roasterbeg
Barista
- Firma
- Firma1
Normalde ürün elime sağlıklı olduğu sürece paketlemelere çok önem vermem ama arkadaşlar o kadar güzel paketleme ve kutu içeriği yapmışlar ki takdir etmemek elde değil.
Teşekkürler @roasterbeg
Normalde ürün elime sağlıklı olduğu sürece paketlemelere çok önem vermem ama arkadaşlar o kadar güzel paketleme ve kutu içeriği yapmışlar ki takdir etmemek elde değil.
Teşekkürler @roasterbeg
Yeşil çekirdek için büyük puntolarla teşekkür etmek istiyorumkeyifli bir deneyim oldu
Tam Türk kahvesi yapmalık bir sonuç çıktı ama çoktan daha kalın öğütmüştüm![]()
Bu mesajdan sonra sağolsun @roasterbeg iletişime geçip yeni paketi yolladı. Duyarlılığı ve iletişimi içim teşekkür ederim kendisine.Merhaba
Öncelikle bu gibi ekstrem durumlarda doğrudan bize ulaşırsanız bizler çok hızlı çözüm sağlarız.
Biz bu ürünleri keselerde göndermekteyiz. Fakat beklentimizin çok üzerinde sipariş aldık ve elimizdeki keseler bazı siparişlere yetmedi . Kahvelerin size ulaşması adına bazı siparişleri poşetlerde göndermek zorunda kaldık .
Bize ulaşan tüm siparişleri normal nir alım sürecinde uyguladığımız process ne ise toplu alım sürecinde de harfiyen uygulamaktayız . ( Örneğin kahveleri yeşil ve kavrulduktan sonra ayıklamak ( bundan hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz ) bu da toplu alım sürecinde kargo çıkışını yavaşlatmaktadır . Amacımız size kusursuz ( defact barındırmayan ) kahve çekirdekleri göndermek ve ürünlerden max faydayı sağlayabilmeniz .
Kargodan kaynaklı oluşan bu durum için adresinizi bize mail ya da özel mesaj yoluyla gönderim sağlarsanız size kahvenizi gönderebiliriz.
Bu mesajdan sonra sağolsun @roasterbeg iletişime geçip yeni paketi yolladı. Duyarlılığı ve iletişimi içim teşekkür ederim kendisine.
Biz teşekkür ederizDefect farkındalığı oluşturmak harika olmuş artık kahveden anlamayan insanlara sunum yaparken bir sample’m daha oldu teşekkürler![]()
Merhaba bize özelden mesaj atmış mıydınız, sitedeki not kısımları bize ulaşmıyor malesef.621AX6381R sipariş no da 1 kilo nordic almıştım 15 gr Origin tadımlık rica etmiştim ama es geçilmiş. Olsun, bugün yarın kilo da ondan sipariş vereceğim.
Hayır, sadece sipariş notu girmiştim. Sorun değil ilginiz için teşekkür ederim.Merhaba bize özelden mesaj atmış mıydınız, sitedeki not kısımları bize ulaşmıyor malesef.
sitedeki notlar size ulaşmıyorsa neden not bölümü varMerhaba bize özelden mesaj atmış mıydınız, sitedeki not kısımları bize ulaşmıyor malesef.
Merhaba, bunu yüksek kurula bir danışalım.sitedeki notlar size ulaşmıyorsa neden not bölümü var![]()
İkinci siparişim olan Keramo geldi.
Benim hediyelerim arasında instagram canlı yayınında kazandığım bir ekstra vardı
Derginin bu kadar iyi olacağını beklemiyordum, içerik ve görsel olarak harika.
Buradan da teşekkür edeyim dedim.
Ekli dosyayı görüntüle 29263
Keramo gerçekten harika. Abartılı feloral değil aynı anda complex karakterıle her demlemede şaşiirtiyor. Americano sevenler özelikle günü farahlatan bir kahve ile başlamak isteyenlerin aradiği kahve de Keramo olabilir.275UJ9687N sipariş numarası ile Ultra'dan ilk kez alıma katıldım. Özellikle Keramo'yu heyecanla bekliyorum.