• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhaba! İlk toplu alım siparişimi sayenizde indirimli gerçekleştirdim, çok teşekkürler! Nordic çekirdeğini oldukça merakla bekliyorum. :)

Sipariş Numaram:
123YT6831F

466HW3124R Sipariş no ile bende katıldım. 18/10/2023 tarihinde sipariş verdim fakat ürün halen gelmedi. Kargoya verildiyse eğer takip numarasını da bulamadım. @roasterbeg yardımcı olabilirseniz sevinirim

Merhaba

Öncelikle bu gibi ekstrem durumlarda doğrudan bize ulaşırsanız bizler çok hızlı çözüm sağlarız.

Biz bu ürünleri keselerde göndermekteyiz. Fakat beklentimizin çok üzerinde sipariş aldık ve elimizdeki keseler bazı siparişlere yetmedi . Kahvelerin size ulaşması adına bazı siparişleri poşetlerde göndermek zorunda kaldık .

Bize ulaşan tüm siparişleri normal nir alım sürecinde uyguladığımız process ne ise toplu alım sürecinde de harfiyen uygulamaktayız . ( Örneğin kahveleri yeşil ve kavrulduktan sonra ayıklamak ( bundan hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz ) bu da toplu alım sürecinde kargo çıkışını yavaşlatmaktadır . Amacımız size kusursuz ( defact barındırmayan ) kahve çekirdekleri göndermek ve ürünlerden max faydayı sağlayabilmeniz .

Kargodan kaynaklı oluşan bu durum için adresinizi bize mail ya da özel mesaj yoluyla gönderim sağlarsanız size kahvenizi gönderebiliriz.
Bu mesajdan sonra sağolsun @roasterbeg iletişime geçip yeni paketi yolladı. Duyarlılığı ve iletişimi içim teşekkür ederim kendisine.

621AX6381R sipariş no da 1 kilo nordic almıştım 15 gr Origin tadımlık rica etmiştim ama es geçilmiş. Olsun, bugün yarın kilo da ondan sipariş vereceğim.

Herkese merhaba 2 sene sonra foruma dönmekten mutluyum ayrıyeten nitelikli kahveyle tekrar buluşacağım için de heyecanlıyım sert bir depresyon atlattığım bir hastalık döneminden sonra ilk kahvemi Firma1'den söyledim esmeril ve keramo village sipariş ettim muhtemelen baya paslanmışımdır ama şimdiden değirmenimi temizledim filtre kağıtları sipariş ettim bekliyorum clever dripper, v60 ve Türk kahvesi olarak demlemeler yapacağım demlemeler sonucunda tüm deneyimlerimi ve görüşlerimi bu başlık altında paylaşırım.

Merhaba, ben de 829JF9456U siparis numarası ile siparisimi gectim. Hic kahvem kalmadi. Siteye uye olmadan siparis verdim bu sebeple kargo takibi yapamiyorum. Siparisimin durumu nedir acaba? Tesekkurler

İkinci siparişim olan Keramo geldi.
Benim hediyelerim arasında instagram canlı yayınında kazandığım bir ekstra vardı :)
Derginin bu kadar iyi olacağını beklemiyordum, içerik ve görsel olarak harika.
Buradan da teşekkür edeyim dedim.
WhatsApp Image 2023-10-26 at 17.41.26.jpeg

275UJ9687N sipariş numarası ile Ultra'dan ilk kez alıma katıldım. Özellikle Keramo'yu heyecanla bekliyorum.

Sipariş No : 611JT7683Y
5. Ultra alışverişim. ☕🤎
Origin espressoda çok iyi. Şimdi bir de keramo, adorsi ve bochesa çekirdeklerini deneyeceğim ☺️

Geri