• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ağustos 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Ofise veya eve F/P espresso arayanlar için El Borbollon epey iyi bir seçenek. Şu an 1KG çekirdek indirimle beraber 478 TL (16.20€). Kahve sipariş verdikten 1 iş günü sonra elime ulaştı, henüz çok taze fakat aldığım taze iki shot ortalamanın epey üzerindeydi. Biraz daha zaman geçirince daha iyi sonuçlar alacağımdan emin olduğum bir kahve izlenimi verdi.

Malum yükselen fiyatlardan dolayı uzun zamandır özellikle espresso için F/P çekirdeklere yöneliyorum. Bir kavurucunun en ucuz kahvesinin bu kadar iyi çıkması beni sevindiriyor. Hiç tanımadığınız bir çekirdekte zayiat vermeden içilen espresso candır.

Ofise veya eve F/P espresso arayanlar için El Borbollon epey iyi bir seçenek. Şu an 1KG çekirdek indirimle beraber 478 TL (16.20€). Kahve sipariş verdikten 1 iş günü sonra elime ulaştı, henüz çok taze fakat aldığım taze iki shot ortalamanın epey üzerindeydi. Biraz daha zaman geçirince daha iyi sonuçlar alacağımdan emin olduğum bir kahve izlenimi verdi.

Malum yükselen fiyatlardan dolayı uzun zamandır özellikle espresso için F/P çekirdeklere yöneliyorum. Bir kavurucunun en ucuz kahvesinin bu kadar iyi çıkması beni sevindiriyor. Hiç tanımadığınız bir çekirdekte zayiat vermeden içilen espresso candır.
hocam hazır indirimdeyken ben de 1 kg seçeneğini değerlendiriyorum ağustos bitmeden. 1 kg'a yakın zaten aldım ama oldukça cazip, ki kışla beraber yeniden bir artış olabilir fiyatlarda. sorum şu: siz bu kadar kahveyi nasıl saklıyorsunuz ve öneriniz nedir? vakumlu saklama kaplarından mı kullanıyorsunuz?

Bu kadar hızlı teslimat beklemiyordum dün öğlen verdiğim sipariş 1 saat önce elime ulaştı. Kavrulma tarihlerini bulana kadar bi 30sn harcadım ama olsun 😅. Paketleme gayet güzel akşama da tadım yapıp yorumlarımı yapacağım. Sticker hediyesi görür görmez bilgisayarın üstündeki yerini aldı :)

Ekli dosyalar

• IMG_6337-compressed.jpeg
    IMG_6337-compressed.jpeg
    154.8 KB · Görüntüleme: 178

Bu çekirdek gerçekten güzeldi,ben de çok sevmiştim.

27100 sipariş numarası ile alıma katıldım. Emeği geçenlere teşekkürler.

Bir espresso tüketicisi ve arada filtre demleyen biri olarak ben de toplu alıma katıldım, memnun kaldım bana gelen çekirdeklerin kavrum ve kalitesinden, çekirdekler de taze kavrumdu tam istediğim gibi, bunun için teşekkür ediyorum Coffee Department'e.

27122 Numaralı Sipariş:
ESPRESSO SEÇKİSİ (750G)712,50 ₺
FİLTRE KAHVE SEÇKİSİ (750G)1.285,00 ₺
BESO COLOMBIANA (300G)995,00 ₺
İndirim uygulanmış toplam fiyat
Gram maliyeti
2.094,75 ₺
1,16 ₺

Kahvelerin nitelikleri değerlendirildiğinde indirimle beraber harika bir gram maliyeti ortaya çıkıyor. Zira kampanyalardan aldığım kahvelerde uzun süredir gram maliyetim 1 ₺ civarlarında. Bu vesile ile kampanyalarla ilgilenen tüm arkdaşlara ve Coffee Department'a çok teşekkür ederim.

Sipariş No:27005
Decaf olan Kavrum derecesi açık yazıyordu fakat açıkla pek ilgisi yok gibi maalesef.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230821-122422.jpg
    Screenshot_20230821-122422.jpg
    66.9 KB · Görüntüleme: 100
Çok yüksek beklentiyle 1 kilo Uraga aldım. 2-3 sene önce RoR'dan aşina olduğum çok aromatik ve güzel bir çekirdekti. Ancak hiç beklentimi karşılamadı. Dümdüz, koku bile olmayan bir kahveyle karşılaştım. Türk kahvesi falan yaparak değerlendirmeye çalışıyorum. CD hiçbir zaman üzmez kafasındaydım ama ilk kez üzdü

1 kg el barballon siparis verdim. Bi onceki kavrum olursa hemen tuketmek adina iyi olabilir elimde cok az kahve kaldi tesekkurler

• Sipariş numarası: 27162
Lezzetli kahveler bekliyorum :coffee:

Çok yüksek beklentiyle 1 kilo Uraga aldım. 2-3 sene önce RoR'dan aşina olduğum çok aromatik ve güzel bir çekirdekti. Ancak hiç beklentimi karşılamadı. Dümdüz, koku bile olmayan bir kahveyle karşılaştım. Türk kahvesi falan yaparak değerlendirmeye çalışıyorum. CD hiçbir zaman üzmez kafasındaydım ama ilk kez üzdü
Uraga benim için de beklenti altında kalan bir çekirdek oldu malesef. Tatlılık, asidite vs ortaya çıkaramadım. Çok buruk, sönük bir fincan çıktı ortaya.

