Müthiş bir ay oldu ellerinize sağlık şimdiden çok teşekkür ediyorum.Tüm kahve dostlarına merhaba
Ağustos ayı toplu alım kampanyasının son yarım saatine girerken tüm ekip arkadaşlarım adına herkese siparişleri için çok teşekkür etmek isterizUmarız keyifli bir ay olmuştur…
İstanbul, Ankara ve İzmir kahve festivallerinde hepinizi standımıza sohbete bekleriz️
![]()
Gerçekten son zamanların en iyisi bu oldu bence. Elinize emeğinize sağlıkMüthiş bir ay oldu ellerinize sağlık şimdiden çok teşekkür ediyorum.![]()
Metin Bey,Tüm kahve dostlarına merhaba
Ağustos ayı toplu alım kampanyasının son yarım saatine girerken tüm ekip arkadaşlarım adına herkese siparişleri için çok teşekkür etmek isterizUmarız herkes için keyifli bir ay olmuştur…
İstanbul, Ankara ve İzmir kahve festivallerinde hepinizi standımıza sohbete ve kahveye bekleriz️
![]()
metin bey, hem yaptığınız bu güzel kampanya için, hem forumda sürekli aktif olup her yazılana koştuğunuz için, hem sonsuz anlayışınız ve ilginiz için, hem de bu departmanın macerasına bizleri de ortak ettiğiniz için size minnettarım. kendi adıma en çok kahve satın aldığım aylardan biri oldu, yaptığım stokla uzun süre bu heyecanı devam ettireceğim. tekrardan emekleriniz için teşekkür ediyorum. bu yolculukta sizlere başarılar diliyorum. umarım yeni çekirdeklerle başka bir kampanyada tekrar görüşürüz...Tüm kahve dostlarına merhaba
Ağustos ayı toplu alım kampanyasının son yarım saatine girerken tüm ekip arkadaşlarım adına herkese siparişleri için çok teşekkür etmek isterizUmarız herkes için keyifli bir ay olmuştur…
İstanbul, Ankara ve İzmir kahve festivallerinde hepinizi standımıza sohbete ve kahveye bekleriz️
![]()
@metin Bey,Tüm kahve dostlarına merhaba
![]()
Bizlerde Ailecek Bayıldık Deneme Amaçlı 250 gr Almıştık Diğer Kahveleri Bir Kenara BuraktıkCOLOMBIA / FINCA MILAN @metin bey bu kahveyse biz ne içiyoruzmüthiş ya ben böyle hindistan cevizi suyu içmedim.
Sabahları çayıma genelde süt ve hindistan cevizi yağı eklerim ve bazı kahvelerde hani belirgin o notalar olmaz ama yanından uzağından işte 10 metre ötesinden 5 metre gerisinden hissedersin tatları. Finca milan'da hiç öyle bir durum yok hani aradaki farkı anlamaya çalıştım meyve suyundan farkı ne diye. sadece o kadar hindistan cevizi suyu gibi hissetiriyor ki.. neresi bunun kahve diyorsun valla süper bu yıl beni en çok şoke eden kahvelerden biri oldu :=) elinize sağlık
#27536 nolu siparişimi verdim dün akşam. El Borbollon'u daha önce denemiştim, yine aldım. Kiryama'yı ilk defa deneyeceğim. Sürprizi de merakla bekliyorum.