• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ocak 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

deneyimlerinizi burada ve Kafein Kültür başlığında yazabilirsiniz arkadaşlar. Biraz daha fazla reçete ve tadım deneyimleri bekliyoruz sizlerden.

Orkun bey @orkunustel hayırlı akşamlar 9552 sipariş no ile aranıza katıldım.
- Kenya Ichuga
- Meksika Finca La
- Etiyopya Duromina

Merhaba Orkun Bey,
öncelikle müthiş organizasyon ve emekleriniz için teşekkürler.
Filtre için duromina ve ichuga almayı düşünüyorum, ek olarak pink star'ı moka potla denemeyi düşünüyorum, espresso kavrumunu mu önerirsiniz filtre mi?

Selamlar Sevgili @omerates

Evvela sevgili dostum @orkunustel ’e teşekkürü bir borç bilirim, Pink Star’ın bir önceki hasat’ından espresso kavrumu üzerine karşılıklı fikir alış verişi ile geçecen ve hafızama kazınan çok güzel bir deneyim yaşamıştın.

Mokapot demlemelerinde yüksek gövdeyi seven bir mıkapot demleyicisi olarak çözünme daha kolay olması sebebi ile espresso kavrum tercih ediyorum, eğer seninde tercihin bu yönde ise espresso kavrum temin etmeni tavsiye ederim.Demlemeye ilişkin elimden geldiğince dilim döndüğünce yardımcı olmak isterim, dilersen konu tadım etkinliğine ilişkin reçete ve deneyimler başlığı altında ve/veya özel mesaj yolu ile iletişin kurabiliriz.

Evvela sevgili dostum @orkunustel ’e teşekkürü bir borç bilirim, Pink Star’ın bir önceki hasat’ından espresso kavrumu üzerine karşılıklı fikir alış verişi ile geçecen ve hafızama kazınan çok güzel bir deneyim yaşamıştın.

Mokapot demlemelerinde yüksek gövdeyi seven bir mıkapot demleyicisi olarak çözünme daha kolay olması sebebi ile espresso kavrum tercih ediyorum, eğer seninde tercihin bu yönde ise espresso kavrum temin etmeni tavsiye ederim.Demlemeye ilişkin elimden geldiğince dilim döndüğünce yardımcı olmak isterim, dilersen konu tadım etkinliğine ilişkin reçete ve deneyimler başlığı altında ve/veya özel mesaj yolu ile iletişin kurabiliriz.
selamlar,
moka pot başlıklarında mesajlarınızı görmüştüm, elbette memnuniyetle :)
pink star espresso sipariş verdim heyecanla bekliyorum. moka pot denemelerime yeni başladım, uzun yıllardır filtre demleyecisiyim, v60 seçeneğini de elememek için filtre kavrum alıyorum, pink star aldığım ilk espresso kavrum olacak.
dediğim gibi, moka pota yeni başladığım için ne beklemem gerektiğinden de tam emin değilim, şimdiye kadar yaptığım denemelerde genelde cmd 16 klik, 18-19 g kahve (moka express 3 cup), 93-94 C başlangıçla kısık ateşle 100-110 gram arası çıktılar aldım. genelde 25-30 gram suyla seyrelttim.

Honduras Caballero #5 tadı hala damağımda en son askere gitmeden önce tadım setinizle deneyimlemiştim. #9467
- Honduras Caballero #5
- El Salvador Tablon La Independencia
- Meksika Finca La Estanzuela

Nihayet bende alıma katıla bildim-9551
Orkun bey @orkunustel hayırlı akşamlar 9552 sipariş no ile aranıza katıldım.
- Kenya Ichuga
- Meksika Finca La
- Etiyopya Duromina
Honduras Caballero #5 tadı hala damağımda en son askere gitmeden önce tadım setinizle deneyimlemiştim. #9467
- Honduras Caballero #5
- El Salvador Tablon La Independencia
- Meksika Finca La Estanzuela
Afiyet olsun arkadaşlar. :) @Lauvre Güzel anı olmuş. :) Caballero 5 artık son stoklarda elimizdeki tüm siparişlerden sonra kaldığı kadarıyla bir stok daha açacağız. Uğurluyoruz kendisini de yavaş yavaş. Ama daha güzellleri de gelecek sene içerisinde yine. :)

Ben teşekkür ederim sevgili Vural. :) Çok değerli katkılar yapmıştın forumlarda Moka pot demlemesine dair. Bir ekipmana karşı özellikle tutku besleyip bu kadar değerli paylaşımlar yapan bir kahve severin bilgi ve deneyimi o ekipman üzerine her zaman benden daha fazladır. Bu da göz ardı edilemeyecek bir şey. Üstelik deneyim ve bilgi birikimi önceliğinin dışında bir de ortak deneyim yaşadığımız, ortak bir üretim içerisine girmiştik geçen sene seninle. Beni de çok mutlu eden bir deneyimdi bu. :) Ayrıca bir çok moka pot sever de faydalandı bilgilerinden bu sayede. Emeklerine sağlık, ben ne kadar teşekkür etsem azdır dostum.

