• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhabalar.Alım yapmak için aklımda esmeril vardı ama hakkında hiç yorum göremedim ve tam aksine la cuesta için çok fazla olumlu yorum var.
Sitrik asiditeden çok hoşlanmayan biri için denemiş olanlardan ya da ultradan bir öneri gelir mi?

pazar günü verdiğim 696TK3929W nolu siparişim hala kargo verilmemiş görünüyor.bilgi alabilirmiyim.

@roasterbeg merhaba 12 ekim de verdiğim 362PG6953D nolu sipariş kargoya verilmemiş. Bilgi almam mümkün müdür?

Ben de Nordic, Orijin ve Esmeril sipariş verdim bugün (623PY4146A). Merakla bekliyorum. Amatörce kavuranların deneyimi de okumak isterim.

Paketleme çok güzel , koku harika eminim tadı da güzeldir 👍🏻

Airfyerda kaç derecede kaç dk tavsiye edersiniz?
200 derece de 15 dakika yeterli olur ama çekirdeğine göre süre değişe bilir. Göz kontrol ve kariştirmak lazım her bir dakika. İstediğiniz kavurmaya ulaştığında çekirdekleri hemen çıkarıp ayrı tepside soğuk hava ile soğutmak gerek. Örnek soğuk ayarlı olan saç kurutma makine

200 derece de 15 dakika yeterli olur ama çekirdeğine göre süre değişe bilir. Göz kontrol ve kariştirmak lazım her bir dakika. İstediğiniz kavurmaya ulaştığında çekirdekleri hemen çıkarıp ayrı tepside soğuk hava ile soğutmak gerek. Örnek soğuk ayarlı olan saç kurutma makine
Bu mantıkla ilk beş dakika kontrole gerek yok aslında. Ayrıca fön makinası çekirdek üzerindeki sıcaklığı uzaklaştırmada bu işi görür gibi?

Geri