Uraga benim için de beklenti altında kalan bir çekirdek oldu malesef. Tatlılık, asidite vs ortaya çıkaramadım. Çok buruk, sönük bir fincan çıktı ortaya.
Uraga espressoda aynı şekilde bir çok ethiopia kahvesinin altına kaldı maalesef. Demse Wote, Banko Gotiti, Bombe Ayla, Idido benzer fiyat bareminde Uraga'dan bir kaç gömlek yukarıda.

Anlamlandıramadığım nokta ben bu kahveyi yıllar önce bayıla bayıla içmiştim. Kavrumla alakalı bir şey olduğunu da pek zannetmiyorum.

Metin Bey çıkıp biz uraga paketlerine yanlış kahve koymuşuz dese şaşırmayacağım 😅

Anlamlandıramadığım nokta ben bu kahveyi yıllar önce bayıla bayıla içmiştim. Kavrumla alakalı bir şey olduğunu da pek zannetmiyorum.

Metin Bey çıkıp biz uraga paketlerine yanlış kahve koymuşuz dese şaşırmayacağım 😅
Acaba yeşil çekirdek halindeyken oluşan bekleme kaynaklı çökme durumu kaynaklı mıdır? Buna benzer durumu aylar önce başka firmada yaşamıştık. Oldukça kapalı, buruk, notaların olmadığı sığ bir fincan çıkıyor. Az önce yine demledim. Hatta 2 farklı su ile denedim. Buzdağı ve Nestle durum değişmedi.

Acaba yeşil çekirdek halindeyken oluşan bekleme kaynaklı çökme durumu kaynaklı mıdır? Buna benzer durumu aylar önce başka firmada yaşamıştık. Oldukça kapalı, buruk, notaların olmadığı sığ bir fincan çıkıyor. Az önce yine demledim. Hatta 2 farklı su ile denedim. Buzdağı ve Nestle durum değişmedi.
Şubat ayında denemiştim bu çekirdeği ve o zaman da bu tarz sonuçlar almıştım. Çok şey denedim ama en içilebilir hali 1 ay kadar kenarda beklettikten sonra kalın öğütüm ve 2 dknın altındaki demlemelerdi.

Herkese merhaba. Delonghi ec680 espresso makinemde şu ana kadar denediğim çekirdeklerden en tatlı, sıfır acılık, kahve gibi kahve, ağız dolduran, bol kremalı sonuç null espresso blend oldu. Bu çekirdeği yakalayabileceğim department çekirdeklerinden hangisi olur acaba. Makinem çok başarılı değil ondan mı bilmiyorum ama tek bölge çekirdekleri açık kavrum olduğundan mı bilmiyorum blend olmayan çekirdekler de hep acı ve kreması az sonuçlar elde ediyorum. Hem @metin bey hem de department espresso çekirdeklerinden deneyimlen varsa açıkladığım çekirdeğe en yakın hangisi olur yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Uraga espressoda aynı şekilde bir çok ethiopia kahvesinin altına kaldı maalesef. Demse Wote, Banko Gotiti, Bombe Ayla, Idido benzer fiyat bareminde Uraga'dan bir kaç gömlek yukarıda.

Şubat ayında denemiştim bu çekirdeği ve o zaman da bu tarz sonuçlar almıştım. Çok şey denedim ama en içilebilir hali 1 ay kadar kenarda beklettikten sonra kalın öğütüm ve 2 dknın altındaki demlemelerdi.
Günaydın arkadaşlar
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz.
Uraga ile ilgili görüşlerimi belirtmek isterim.

Öncelikle kahvenin sayfasında da belirtildiği üzere kahve 2020 hasat. Dolayısı ile kahve bazı karakteristik özelliklerini kaybetmiş olması muhtemeldir. Kahvede biraz yaşlılık belirtileri var. Ben bu kahveyi her konusu açıldığı zaman da belirtiyorum espressoya çok daha fazla yakışıyor, karakterini espressoda daha fazla hissediyoruz hatta cafelerimizde de sıkça espresso olarak kullanıyoruz. Kahvenin karakteri de klasik etiyopya karakterinden uzak, biraz daha baharatsı ve meyvemsi diyebilirim. Diğer firmalardaki Uraga ile aynı lot değil zaten dolayısı ile kıyaslamak doğru değil.

Son olarak kahveyi underextract bırakma ihtimaliniz de olabilir bu sebeple istediğiniz şekilde bir demleme elde etmemiş olunabilir, ince öğütmeye yönelebilirsiniz ve degassing olarak 1 ay beklemenizi de tavsiye edebilirim. Tekrar belirteyim deneyebiliyorsanız espresso olarak mutlaka deneyin.

İyi günler

Herkese merhaba. Delonghi ec680 espresso makinemde şu ana kadar denediğim çekirdeklerden en tatlı, sıfır acılık, kahve gibi kahve, ağız dolduran, bol kremalı sonuç null espresso blend oldu. Bu çekirdeği yakalayabileceğim department çekirdeklerinden hangisi olur acaba. Makinem çok başarılı değil ondan mı bilmiyorum ama tek bölge çekirdekleri açık kavrum olduğundan mı bilmiyorum blend olmayan çekirdekler de hep acı ve kreması az sonuçlar elde ediyorum. Hem @metin bey hem de department espresso çekirdeklerinden deneyimlen varsa açıkladığım çekirdeğe en yakın hangisi olur yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Merhaba
Kendi kullandığımız kahvelerden hem de kullanıcı yorumları doğrultusunda önerebileceğim kahveler El Borbollon veya Primavera olur.
El Borbollon biraz daha gövdeli Pirmavera ise biraz daha zarif bir kahvedir.

Geri