• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ocak 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle ankete katılan her (545) üyeye çok teşekkürler. Aralık ayı anketinde 1. çıkan firma Kafein Kültür (179 oy) olurken 2. Firma Tetra N Caffeine (159 oy) coffee oldu. 3.Firma(27 oy) ise Williams Roastery , 4.Firma ise Probador Collectiva (27 oy) oldu.

Kafein Kültür sahibi Orkun bey ile iletişime geçtik ve hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler. Çok hızlı bir sürede hemen tekliflerini ilettiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.

Sorularınız olursa anketle ilgili @Daunterm veya @kahveanalisti mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi yıllar

Alım Mesajı ve Senelik Bilgilendirme Videosu:

Alım Detaylarını Aşağıda Orkun Üstel Açıklayacak.

Sitede kullanmanınız için indirim kodu
-------
Genel İndirim Kodu (%35):
View hidden content is available for registered users!

-------

Sitede kullanmanınız için indirim kodu

Son düzenleme:
Herkese selamlar,

Bir yıllık bir süreden sonra yine ocak ayında beraber geniş çaplı bir deneyim yaşayacağımız sürece başlıyoruz. Öncelikle herkese iyi ve bol kahveli seneler diliyoruz. Bu ortamı sağladıkları için forum yönetimindeki tüm arkadaşlarımıza ve tüm forum üyelerine çok teşekkür ederiz!

Geçen sene ilk toplu alım etkinliğimizde istemiştik ki etkinlik indirimli alışverişin dışına taşsın, bir katma değer yaratsın. Bu fikirle iki farklı interaktif etkinlik yapmıştık hepbirlikte. Bu sene de insanların ortak deneyimi gerçekten paylaşacağı yine etkinliği indirimin de dışına taşıracağımız yüksek katma değeri olan ortak katılımlı bir iş yapalım istedim. Bu bakış açısıyla kampanya sonuna doğru bir güzel bir buluşma etkinliğimiz olacak. Detayları kampanya detaylarıyla aşağıda paylaşıyor olacağım.

Detaylara geçmeden önce de güncel durumumuzdan biraz bahsetmek isterim.

2021 Hasat Honduras Caballero 5, Honduras Caballero La Tanairi ve Kenya Ichuga’da kısıtlı bir stoğumuz kaldı. Bu kahveleri kampanyaya dahil ettik ancak stokların sınırlı olduğunu ve bittiğinde kapanacağını bildirmek isterim. Pink Star stoğumuz kahve tedariği sağladığımız firmalara ayrıldığı için ve kısıtlı olduğu için kampanyanın ilk bir ya da iki haftasında indirime dahil edemiyoruz maalesef.

Ancak;
2022-2023 Hasat (İkincil Hasat) Pink Star önümüzdeki hafta Perşembe ya da Cuma günü depomuza giriyor, profilleme çalışmaları ve etiketlerin çıkmasıyla sanıyorum Ocak ayının ikinci haftası satışa açıp kampanyaya dahil ediyor olacağız. Son Sucafina ithalatımızla, 2022 hasatı 89 puanlı Kenya Ichuga da depomuza giriş yapıyor olacak. O da aynı süreçte tahminen Ocak ayının ikinci haftası satışa çıkacak ve kampanyaya dahil olacak. Diğer kahvelerimizin stokları ise herkese yetecek kadar iyi durumda. Bir de ocak ortasına mı sonuna mı yetişir emin olamadığımız epey bomba bir ithalatımız daha var, Ocak ortasına yetişirse onu da kampanyaya dahil ediyor olacağız, geliş tarihi kesinleşmeden sürpriz olarak devam edecek bu ithalattaki kahveler. 😊

Gelelim kampanya ve etkinlik detaylarımıza ve notlarımıza!

İndirim ve Fiyatlama

Kahve Kulübüne özel kampanya süresi boyunca %35 indirim tanımladık. Kilogramlık paket alımlarında ise paketteki otomatik %2,5 indirim ile birlikte bu alışverişlerde %37,5 indirim geçerli olacak. (%2,5’luk indirim koddan bağımsızdır)

İndirime dahil olmayan ürünler:
Cupping kaşığı, Brewcoat, Demleme Atölyesi, Caballero Özel Set, Cafec filtre

Kampanya Kodunu editörlerden arkadaşımız Berker @kahveanalisti gizli kod olarak paylaşacaktır.

