• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ağustos 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bence decaf kahvelerin genelde biraz koyu görünmesinden ve çok su tutmasından dolayı normal reçetenizle demlemenizin yanlış olduğu unutuluyor genelde. Bahsedilen kahveyi içmedim ama içtiğim hiçbir decaf çok çözünme kaynaklı acılaşmadı, zaten tat yoğunluğu zayıf oluyor decaf kahvelerin. Yüksek ısı, uzun süreli demleme, ince öğütüm vs vurun tüm gücünüzle, bi de öyle bakın 😄

1. Decaf konusunada ağır sözlerimi geri alıyorum. Bazı damaklara uygun olabileceği düşünüyorum. Biraz ayarlarla oynama lazım (ama beğenmedim :geek:). Tavsiye verenlere teşekkür

2. Brazil Diamentina : sitedeki reçete ile güzel sonuç aldım Burada. 4 x 60 ml yöntemiyle de güzel sonuç aldım. Gövdeli zevkli biter tadı arayanlara uygun. Tat yelpazesi dar olsa da.

Son düzenleme:
Sevgili Kahveseverler

Sizlerle kahve tutkumuzu paylaşmak ve daha da yakınlaşmak için buradayız. Öncelikle, Kahve Kulübü forumunda bu ay yapılan oylamada seçilen kavurucu olarak sizlerin tercihleriyle bir kez daha gururlandık. Bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz! 🙏

Yaz mevsiminin de sonuna yaklaşırken sizlere güzel bir haber vermek istiyoruz. Ağustos ayının son 5 gününe girerken, kampanyamızı daha da heyecan verici hale getiriyoruz ve iskonto oranını %5 artırarak toplam oranı %35 olarak güncelledik. Mevcut kampanya kodunu kullanarak alışverişlerinizde bu oran üzerinden tamamlayabilir, ay bitmeden buzluk bank stoklarınızı fulleyebilirsiniz.

Ayrıca siparişlerinizle birlikte kutularınızın içinde bir sürpriz de sizleri bekliyor olacak. :giggle:

Bunların yanında da yeni bir kahvemizin de duyurusunu yapmak isterim; Kenya Rui Ruiru 48H Anaerobik Naturel.

Oldukça meyvemsi olan Kenya kahveleri anaerobik naturel proses ile bir tatlılık katmanı kazanıp hem kompleks asidite hem de meyvemsiliğin bir üst seviyeye taşındığı bir hal alıyor.

Amacımız herkesin bu ayki kampanyadan maksimum verimlilikte faydalanabilmesi, bazen her damak zevkine uygun fiyatlar sunmak zor olabiliyor, ancak sizlerin de geri bildirimlerini her zaman dinliyoruz ve size en iyi kahve deneyimini sunmak adına elimizden geleni yapıyoruz.

Sıcak yaz günlerini serin bir kahve keyfiyle taçlandırmak gibisi yok!
Kahve keyfi için bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Herkese şimdiden iyi bir sonbahar diliyorum.

Herkese merhaba,

Öncelikle ek iskonto oranı için teşekkür ederiz. :) @metin

Balat'taki Coffee Department dükkanına fırsat buldukça giderim. Hem kahve dener hem de alım yaparım. Bu kampanya o yüzden benim için süper oldu. Diamantina ve Primavera'dan kesin alacağım mesela. Yalnız yeni gelen ve henüz denemediğim kahveler mevcut. O yüzden alım yapan ve kahveleri denemiş olanlara sormak isterim, acaba hangileri "gövdeli" diyebileceğimiz kahvelerden? Ağırlıklı olarak V60 ile demleme yapıyorum, toplu alım yapacağım da o yüzden soruyorum. Yanıtlarsanız sevinirim.

Herkese merhaba,

Öncelikle ek iskonto oranı için teşekkür ederiz. :) @metin

Balat'taki Coffee Department dükkanına fırsat buldukça giderim. Hem kahve dener hem de alım yaparım. Bu kampanya o yüzden benim için süper oldu. Diamantina ve Primavera'dan kesin alacağım mesela. Yalnız yeni gelen ve henüz denemediğim kahveler mevcut. O yüzden alım yapan ve kahveleri denemiş olanlara sormak isterim, acaba hangileri "gövdeli" diyebileceğimiz kahvelerden? Ağırlıklı olarak V60 ile demleme yapıyorum, toplu alım yapacağım da o yüzden soruyorum. Yanıtlarsanız sevinirim.
Ruhanda ve finca Milanı tavsiye ederim. Bunları gövdeli olması açısından söylemiyorum. Damaktaki lezzetinden ötürü önerdim.

Ruhanda ve finca Milanı tavsiye ederim. Bunları gövdeli olması açısından söylemiyorum. Damaktaki lezzetinden ötürü önerdim.
Rwanda denemiştim de çok sevememiştim açıkçası. Finca Milan olabilir, öneri için teşekkür ederim.

La Divisa diye bir kahveleri vardı aslında birkaç ay önce almıştım, nefisti. Ondan olsa direkt alırdım fazla asidite sevmiyor olmama rağmen.

27449 sipariş numarası ile alıma tekrar katıldım.Ekstra indirim için teşekkürler:)

Son siparişe yetiştim hihihi 😁

Uzun zaman önce heves edip, forumu araştırma yapmak için kullanan ancak ardından ekipmanlarını bir kenara atan birisi olarak yeniden kahve kültürünü öğrenmeye başlarken kulübün etkinliğinden faydalanmak istedim. 27499 sipariş no ile alıma katıldım. Bakalım sonuçlar nasıl olacak. :)

#27500 ile katıldım bende :) 1 kg espressomuda aldım 3 aydır degassing süreleriyle tam tüketimimi denk getirip ideal espressolarımı içiyorum valla benden mutlusu yok.

#27500 ile katıldım bende :) 1 kg espressomuda aldım 3 aydır degassing süreleriyle tam tüketimimi denk getirip ideal espressolarımı içiyorum valla benden mutlusu yok.
Sipariş numarası tam denk gelmiş. Hangil kahveleri satın aldığını öğrenebilir miyim?

indirim kodu tek seferlik mi acaba. Bir defa faydalandım kodu kullandım. ikinci sefer kullanmak istedim, 2 gündür kod bulunamadı diye hata veriyor. Alım yapamıyorum...

Geri