• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ağustos 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle ankete katılan her (491) üyeye çok teşekkürler. Ağustos ayı toplu alım anketinde 1. çıkan firma Coffee Department (150 oy) olurken 2. Vitus Coffee Roastery (107 oy) oldu. 3.Firma (38 oy) ise Kahve Fabrikası, 4.Firma ise Sezy Coffee (21 oy) oldu.

1.olan @metin Metin Bey ile iletişime geçtik. Kendileri hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler ve bize kısa bir sürede tekliflerini verdiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.

Sorularınız olursa anketle ilgili @Daunterm veya @kahveanalisti mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!

Alımla ilgili detaylar aşağıda!

Bu indirim kuponu ile

Coffee Department, İstanbul ile yaptığımız görüşmelerde kahvelere %30 ’lik bir indirim sağlanacak. 600 TL üstü kargo ücretsiz.

İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

Web Sitesi

1690837332458.png
1690837349990.png
1690837388232.png
1690837408169.png

1690836569536.png

Son düzenleme:
Espresso seçkisindeki kahvelerin kavrumu diğer kahveler ile aynı mı?
Merhaba her kahvenin kavrumu kendine has. Espresso seçkisindeki kahveler bireysel ürünlerdeki kahveler ile aynı kavurma profiline sahiptir. Bu seçki için Espressoda iyi performans gösteren kahveleri birarya getirip seçki fiyatı üzerinden yüzde 5 iskonto uyguladık.

Son düzenleme:
@metin öncelikle hayırlı olsun.Kahvelerin stok durumlarıyla ilgili bir bilgilendirme yapacak mısınız?

Merhabalar

Balat teslim seçeneği var mı?
(Coffee Department sabit sorum:) )

Fiyatlar uçmuş yalnız. Artık kaliteli kahve içmek yavaş yavaş hayal olacak sanırım
Colombia seçkisi pahalı sadece.

Honduras - Finca Ana
El Salvador - El Borbollon
Brazil - Primavera

Aldıklarım bunlar. 125gr versiyonlarını aldım, sonuçta denemek amacıyla alıyoruz. 390TL kahve + 45TL kargo - 117TL indirim = 318TL
375gram kahve için 318TL baya uygun.

Bereketli bir alım ayı olsun Herkes için …

26495 sipariş numarası ile alıma katıldım.

Hangi kargo ile çalışıyorsunuz Metin Bey ?

Son düzenleme:
Uzun süredir oy attığım ve sabırla beklediğim bir ay oldu. 125 gr lardan v60,aeropress ve clever ile kendi çapımda bir tadım etkinliği yapacağım.

Oy verdiğim bir kavurucunun seçilmesine mutlu oldum.
26530 ile alıma katıldım. Sipariş notu da düştüm. Şimdiden elinize emeğinize sağlık.
Kampanya için teşekkürler.

Herkese merhaba

Öncelikle Ağustos 2023 Kahve Kulübü toplu alım etkinliğinde Coffee Department markamıza vermiş olduğunuz oylar için çok teşekkür ederiz. 🙏

Toplu alım ile ilgili olarak bir takım bilgiler vermek istiyorum.

Kupon kodu üye girişi yapanların görebileceği şekilde konunun ilk mesajında belirtilmiştir. Bu kod ile tüm kahvelerde geçerli yüzde 30 iskonto uygulanır.

Kahvelerimiz her zaman taze kavrulmuş olarak sevk ediliyor. Taze kavrulmuştan kastımız kavurma tarihinden itibaren 1 gün ile 1 hafta aralığında kalan süreyi baz alabilirsiniz. Kavurmahanemiz hafta içi her gün sabah 09.00 - 16.00 arasında kavurma yapmaktadır.

Stoklarımızda dinlenmiş kahve bulunmamaktadır.

