. Kafein Kültür kahveleri arasında özellikle "Kenya Ichuga AB" favorim oldu. Herkese keyifli forumlar ve lezzetli kahvelerle dolu keyifli bir ay dilerim. :)🍀🌞

Bu ay aldıklarım:
1. Brezilya Pink Star (filtre) x 250 gram
2. Kenya Ichuga AB x 250 gram
3. Meksika Finca La Estanzuela x 250 gram
Umut Bey beğeniniz, güzel yorumlarınız ve güveniniz için teşekkür ediyorum çok. Afiyetler diliyorum. :)
Selamlar ,
9458 sipariş numarası ile bende katıldım. Emeği geçen herkese teşekkürler.
9476 sipariş numarası ile etkinliğe katıldım emeği geçenlere teşekkürler
Afiyet olsun Cihan Bey ve Serdar Bey. :)
garanti bankasinin karti ile odemede hata aliyorum
Selamlar Şahin Bey,

Banka Paytr arası yazılımsal hatalar bizim çözebileceğimiz hatalar değil maalesef. Bu tarz hataları Paytr'ye bildirdiğimizde kart sahiplerinin bankalarıyla iletişime geçmeleri gerektiği bildiriliyor bize de sadece. O sebeple hızlı ödeme yapabilmenizin bir kaç yolu ya havale ya başka kart kullanmanız olacaktır. Paytr ile Garanti arasındaki yazılımsal problemi bankanıza kart sahibi olarak sizin bilgilendirmeniz dahilinde daha verimli bir çözüm yolu izlenecektir bankanız tarafından diye düşünüyorum.

İyi haftalar diliyorum herkese!

Merhabalar;

Sipariş #9496 ile ben de tadıma katıldım. Listem şöyle:
  • Kenya Ichuga AB (ÖN SİPARİŞ) × 1
  • Brezilya Pink Star Espresso (ÖN SİPARİŞ) × 2
  • El Salvador Tablon La Independencia × 1
  • Honduras Caballero Bomba de Fruta #5 × 1
Hevesle bekliyorum :)

Sevgili @orkunustel. Kahvelerim bugün elime ulaştı. Ellerine sağlık. Dinlendirme süreleri ile ilgili bilgilere ulaşamadım. Acaba zahmet olmayacaksa bu konuda bilgilendirir misin beni :)

Merhabalar;

Sipariş #9496 ile ben de tadıma katıldım. Listem şöyle:
  • Kenya Ichuga AB (ÖN SİPARİŞ) × 1
  • Brezilya Pink Star Espresso (ÖN SİPARİŞ) × 2
  • El Salvador Tablon La Independencia × 1
  • Honduras Caballero Bomba de Fruta #5 × 1
Hevesle bekliyorum :)
Afiyetler! Siparişiniz için teşekkürler!
Sevgili @orkunustel. Kahvelerim bugün elime ulaştı. Ellerine sağlık. Dinlendirme süreleri ile ilgili bilgilere ulaşamadım. Acaba zahmet olmayacaksa bu konuda bilgilendirir misin beni :)
Güzel haber. :) Elde kahve varsa 2,5 hafta tavsiye ederim. Yoksa genellikle önerdiğim en az 1,5-2 hafta tavsiye ediyorum. Üçüncü haftadan itibaren kahveler genel olarak lezzetsel anlamda en dengeye kavuştuğu performansına varıyor 5. haftaya kadar bu performans devam edip 6. hafta sonrasında zayıflamaya başlıyor.

Merhabalar tekrardan, #9324 sipariş ile (1KG Brezilya Pink Star Espresso ve 250gr Honduras Caballero #5) kahve stoğumu güçlendirdim.

Geçtiğimiz ay yeni kahveleri denemiştim.Bu sefer 1 kg espresso Pink star ve cabellero 5 ile tadım etkinliğine dahil oldum. @orkunustel kolay gelsin, teşekkürler.

Merhaba Orkun Bey,
öncelikle müthiş organizasyon ve emekleriniz için teşekkürler.
Filtre için duromina ve ichuga almayı düşünüyorum, ek olarak pink star'ı moka potla denemeyi düşünüyorum, espresso kavrumunu mu önerirsiniz filtre mi?

Afiyetler! Siparişiniz için teşekkürler!

Güzel haber. :) Elde kahve varsa 2,5 hafta tavsiye ederim. Yoksa genellikle önerdiğim en az 1,5-2 hafta tavsiye ediyorum. Üçüncü haftadan itibaren kahveler genel olarak lezzetsel anlamda en dengeye kavuştuğu performansına varıyor 5. haftaya kadar bu performans devam edip 6. hafta sonrasında zayıflamaya başlıyor.
Çok teşekkür ederim. Sabırsızlıkla bekleyeceğim. ☺️ Yerlerini aldı gönlümün çiçekleri.

