Merhabalar Orkun Bey, 1Kg'lık espresso paketinde indirim kodu maalesef geçersiz gözüküyor. Bu sorun daha sonra düzeltilecek midir?
Selamlar Batu Bey. Ben açıldı diyemeden fark etmişsiniz sizin cevabınızla genel açıklamayı yapmış olayım bu vesile ile.
Pink Star'ı ön satışa açtık, kupon koduna da dahil ettik ürünü az önce. Kavurmada olduğum için hızlıca cevap yazıp aksiyon alamadım, kusura bakmayın.
Kenya Ichuga'yı ön satışa açamıyoruz şimdilik, gümrük sonrası çıkacak maliyetlerine baktıktan sonra fiyatını planlayıp açacağız.
Pink Star fiyatı belli bir süre için eski fiyatıyla aynı devam edecek. Bu eski fiyattan dahil olacak toplu alım kampanyasına Pink Star. Toplu alım bitene kadar da fiyatı eski fiyattan devam edecektir.
Ön Satış koşulunu siteye yazdık ancak dikkat etmeyenler olur diye buradan da koşulu bildirmek isterim.
Eğer ön satış olarak Brezilya Pink Star alıyorsanız (Espresso, filtre fark etmez), sepetinize farklı bir ürün de ekliyorsanız o ürün önden gönderilmeyecektir. Brezilya Pink Star hem espresso hem filtre olarak üretime hazır olduğunda Pink Star yanına ek sipariş edilmiş yan ürünler Pink Star ile birlikte kargolanacaktır. Herkesin sipariş verirken dikkat etmesini rica ediyorum.
Eğer aksilik olmazsa yarın akşam itibariyle ürünleri depoya getiriyoruz ve profilleme çalışmalarına da perşembe günü itibari ile başlıyorum. Ürün üretime hazır olduğu gibi tahmini beklentim önümüzdeki hafta perşembe ya da cuma olacaktır hazır oluşu, ön satıştan ayrılan ürünler kargolanacaktır. Etiket baskısı vb meselelerde gecikme olursa ürünün üretimi sarkmasa bile paketlemesi aksayacağı için gönderimde zaman sarkadabilir.
Herkese keyifli haftalar dilerim.
Not: Kahve künyeleri eskisiyle aynı, tadım notları çıkarıldığı zaman künye bilgileri güncellenecektir.
Pink Star 2022 ikincil hasatı olduğu için 2022-2023 hasat
Kenya Ichuga 2022 hasatıdır.