• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ağustos 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

#27633 nolu ile bende aranıza katıldım. Etkinlik için teşekkür ederim.

Diğer iki esp çekirdeklerinin hasatları eski olduğu için El Borbollon sipariş verdim.

Ekli dosyalar

• IMG_5273.jpeg
    IMG_5273.jpeg
    41.9 KB · Görüntüleme: 58
27640 no ile alıma katıldım. Emeği geçenlere ve @metin beye teşekkürler. Sipariş notum mevcut. Sürprizi de merakla bekliyorum😃

El Salvador'u merak ile şevk ile bekliyorum. Andres Acosta'nın üretimleri bir başka.

666 nolu kayıt ile alıma son saatlerde olsa da katıldım, emeği geçenlere ve oy verenlere teşekkürlerimi sunarım. @metin bey benim kavrumlar veya çekirdekler torpilli olabilir mi?

Tüm kahve dostlarına merhaba

Ağustos ayı toplu alım kampanyasının son yarım saatine girerken tüm ekip arkadaşlarım adına herkese siparişleri için çok teşekkür etmek isteriz 🙏🏻 Umarız herkes için keyifli bir ay olmuştur…

İstanbul, Ankara ve İzmir kahve festivallerinde hepinizi standımıza sohbete ve kahveye bekleriz ☕✌🏻

Son düzenleme:

Ağustos ayı toplu alım kampanyasının son yarım saatine girerken tüm ekip arkadaşlarım adına herkese siparişleri için çok teşekkür etmek isteriz 🙏🏻 Umarız keyifli bir ay olmuştur…

İstanbul, Ankara ve İzmir kahve festivallerinde hepinizi standımıza sohbete bekleriz ☕✌🏻
Müthiş bir ay oldu ellerinize sağlık şimdiden çok teşekkür ediyorum.😊😊😊🌟

27655 ile
250 Gr El borbollon
250 Gr Kıryama
125 Gr Honduras
ile alıma katıldım. Emeği geçenlere ve @metin beye ve ekibine teşekkürler, ellerine sağlık.

Ağustos ayı toplu alım kampanyasının son yarım saatine girerken tüm ekip arkadaşlarım adına herkese siparişleri için çok teşekkür etmek isteriz 🙏🏻 Umarız herkes için keyifli bir ay olmuştur…

İstanbul, Ankara ve İzmir kahve festivallerinde hepinizi standımıza sohbete ve kahveye bekleriz ☕✌🏻
Metin Bey,

Her daim Kulübün yanında olduğunuz ne zaman başımız sıkışsa kulüp varsa biz de varız dediğiniz için teşekkür ederiz.

Çok güzel bir alım oldu.

Emeklerinize sağlık!

metin bey, hem yaptığınız bu güzel kampanya için, hem forumda sürekli aktif olup her yazılana koştuğunuz için, hem sonsuz anlayışınız ve ilginiz için, hem de bu departmanın macerasına bizleri de ortak ettiğiniz için size minnettarım. kendi adıma en çok kahve satın aldığım aylardan biri oldu, yaptığım stokla uzun süre bu heyecanı devam ettireceğim. tekrardan emekleriniz için teşekkür ediyorum. bu yolculukta sizlere başarılar diliyorum. umarım yeni çekirdeklerle başka bir kampanyada tekrar görüşürüz...

@metin Bey,
İyi ki varsınız her zaman bizden biri gibi oldunuz ve öyle de devam ediyorsunuz. Sizin, ekibinizin ve toplu alım ekibimizin hepinizin ellerine sağlık. Teşekkür ederiz. @kahveanalisti

COLOMBIA / FINCA MILAN @metin bey bu kahveyse biz ne içiyoruz :p müthiş ya ben böyle hindistan cevizi suyu içmedim.

Sabahları çayıma genelde süt ve hindistan cevizi yağı eklerim ve bazı kahvelerde hani belirgin o notalar olmaz ama yanından uzağından işte 10 metre ötesinden 5 metre gerisinden hissedersin tatları. Finca milan'da hiç öyle bir durum yok hani aradaki farkı anlamaya çalıştım meyve suyundan farkı ne diye. sadece o kadar hindistan cevizi suyu gibi hissetiriyor ki.. neresi bunun kahve diyorsun valla süper bu yıl beni en çok şoke eden kahvelerden biri oldu :=) elinize sağlık

COLOMBIA / FINCA MILAN @metin bey bu kahveyse biz ne içiyoruz :p müthiş ya ben böyle hindistan cevizi suyu içmedim.

Sabahları çayıma genelde süt ve hindistan cevizi yağı eklerim ve bazı kahvelerde hani belirgin o notalar olmaz ama yanından uzağından işte 10 metre ötesinden 5 metre gerisinden hissedersin tatları. Finca milan'da hiç öyle bir durum yok hani aradaki farkı anlamaya çalıştım meyve suyundan farkı ne diye. sadece o kadar hindistan cevizi suyu gibi hissetiriyor ki.. neresi bunun kahve diyorsun valla süper bu yıl beni en çok şoke eden kahvelerden biri oldu :=) elinize sağlık
Bizlerde Ailecek Bayıldık Deneme Amaçlı 250 gr Almıştık Diğer Kahveleri Bir Kenara Buraktık 😄Dayanamadık 1 kg Sipariş ettik Bitmesine Yakın Tekrar Almak İstiyoruz Metin Bey Sağolsun Eylül Ayı İçinde %25 lik İndirim Sağlamış Kendilerine Herşey İçin Çok Teşekkür Eder Başarılarının Devamını Dileriz 🙏

Geri