Not: Yeni ithalatlarla gelecek kahveler güncel fiyatından açılsa dahi, döviz kurunda dalgalanma olma durumuna karşı sabit fiyat sözü veremiyoruz. Kurda aşağı yönlü düşüş olur ve stabil, giderse bu fiyatları aşağı yönlü güncelleyeceğimiz anlamına da gelmektedir. Durum sadece yukarı yönlü fiyat güncellemeleri için geçerli değildir.

Paketler Hakkında:

1000 gramlık paketler zipsiz valfli

250 gramlık paketler zipli valfli

Kavrum ve Kargo:

- Paketler 4-5 ocak, 11-12 ocak, 18-19 ocak, 25-26 ocak, 1-2 şubat salı günleri kargolanacaktır. Kargoların yetişiyor olması durumunda bu tarihlerden bir gün önce ya da bir gün sonrasında da çıkarılması durumu olabilir.

- “Kavrulur kavrulmaz gönder” seçeneği aktif olmayacaktır. Kahveler stoğa bağlı olarak tahmini hafta içi her gün kavruluyor olacaktır.

- Ürünlerin düzenli kavruluyor olması ve normal düzenimizden yoğun çalışıyor olmamız sebebiyle kahvelerin kavrulma tarihini siteye giremeyeceğiz. İlk haftanın siparişleri büyük ölçüde aralığın son haftası kavurduğum ürünlerden gönderilecektir.

- Kahve elden teslim seçeneği olmayacaktır.

- İleri tarihli sipariş kabul edilmemektedir.

- Ücretsiz kargo alt limiti 350 liradır. Yurtiçi Kargo’nun yeni fiyatları gelmesi halinde ücretsiz gönderi limiti değişkenlik gösterebilir.

- Kargo şirketi Yurt İçi Kargo’dur.

- Kahve siparişlerinizle ilgili aksaklıklar, sorular, eksik takip numarası, bilgi verme gibi durumlar için orkunustel@kafeinkultur.com e-posta adresine yazmanızı rica ediyoruz. Süreç yoğunluğu sebebiyle sosyal medyadan, forumlardan gelecek sipariş sorularında takip kaçırma durumu söz konusu olabilir. E-posta adresime gelen tüm e postaları en hızlı şekilde yanıtlayıp çözüm sağlayacağım.

ETKİNLİK:
Kafein Kültür x Kahve Kulübü Buluşması ve Atölyesi

Bu seneki Kahve Kulübü toplu alım için bir süredir aklımda olan bir etkinlikti bu. 2022 Hasat Lansmanımıza iki kahve forumu üzerinden forum arkadaşlarımızın bir kısmını davet edebilmiştik. Etkinliği yaptığımız mekan Tattoom Art Gallery (TAG) Beyoğlu’ydu. (Google Maps’te Tattoom Academy adıyla geçmektedir.). Bu etkinliğimiz için de TAG Beyoğlu’nun atölye alanını 29 Ocak Pazar günü saat 13:00-20:00 arası rezerve ettik sizler için! 😊

Etkinlik alanını merak edenler için:

Peki bu etkinlikte neler olacak?

Lansman etkinliklerimizde yapmaya alıştığımız açık barımız olacak öncelikle!

Açık barda Globarista/Gelbura distribütörlüğünde olan markaların ekipmanlarını gün boyu kahvelerimizle ekipmanları deneyimleyebilir ve deneyimleriniz üzerine konuşabilirsiniz.

Açık barda neler var peki?

- Lelit Mara X (IMS duş başlıklı ve sepetli)

- iDose DF64 SSP Espresso ve Filtre bıçaklı değirmenler

- Timemore Değirmenler ve Demleme Ekipmanları

- Kaffelogic Kavurma Makinesi ve deneyimlemek için yeşil kahve

- Espresso ve filtre analizleri için refraktometre kavurma analizi için renk ölçer (Analiz cihazları atölye sonrasında gözetim altında açılacaktır.)

- Kafein Kültür kahveleri

Açık bar deneyimleri etkinlik süresince devam ediyor olacak! Bunun yanı sıra etkinliğe dahil açık bar deneyimlerinizi ve toplam kahve deneyimlerinizi anlamlı kılabilmek, yeni deneyimler kazandırabilmek adına bir de atölyemiz olacak!

Atölye Formatı:

Başlangıç, orta, ileri seviye soru-cevap formatında bir söyleşi atölyesi olacak. Tüm seviyeleri kapsayacak sorular açık bar deneyimine dahil olacak ve atölye sonrasında da deneyimleyebileceksiniz.

Kaffelogic cihaz kullanımı ve analiz bilgileri de bu atölye kısmında detaylı anlatılıyor olacak. Analiz cihazları atölye sonunda isteyenlere sıralı kullanım şeklinde gözetimimiz eşliğinde açılacaktır.