Afiyet olsun arkadaşlar. :) @Lauvre Güzel anı olmuş. :) Caballero 5 artık son stoklarda elimizdeki tüm siparişlerden sonra kaldığı kadarıyla bir stok daha açacağız. Uğurluyoruz kendisini de yavaş yavaş. Ama daha güzellleri de gelecek sene içerisinde yine. :)

Ben teşekkür ederim sevgili Vural. :) Çok değerli katkılar yapmıştın forumlarda Moka pot demlemesine dair. Bir ekipmana karşı özellikle tutku besleyip bu kadar değerli paylaşımlar yapan bir kahve severin bilgi ve deneyimi o ekipman üzerine her zaman benden daha fazladır. Bu da göz ardı edilemeyecek bir şey. Üstelik deneyim ve bilgi birikimi önceliğinin dışında bir de ortak deneyim yaşadığımız, ortak bir üretim içerisine girmiştik geçen sene seninle. Beni de çok mutlu eden bir deneyimdi bu. :) Ayrıca bir çok moka pot sever de faydalandı bilgilerinden bu sayede. Emeklerine sağlık, ben ne kadar teşekkür etsem azdır dostum.
Orkun bey 9551 bu siparisteki Pink Stari filtre cesmisdim bunu espresso yapa bilirmiyiz?eger ki sizi yormayacak bir olaysa tabiki.
Yukaridaki mokopot mesaji uzerine heveslendim.

Orkun bey 9551 bu siparisteki Pink Stari filtre cesmisdim bunu espresso yapa bilirmiyiz?eger ki sizi yormayacak bir olaysa tabiki.
Yukaridaki mokopot mesaji uzerine heveslendim.
Selamlar Şahin Bey,

Sizden ricam değişimi E postama yazar mısınız? Ön sipariş olduğu için zaten çıkışı yapılmadı henüz ama, siparişlerle ilgili detayları e postada listeleyip kaydediyorum.

Eposta: orkunustel@kafeinkultur.com

Merhabalar, halihazırda yanıt verilmiştir deyip özelden epostayla ulaşmak istemedim. Pinkstar önsiparişleri ne zaman yola çıkar, bilen var mı?

Merhabalar, halihazırda yanıt verilmiştir deyip özelden epostayla ulaşmak istemedim. Pinkstar önsiparişleri ne zaman yola çıkar, bilen var mı?
Selamlar. Verilmişti ben vermiştim hatta cevabı ancak tarih kesinliği olmadığı için net bir bilgi verememiştim.

Profillemeler, ön çalışmalar, tadım notu yazımı, etiket tasarımları tamamlandı. Etiket siparişimizi verdik. Eğer ozalit firması cuma sabahına kadar yetiştirebilirse etiketleri, ön siparişlerin belirli bir kısmı cuma gününden itibaren çıkarılmaya başlayacak ve devam edecek önümüzdeki günlerde.

Selamlar. Verilmişti ben vermiştim hatta cevabı ancak tarih kesinliği olmadığı için net bir bilgi verememiştim.

Profillemeler, ön çalışmalar, tadım notu yazımı, etiket tasarımları tamamlandı. Etiket siparişimizi verdik. Eğer ozalit firması cuma sabahına kadar yetiştirebilirse etiketleri, ön siparişlerin belirli bir kısmı cuma gününden itibaren çıkarılmaya başlayacak ve devam edecek önümüzdeki günlerde.
Tadım notu olarak geçen senekinden farkları neler? @orkunustel

