• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ocak 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Arkadaşlar selamlar, gün itibari ile foruma ait tüm siparişleri paketledik, kargoya verdik. Tahmini bugün çıkanlar kargo şubelerinin yoğunluğuna göre ya cumartesi ya da pazartesi varacaktır. Herkese tekrardan siparişleriniz için teşekkür ediyorum.

Etkinlik tarihini detaylarını aldım. Saatler konusunda güncelleme de oldu aralık anlamında. Detayları Kafein Kültür ve Ocak Etkinliği konusunda yazıyor olacağım birazdan.

Katılım sağlayacağını belirten arkadaşların dikkatini rica ederim.

Herkese afiyet olsun, görüşmek üzere.

Ben bir hafta önce kavrulmuş kahveleri 2 gündür hem iş yerimde hem evde demliyorum. İş yerimde pink starı 3. demleyişim bugun.30g kahve 500 ml su otomatik filtre kahve makinesinde el değirmenimle neredeyse incecik öğütmeme rağmen kahveyi ekşilikten kurtaramıyorum. Kullandığım su Kuzeyden. Evde sabah çıkmadan Etiyopya duromina denemesi yaptım. Buzdağı 96 derece su cmd 18 klik 4 basamaklı demleme toplam süre 3:10 . Kahve yine çözünmedi. Genel olarak kahveleri çözmede problem yaşadığımı düşünüyorum.

Ben bir hafta önce kavrulmuş kahveleri 2 gündür hem iş yerimde hem evde demliyorum. İş yerimde pink starı 3. demleyişim bugun.30g kahve 500 ml su otomatik filtre kahve makinesinde el değirmenimle neredeyse incecik öğütmeme rağmen kahveyi ekşilikten kurtaramıyorum. Kullandığım su Kuzeyden. Evde sabah çıkmadan Etiyopya duromina denemesi yaptım. Buzdağı 96 derece su cmd 18 klik 4 basamaklı demleme toplam süre 3:10 . Kahve yine çözünmedi. Genel olarak kahveleri çözmede problem yaşadığımı düşünüyorum.
Selamlar.

Öncelikli tavsiye olarak kahveleri en az bir hafta daha dinlendirmenizi tavsiye ederim. Kuzeyden suyla demlemeyi hiç denemedim ama deneyenlerden pek olumsuz yorum almamıştık. Etiyopya Duromina denemenizi Buzdağıyla epey referans reçeteme yakın yapmışsınız ama olumsuz sonuç almışsınız. Biz de hafta boyu ürettiklerimizi espressoysa espressoda, filtreyse makinede ve manuelde deniyoruz. Etiyopya denemelerimiz de sizin yaptığınız şekilde tazelik kaynaklı olumsuzluklar olabilse de gayet lezzetli sonuçlar aldık tazelik kaynaklı geçici tatlar harici. Size gelen üretim Cropster'dan baktığım üzere 2 Şubat üretimi ya da 30 Ocak üretimi olması lazım. Bu sebeple şu an tek önerebileceğim çözüm kahveleri dinlendirmek olacaktır. Dinlendiği halde beğenmez iseniz profillerimiz damak tadınıza hitap etmemiş olabilir. Deneyiminizi bir hafta sonra yine aktarırsanız sevinirim. 🙏

Geri