Atölye süresi: 1 saat 30 dakika

Atölye Başlangıç Saati: 15:30

ETKİNLİK KATILIM ŞARTI

Etkinlik katılım konusuna ‘’İsim Soy isim, Sipariş Kodum: #..., Katılıyorum.’’ Yazacak bizden Kahve Kulübü 2023 Toplu Alımı süresince alışveriş yapmış olan ilk 20 kişi, +1 davetlisiyle katılım hakkına sahip olacaktır. Toplu Alıma katılmamış ama Etkinlik Kayıt konusuna yazan kişiler kayıt olamaz. Etkinliğe beş gün kala katılamama durumu olan kayıtlı kişiler, katılamayacaklarını bildirirlerse açılan kontenjan kadar katılım hakkı konuda yeniden açılacaktır.

Kahvelerimiz Hakkında Tavsiyeler:

Seçkide bulunan kahvelerin reçete videoları:

Kalite Kontrol Bilgileri:

Kahvelerimiz için paket su önerimiz Buzdağı Su’dur. Alternatif su tavsiyelerine Kafein Kültür başlıklı konudan aratarak bulabilirsiniz. Oldukça fazla kullanıcı deneyimi konu içerisinde bulunmaktadır.

Arıtması ve mineralizasyon kartuşu olan ya da mineralizasyon yapanlar için kavurmahanede kullandığımız su ölçüm bilgimiz:

Arıtma Cihazımız: Osmo Ters Ozmoz+BWT Bestmin mineral kartuşu

Tds 95 ppm

pH 7.7

Karbonat sertliği <1,5dH

Toplam sertlik <6 tH

___

Umuyorum hepimiz için çok değerli, bilgi, deneyim, bol kahve ve bol keyif dolu bir ay olacaktır!

Görüşmek üzere!

Orkun

Son düzenleme:
@orkunustel Orkun Bey selamlar. Kenya'nın yeni hasadı stoklara girdiğinde fiyat aynı mı olacak?

Orkun bey tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim. Şuan espresso için indirimden faydalanabileceğimiz kahvelerinizden hangisini önerirsiniz espresso karakterinde sadece pink star mı var diğer kahveler pour over karakteristiğinde midir? Yeni bir home barista olduğum için bilemedim.

Orkun bey tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim. Şuan espresso için indirimden faydalanabileceğimiz kahvelerinizden hangisini önerirsiniz espresso karakterinde sadece pink star mı var diğer kahveler pour over karakteristiğinde midir? Yeni bir home barista olduğum için bilemedim.
Selamlar. Şu an Pink Star kampanya dahilinde değil stok azlığı sebebiyle. Yeni hasatı önümüzdeki hafta geliyor. Tahmini ocak ikinci haftası kampanyaya dahil olacak Pink Star.

El Salvador filtre profili de olsa espressoda deneyen ve seven müşterilerimiz oldu. Kolay kalibre edebildiklerini söyleyenler olmuştu. El salvadoru deneyebilirsiniz. Aldığınızda kalibrasyon için özelden yardımcı olmaya da çalışırım size. Pink Star bir tek espresso profiline sahip ürünümüz. O da geldiği gibi yeni kalibrasyon bilgisini genele yazacağım.
Kupon kodu başarıyla uygulandı diyor fakat sepette indirim olmuyor.Henüz başlamadı mı acaba indirim?
Sepeti yenileyebilir misiniz rica etsem? Sistem kasma yapabiliyor bazen.

Selamlar. Şu an Pink Star kampanya dahilinde değil stok azlığı sebebiyle. Yeni hasatı önümüzdeki hafta geliyor. Tahmini ocak ikinci haftası kampanyaya dahil olacak Pink Star.

El Salvador filtre profili de olsa espressoda deneyen ve seven müşterilerimiz oldu. Kolay kalibre edebildiklerini söyleyenler olmuştu. El salvadoru deneyebilirsiniz. Aldığınızda kalibrasyon için özelden yardımcı olmaya da çalışırım size. Pink Star bir tek espresso profiline sahip ürünümüz. O da geldiği gibi yeni kalibrasyon bilgisini genele yazacağım.