Bazı kahveler Probat UG22’de bazı kahveler de Giesen W6 makinede kavrulmaktadır. Paketlemeler el değmeden dolum makineleri ile yapılmaktadır. Kavurma tarihi paketlerin altında bulunan etikette bulabilirsiniz.

Tüm kahveler tarafımızca kalite kontrol ve AR-GE süreçlerinden geçmiştir. Kahvelerin kavurma profilleri genel olarak açık ve orta seviyelerde, temiz içim sağlayacak şekilde ve kahvenin karakteri ön plana çıkacak şekilde yapılmaktadır. Tüm profiller Cropster ile loglanarak referans profil tespit edildikten sonra replike edilmektedir.

Degassing için 1 hafta ile 10 gün bekledikten sonra kullanılabilir ancak bu süre kahveden kahveye ayrıca kişiden kişiye göre de değişmektedir dolayısı ile bu süreleri başlangıç olarak alıp kendinize uyarlayabilirsiniz.

Demleme reçeteleri bazı kahvelerde mevcut iken bazı kahvelerde henüz hazır değildir ancak 1 hafta içinde hepsini tamamlamış olacağız. Demleme reçeteleri de tarafımızca doğru çözünme seviyelerine ulaşacak şekilde hazırlanmıştır ancak bu reçeteler de kişiseldir dolayısı ile kendinize uyarlamaktan çekinmeyin.

Sitemize ay içinde yeni kahveler eklemeye gayret edeceğiz; hatta bu hafta eklemeyi planladığımız 2 kahve daha var. Bunun yanında da bir filtre kahve seçkisi eklenecek.

Filtre kahve seçkisinde ve Espresso seçkisinde fiyatlar normal fiyatlar üzerinden yüzde 5 iskonto uygulanmıştır, kampanya kodu ile bu seçkilerde ulaşılan indirim oranı yüzde 33,5 olur.

Kavrulmuş kahve bir gıda ürünü olduğundan öncelikle öğütülmüş siparişlerin iadesi kesinlikle kabul edilmemektedir. Kavrulmuş kahvelerin de kişisel damak tadına uymaması bir iade kabul sebebi değildir. Dilerseniz kahveleri İstanbul’da bulunan 3 farklı cafemizde önce deneyimleyip sonra alım yapabilirsiniz ya da deneyimlemek amaçlı önce düşük gramajlı (125 g) alımlar da yapılabilir.

Seçkimizdeki kahvelerde herhangi bir stok sorunu yoktur. Ay sonuna kadar yeterli stok olacağını öngörüyoruz. Hızlı ilerleme durumu olup bazı kahvelerde stok kritik seviyeye düşerse buhran bilgilendirme yapıyor olacağım.

İleri tarihli sipariş vermek isterseniz kabul ediyoruz. Sevk edilmesi istenilen tarihi not olarak belirtirseniz o tarih geldiğinde taze kavrulmuş olarak sevk ederiz.

Balat, Nişantaşı veya İş Mekan Cafelerimizden ya da Reşitpaşa Kavurmahanemizden elden alım yapabilirsiniz, ancak bunun için önden özel mesaj yolu ile organize olmamız gerekiyor dolayısı ile önden mesaj atmanızı rica ediyoruz.

Tüm siparişler sabah saat 09.00 da ve 14.00 de kontrol edilip aynı gün sevk edilmeye çalışılır, kargo partnerimiz Yurtiçi Kargo’dur.

Kargo ücreti 600 tl altı siparişler için 45 TL dir, indirim öncesi 600 tl nin üzerinde olan sepet tutarları ücretsiz kargo ile sevk edilir. Örnek: sepet tutarınız 700 tl indirim ile 490 tl tutuyor kargo ücretsiz olur çünkü hesaplama yaparken indirim öncesi sepet tutarı baz alınıyor.

Herhangi bir sorunuz olursa buradan yardımcı olmaya çalışacağım.

Herkese güzel bir alım ve deneyim ayı diliyorum.

İyi akşamlar :coffee::)

Geri