Ekli dosyalar

• CD83D4B2-D89C-4BA9-BA42-798C9BF460E8.jpeg
    CD83D4B2-D89C-4BA9-BA42-798C9BF460E8.jpeg
    142.5 KB · Görüntüleme: 77
Merhabalar tekrardan, #9324 sipariş ile (1KG Brezilya Pink Star Espresso ve 250gr Honduras Caballero #5) kahve stoğumu güçlendirdim.
Geçtiğimiz ay yeni kahveleri denemiştim.Bu sefer 1 kg espresso Pink star ve cabellero 5 ile tadım etkinliğine dahil oldum. @orkunustel kolay gelsin, teşekkürler.
9506 lı siparişimle şu pinkstarı bizde bi tadalım artık :)
Güzel indiriminiz için teşekkür ediyorum @orkunustel . Pink starı sabırsızlıkla bekliyorum. İyi çalışmalar, kolay gelsin.
9511 bende dahil oldum tesekkurler emegi gecen herkese
Çok teşekkür ederim. Sabırsızlıkla bekleyeceğim. ☺️ Yerlerini aldı gönlümün çiçekleri.
Herkese afiyetler diliyorum arkadaşlar! :)
Merhaba Orkun Bey,
öncelikle müthiş organizasyon ve emekleriniz için teşekkürler.
Filtre için duromina ve ichuga almayı düşünüyorum, ek olarak pink star'ı moka potla denemeyi düşünüyorum, espresso kavrumunu mu önerirsiniz filtre mi?
Espresso profilini öneririm Moka Pot için Ömer Bey. Ama zamanında kahvelerimiz üzerinde sevgili @NoPainNoCoffee Moka Pot için epey emek harcamıştı, onun da tavsiyelerini alın derim. :)

Orkun Bey selamlar, ayın sonuna doğru alım yapmak istiyorum fakat caballero #5 ve meksikada stok durumu nedir acaba. Stok hakkında bilgilendirme yapıldıysa kusura bakmayın. Eğer kritikse siparişi öne çekebilirim.

Evet bende kampanyaya Honduras Caballero #5 ve Etiyopya Duromina Lot 9 ile katılmıştım Orkun Beyin youtubeda verdiği reçetelerle demlememi yaptım. Cabellerodan bariz bi limon asiditesi ve biraz daha bekledikten sonra kahve soğuduğunsa limonlu çay notaları aldım çok aşırı zevk aldığım bi kahve olmasada iyi bi kahve olduğu çok belli. Durominaya gelicek olursak gerçekten mest olduğumu söylemeliyim reçete 16/245 olarak verilmişti fakat suyu biraz uzun süre ısıtmam sebebiyle 16/215 suyla demlemek durumunda kaldım 😄 ve aşırı hoşuma gitti çok fırında pişmiş çıtır balkabağı tadı aldım hiç beklemediğim ama çok etkileyen bi tat oldu biraz soğuduğunda şeftali kokusuda kendini belli etti en sonda hafif limon ve yasemin kokularını aldım resmen her yudumda ayrı tat çok iyiydi. 🤌🏻🤌🏻

Evet bende kampanyaya Honduras Caballero #5 ve Etiyopya Duromina Lot 9 ile katılmıştım Orkun Beyin youtubeda verdiği reçetelerle demlememi yaptım. Cabellerodan bariz bi limon asiditesi ve biraz daha bekledikten sonra kahve soğuduğunsa limonlu çay notaları aldım çok aşırı zevk aldığım bi kahve olmasada iyi bi kahve olduğu çok belli. Durominaya gelicek olursak gerçekten mest olduğumu söylemeliyim reçete 16/245 olarak verilmişti fakat suyu biraz uzun süre ısıtmam sebebiyle 16/215 suyla demlemek durumunda kaldım 😄 ve aşırı hoşuma gitti çok fırında pişmiş çıtır balkabağı tadı aldım hiç beklemediğim ama çok etkileyen bi tat oldu biraz soğuduğunda şeftali kokusuda kendini belli etti en sonda hafif limon ve yasemin kokularını aldım resmen her yudumda ayrı tat çok iyiydi. 🤌🏻🤌🏻
Güzel deneyim yaşamanıza sevindim. Afiyet olsun çok. Deneyimleri Kafein Kültür konusuna yazabilir yazmak isteyenler bu arada. :)
Merhaba kolay gelsin @orkunustel , öncelikle iyi çalışmalar diliyorum. Latin Amerika seçkisi tekrardan stoklara girecek mi?
Selamlar. Latin Amerika seçkisi yapılmayabilir muhtemelen. Kesin bir karara varmadı henüz. Bugün tadım notları belirlendikten sonra etiket siparişine göre tüm seçki setini de açacağız satışa. Sonrasında gelen talebe göre Latin Amerika eklenebilir belki.

Selamlar arkadaşlar.

Şu sıra forum kampanya kuralları geride kaldığı için zannediyorum, kuralları görmeyip sipariş düzenine dair soru yazanlarla çok karşılaşmaya başladığımız için bir hatırlatma bildirisi yapmak istedim.

Kargo gönderi günlerimiz forum kampanyası için çarşamba ve perşembe günleridir. Duruma ve stoğa bağlı olarak çarşamba ve perşembeden bir gün önce veya bir gün sonra çıkabilmektedir siparişler.

Stokların tazeliği ve dinlenmişliği konusunda;

Normal üretim hacmimizde de yoğun bir üretimde olduğumuz için, bu üretim planına toplu alım dahil olduğunda nadir durumlar haricinde gaz salınımını tamamlamış kahve stoklarda kalamayabiliyor maalesef. O sebeple bazen maksimum 5-7 günlük kahve yollarken, çoğunlukla 2-3 günlük kahve yollamaktayız. Durum için dinlenmiş kahve isteyen arkadaşlarımızdan anlayışlarını rica ediyorum.

Herkese keyifli bir hafta diliyorum.

Tadım seti satışa sunulacak mı acaba ona göre ay sonuna doğru alım yapmayı düşünüyorum. Elimde şu an fazlaca kahve mevcut

Geri