Sepeti yenileyebilir misiniz rica etsem? Sistem kasma yapabiliyor bazen.
Çok üzücü gerçekten şuan el salvadoru kuponla alsam pink star geldiğinde indirimden faydalanamayacağım sanırım. Benim gibi espresso severler için kötü bir haber gibi

Çok üzücü gerçekten şuan el salvadoru kuponla alsam pink star geldiğinde indirimden faydalanamayacağım sanırım. Benim gibi espresso severler için kötü bir haber gibi
Geldiği gibi Pink Star espressosu da dahil olmak üzere kampanyaya dahil edeceğiz. Geçici bir durum bu şu an. Kampanya sonrasında da her yeni ürün geldiğinde yaptığımız kısa süreli indirimimiz oluyor Toplu Alım kampanyası dışında genele açık. Eğer toplu alımda sizin kahve stoğunuzdan dolayı ileride Pink Starı alamazsanız. Şubat başı yeni ürün lansman indirimi de olacak ayrıca kısaca. Ondan faydalanabilir herkes yine. ✌️✌️

Kafein Kültür’ün her kahvesini denemek isteyen biri olarak yeni kahveleri oldukça merak ediyordum ve #8871 ile alıma katıldım.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Geldiği gibi Pink Star espressosu da dahil olmak üzere kampanyaya dahil edeceğiz. Geçici bir durum bu şu an. Kampanya sonrasında da her yeni ürün geldiğinde yaptığımız kısa süreli indirimimiz oluyor Toplu Alım kampanyası dışında genele açık. Eğer toplu alımda sizin kahve stoğunuzdan dolayı ileride Pink Starı alamazsanız. Şubat başı yeni ürün lansman indirimi de olacak ayrıca kısaca. Ondan faydalanabilir herkes yine. ✌️✌️
İlgilendiğiniz için çok sağolun bereketli olur umarın herkes için 😊

Kampanya dahilinde sunulan indirim oranı
beni memnun etti, emeği geçenlere
çok teşekkürler, herkese mutlu yıllar.
Ben de #8873 ile fırsatı değerlendirdim.

İki yıkanmış Etiyopya Duromina Lot 9 ve Kenya Ichuga AB ile ilk alımımı yaptım.

Yeni hasat Pink Star espresso ve Kenya Ichuga'yı da bekliyor olacağım.

Herkese keyifli ve bol kahveli bir yıl diliyorum.

İlgilendiğiniz için çok sağolun bereketli olur umarın herkes için 😊
Teşekkürler, umuyoruz keyifli, bereketli, bol öğrenmeli ve deneyim dolu bir ay olacak. :)

Kafein Kültür’ün her kahvesini denemek isteyen biri olarak yeni kahveleri oldukça merak ediyordum ve #8871 ile alıma katıldım.Emeği geçen herkese teşekkürler.
Kampanya dahilinde sunulan indirim oranı
beni memnun etti, emeği geçenlere
çok teşekkürler, herkese mutlu yıllar.
Ben de #8873 ile fırsatı değerlendirdim.
İki yıkanmış Etiyopya Duromina Lot 9 ve Kenya Ichuga AB ile ilk alımımı yaptım.

Yeni hasat Pink Star espresso ve Kenya Ichuga'yı da bekliyor olacağım.

Herkese keyifli ve bol kahveli bir yıl diliyorum.
Biz teşekkür ederiz, afiyet olsun. :)

Merhaba deneme seti stoğa girecek mi? indirime dahil edilecek mi?
Selamlar Ali Bey, evet girecek ve stoğa dahil olacak. Ancak bunun için son Sucafina ithalatımızın depomuza girişini ve ön çalışmalarını bitirmeyi bekliyoruz.
Selamlar,

Bende aynı sorunu yaşıyorum.
Selamlar dostum, rica etsem sayfayı yenileyip tekrar kod girebilir misin ya da aynı kodu iki kez girmeyi deneyebilir misin?

Bununla birlikte kodda ara ara sorun yaşayanlar için bilgilendirme yapmış olayım. Wordpress'in azizliği ile alakalı olarak kod girişi bazen takılma yapabiliyor. Bunun çözümü sayfayı yenilemek ya da kodu yeniden girmek.

Herkese keyifli bir alım ayı diliyorum arkadaşlar.

Evet ben de alıma caballero bomba de fruta ve kenya ichuga ile katılmış bulunuyorum :) -8876-

Bu arada indirim kodu bende de çalışmadı. Sonra ödeme adımında tekrar deneyebiliyorsunu. Orada bir kaç kere deneyince çalıştı bir de öyle deneyin arkadaşlar.

Geçtiğimiz alıma da katılmıştım oldukça keyifli ve çok şey öğrendiğim bir alımdı. Bu alım için de beklentilerim çok yüksek :) herkese şimdiden afiyet olsun ve şimdiden ellerinize sağlık

Geri