• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ocak 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Kargoyu teslim aldım elinize sağlık bende paket konusunda @mr.coffee ye katılıyorum. Duromina paketi biraz yırtılmıştı ama zayiat yok🙂
Merak ettiğim ichuga kavrum tarihi 12 ocak yazıyor acaba tarihte yanlışlık olmuş olabilir mi? Çünkü ön sipariş kahve kategorisindeydi
Selamlar. Geri bildirim için teşekkür ederim. 🙏 Ichuga tarihi doğrudur. Pink Star gibi yüklü sipariş almadığı için, ilk üretim tarihi ve alanlara dinlenmiş stok gönderildi. Afiyet olsun! 🙏

25 ocak akşam sipariş vermiştim acaba kargolanır mı yoksa şubata mı sarkacak sipariş? Sitede hazırlanıyor durumunda görünüyor

Orkun Bey, hepsini beklemeden denedim :) Hepsi bir birinden lezzetliydi. Size ve alım ekibine teşekkür ederim.

#10018 ile alıma katıldım, espresso tüketicisiyim, ilk kez pink star aldım, güzel çıkacağına dair inancım yüksek.

Son düzenleme:
#10076 ile alıma katıldım bende :) Heyecanla bekleniyor kahveler 😁
Özellikle Honduras Caballero Bomba de Frutayı denemeyi heyecanla bekliyorum 😍

#10077 ile son dakika alıma katıldım, alım ekibine ve Kafein Kültür'e teşekkür ederim.

Orkun hocam az önce Pink Star Espresso az önce ilk kez deneyebildim. Gaggia Classic, 18 gr-38 cc-35 saniye sürse de harika bir kahve içtim.
2 paket sipariş vermiştim. İndirim bitmeden tekrar sipariş vermek niyetindeyim ancak kahveler bayatlar diye endişeleniyorum. Pink Star tedariki geciktiği için maalesef geç sipariş verip geç deneyebildik.
@orkunustel üstadım sizden rica etsek bugün-yarın verdiğimiz siparişleri dileyenlere ileri kavrum tarihli göndermeniz (Şubat ortası veya Şubat sonu) gibi mümkün mü acaba?

#10086 nolu siparisimle katildim alima. Yalniz adres kisminda ufak bir yazim hatasi olmus, sikinti olmaz sanirim

Burdan daha önce yazmıştım, mail de attım ancak gözden kaçmış herhalde geri dönüş alamadım, 25 ocak tarihinde verdiğim sipariş kargo günleri 25-26 ocak olmasına hatta orkun bey 27 sinde de siparişleri kargoya vereceğiz demesine rağmen hala kargoya verilmiş değil en azından bana bir mesaj gelmedi ve siparişlerim kısmında hazırlanıyor durumu değişmedi. Kontrol edilirse sevinirim. Siparş no: 9776

#10076 ile alıma katıldım bende :) Heyecanla bekleniyor kahveler 😁
Özellikle Honduras Caballero Bomba de Frutayı denemeyi heyecanla bekliyorum 😍
#10077 ile son dakika alıma katıldım, alım ekibine ve Kafein Kültür'e teşekkür ederim.
Afiyetler diliyorum. :)
Orkun hocam az önce Pink Star Espresso az önce ilk kez deneyebildim. Gaggia Classic, 18 gr-38 cc-35 saniye sürse de harika bir kahve içtim.
2 paket sipariş vermiştim. İndirim bitmeden tekrar sipariş vermek niyetindeyim ancak kahveler bayatlar diye endişeleniyorum. Pink Star tedariki geciktiği için maalesef geç sipariş verip geç deneyebildik.
@orkunustel üstadım sizden rica etsek bugün-yarın verdiğimiz siparişleri dileyenlere ileri kavrum tarihli göndermeniz (Şubat ortası veya Şubat sonu) gibi mümkün mü acaba?
Selamlar. Afiyet olsun çok, beğenmenize sevindim. :) Sipariş trafiğimizi karıştırdığı için ileri tarihli sipariş kabul edemiyoruz maalesef. :(
@orkunustel merhabalar. 14 Ocak 2023 tarihinde verdiğim 9452 nolu siparişimdeki kahvelerim geldi. Kenya Ichuga AB'den her zamanki gibi memnun kaldım, Meksika Estanzuela da fena değildi ancak bu sefer de Brezilya Pink Star'dan beklediğim verimi alamadım sanki 😞. Bir önceki Pink Star'ın aroması daha yoğundu ve ağızda bıraktığı rahyası sanki daha fazla idi. Bu seferki daha çok "tatsız-odunsu" bir tat ile çok alttan gelen "tütün" tadını zor alabildiğim keyifsiz bir kahve deneyimi oldu benim için. Farklı inceliklerdeki öğütümle ve birkaç farklı reçeteyle denememe rağmen yine de bu tatsız odunsuluktan kurtulamadım. Belki de paketi erken açtım, belki de kahvenin biraz daha beklemeye ihtiyacı vardır bilemiyorum. Geri dönüt açısından bilgi vermek istedim. Herkese keyifli forumlar dilerim... :)🖐🌷
Afiyet olsun çok Umut Bey. :) Aslında benim ve ekibin deneyimi tam tersi, bu Pink Star'ın daha lezzetsel olarak yoğunluk kazandığı yönünde olmuştu görüşü. Geçen hasata göre kahvenin yoğunluğu daha fazla, bundan dolayı geçen senenin profiline nazaran biraz daha açık bir profilde çalışmayı uygun gördüm. Buna göre de filtrede özellikle öğütümü inceltip, sıcaklığı yükseltip demlemeye özen gösteriyorum, güzel bir sabah kahvesi diyebileceğimiz bir profilde çıkıyor lezzeti.

Sizin denemeniz V60'da mıydı, nasıl yaptınız reçete paylaşırsanız yardımcı olmak isterim.
#10086 nolu siparisimle katildim alima. Yalniz adres kisminda ufak bir yazim hatasi olmus, sikinti olmaz sanirim
Yazım hatası mahalle sanırım, tam adresinizi orkunustel@kafeinkultur.com'a yazarsanız biz el ile doldurup gönderelim size, kargo entegre barkodla çalıştığı için, adresi haritada bulamadığında direkt olarak şubede bırakabiliyor kargoyu.
Burdan daha önce yazmıştım, mail de attım ancak gözden kaçmış herhalde geri dönüş alamadım, 25 ocak tarihinde verdiğim sipariş kargo günleri 25-26 ocak olmasına hatta orkun bey 27 sinde de siparişleri kargoya vereceğiz demesine rağmen hala kargoya verilmiş değil en azından bana bir mesaj gelmedi ve siparişlerim kısmında hazırlanıyor durumu değişmedi. Kontrol edilirse sevinirim. Siparş no: 9776
Hamdi Bey gecikme için özür dileriz. Geçtiğimiz hafta çok yoğun bir stok çıkışı olduğu için siparişlerin çoğunu çıkaramadık maalesef. Dün kargonuzun çıkışı yapıldı. Kargo takip kodunuzu özel mesajdan yazıyorum. Şu an taşıma durumunda gözükmektedir kargonuz. E postayı kaçırmışım, kusuruma bakmayın.

Tüm seçki deneme setiyle ben de alıma katıldım. Orkun Bey'in kahvalerinden içmeyeli uzun zaman olmuştu.

#10110 numaralı sipariş ile alıma katıldım ben de yılbaşından önce almama rağmen, katkısı olan herkese çok teşekkürler.

Geri