• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ağustos 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

27516 ile 2. sefer katılmış oldum (indirim kodu 2 sefer sıkıntısız çalıştı). Ruanda'yı çok merak ettim.

Burundi Kiryama harikaydı. Her damak tadına uygun bence. Gövdeli bir kahve. Greyfrut'u güzel hissettirdiyor.

#27527 ile alıma bir kez daha katıldım.
Burundi Kiryama harikaydı. Her damak tadına uygun bence. Gövdeli bir kahve. Greyfrut'u güzel hissettirdiyor.
Kesinlikle katılıyorum Burundi Kiryama bu alımda bana en çok keyif veren kahve oldu ve bir kez daha aldım.Bu sefer geçenki siparişimde bulunmayan Rwanda Simbi ve Kenya Rui Ruiru'yu da denemek istedim. @metin beye tekrardan teşekkürler.

1693331166914.png

Sipariş numaram valla güzel bunları aldım arkadaşlar :)

#27549 numaralı siparişim ile 2. alımı daha önce almadıklarım ile gerçekleştirdim. Katkısı olanlara teşekkürler. Süprizi gerçekten merak ediyorum :)

Honduras Fınca Ana Natural ile alıma katıldım.Emeği geçen herkese teşekkürler.🙏

Şuraya merak edenler için dün elime geçen kenya rui ruiru ile yaptığım denemeden bahsedeyim. Tabi ondan önce isteğimi kırmayıp hızla gönderimi gerçekleştiren @metin beye çok teşekkürler.

22/8 kavrum Kenya rui ruiru
15/250
K-pro 72
Kono meimon + hario serpme 01
nestle 93
60-60-130
tbt: 2:20

Klasik alışılmış yıkanık kenyalardan çok farklı bir yorum. yüksek asidite ve yoğun meyvemsilik yok. 48 saatlik anaerobik işlem gümbür gümbür hissediliyor. daha çok şarapsı denilebilecek anaerobik natural imzası doku ve tatlar mevcut. sıcaktan soğuğa geçişte yeşil elma hissediliyor. Vişne ise belki zorlarsak var deriz ama onun haricinde pek ortalarda görünmüyor. Tabi bunları yazarken kahvenin hala daha gaz salımına devam ettiğini ve o yüzden tat profilinin daha tam olarak oturmadığını da belirtmekte fayda var.

@metin bey merhaba, ben de bugün dahil oldum gruba. çok hoşuma gitti grup, fırsatı da kaçırmamak için sipariş vereceğim. Evde phillips 5400 serisi espresso makinam var, sütsüz hveleri içiyorum. genelde cafe krema, amerikano da espresso içiyorum. tavsiyeniz hangi kahveler olur. (acı tatlardan hoşlanmıyorum starbucks çekirdeklerinden ya da aşırı asidite de rahatsız edebiliyor). Espresso seçkisi hakkında ne düşünüyorsunuz... teşekkürler şimdiden...

Siparişimi az önce teslim aldım. Kiryama'nın 15, Kenya'nın 8 günlük olması oldukça iyi oldu, denemek için düşündüğüm kadar beklememe gerek kalmayacak gibi duruyor.

Ben de az önce teslim aldım. Bazılarının degassing'i dolmak üzere. Degassing bitince denemelere başlarım :) Elinize sağlık.

Bugün teslim aldım.

8 gün önce kavrulmuş Ruanda Simbi hakkında konuşmamız lazım : bu nasıl bir efsane 🤯

Sadece V60ta bir tane test demleme yaptım (15:250, 4 x 60 ml, K-max 6.5). O kadar güzel çıktı ki, koyu koyu, frambuaz tatları, sonlara doğru yeşil limonun acılığı. Siz nasıl sevdiniz onu? Hangi reçeteyle? Potansyeli yüksek gibi, farklı reçete ile farklı olumlu sonuca varabiliriz gibi. Nasıl denesem 🙂

Az önce ben de teslim aldım. Dün (29 Ağustos) sipariş vermiştim. Sipariş notuna güncel kavrum olması için not düşmüştüm ama 22 Ağustos kavrumlu kahveler geld. Genelde aylık akımlarda sirkülasyon hızlı olduğu için taze kahve gelirdi ama bu konu biraz eksi oldu bende. İnşallah tadınca fikirlerim değişir diye düşünüyorum.

#27536 nolu siparişimi verdim dün akşam. El Borbollon'u daha önce denemiştim, yine aldım. Kiryama'yı ilk defa deneyeceğim. Sürprizi de merakla bekliyorum.

Geri