Tadım notu olarak geçen senekinden farkları neler? @orkunustel
İkisi de asidite düzeyi, lezzet, gövde, bitiş olarak benzer ama damak hissiyatı, yoğunluğu anlamında kalitesel olarak bir miktar daha artış var. Zira ikisinin de tadım puanları da yükselmişti. Notalar ise paketler çıkana kadar bizde saklı kalsın. 🙂

indirim kodunu göremiyorum malesef
İlk sayfada yazıyor oraya bakabilirsiniz.
9621
Önsiparişi oluşturdum, kahvem kalmadı umarım gecikmez
Ön sipariş olduğu için bizim de paketleri hazırlamamız etiketi basan ozalit firmasının hızına bağlı şu an. Ön siparişlerde bunun için teslim tarihi bilinçli olarak yazmadık. Bununla ilgili de bir gelişme oldu size yazana kadar. Ozalit firması etiket baskılarını pazartesi yetiştireceğini söyledi. Bu sebeple maalesef ilk ön sipariş gönderileri tahmini olarak haftaya salı, çarşamba dağıtıma başlayacak demek oluyor. Arzu ederseniz siparişinizi iptal edebiliriz.
@orkunustel merhaba. Brezilya Pink Star Espresso (ÖN SİPARİŞ) şu anda seçilemiyor. yakın zamanda satışa açılacak mı acaba?
Sistemsel bir hata kaynaklı stok dışı gözükmüş. Onu çözmeye çalışıyorduk az evvel, çözüldü. Giriş ön siparişinizi oluşturabilirsiniz.

İlk sayfada yazıyor oraya bakabilirsiniz.

Ön sipariş olduğu için bizim de paketleri hazırlamamız etiketi basan ozalit firmasının hızına bağlı şu an. Ön siparişlerde bunun için teslim tarihi bilinçli olarak yazmadık. Bununla ilgili de bir gelişme oldu size yazana kadar. Ozalit firması etiket baskılarını pazartesi yetiştireceğini söyledi. Bu sebeple maalesef ilk ön sipariş gönderileri tahmini olarak haftaya salı, çarşamba dağıtıma başlayacak demek oluyor. Arzu ederseniz siparişinizi iptal edebiliriz.

Sistemsel bir hata kaynaklı stok dışı gözükmüş. Onu çözmeye çalışıyorduk az evvel, çözüldü. Giriş ön siparişinizi oluşturabilirsiniz.
şu anda indirim kodu çalışmıyor olabilir mi acaba? kontrolünüzü rica ederim.

Selamlar herkese,

Geçtiğimiz günlerde ön siparişi sitede ilk açarken forumdan da bildirmiş, sitemizde ürünün giriş sayfasına da gözükecek şekilde ön sipariş şartlarımızı belirtmiştim ancak ön siparişin şartları gözden kaçıyor son günlerde aldığımız geri dönüşler kadarıyla.

Bu sebeple bir kez daha ön sipariş şartlarını sitede yazan haliyle buraya yazmak istiyorum ki, alacaklar ön sipariş şartlarına dikkat ederek alabilsin.

Sitemizde ürünler sayfasındaki satın alma için çıkan görüntülemedeki ilk metin:

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Ön satış dönemindeki Brezilya Pink Star (Espresso ve Filtre) ürünleri ile beraber sepete eklediğiniz diğer tüm ürünler (kahve, kağıt filtre vb.) Pink Star ürünleri ile aynı tarihte TEK BİR KARGO OLARAK GÖNDERİLECEKTİR. Siparişinizi verirken lütfen sepetinizi buna göre oluşturunuz.

Tarih konusunda forumdan düzenli olarak hem cevaplarda hem yorumlarda bildirmiştim, Pink Star, Pink Star Espresso, Kenya Ichuga profilleri şu an hazır. Üretimleri de hazırlandı. Tadım notları da yazıldı. Etiket siparişimizi biz günler önceden çalıştığımız ozalit firmasına ilettik. Bugüne kadar bize tarih veremedikleri için biz de sizlere bir tarih bilgisi veremedik, bu sebeple açıklayıcı site metninde de tarih belirteci eklemedik. Hazır olduğunda gönderilecektir bilgisini verdik. Bugün bize ozalit firmasının ilettiği bilgiye göre pazartesi günü etiketleri teslim edebileceklerini söylediler.

Bu takdirde ürünler salı, çarşamba, perşembe, cuma günleri ön sipariş tarih sıraları ile gönderilmeye başlanacaktır.

Herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum.

şu anda indirim kodu çalışmıyor olabilir mi acaba? kontrolünüzü rica ederim.
Selamlar, gerekli kontrolleri sağladım. Kodda bir sistemsel hata bulunamadı, çalışır halde sepette. Tahminen yaşadığınız olay sistemsel genel bir hata. Dönemsel yoğunluk gördüğünde site kodu ilk uyguladığında çalışmayabiliyor. Bunun için sayfayı yenilemeniz, kodu girip tekrar denemeniz gerekiyor. Eğer yine çalışmaz ise aynı kodu sayfayı yenilemeden tekrar girdiğinizde indirimi çalıştırıyor.

Geri