3mre
Üye
Merhaba, Sefer bey,Merhabalar
Öncelikle siparişinizi kontrol ettim sistemde Bella Vista Moka pot için öğütülmüş istemiş siniz?
Çekirdek %100 arabica'dır.
Ben çekirdek olarak sipariş vermiştim ama bu hata sizin sisteminizden kaynaklanıyordu. Çekirdek olarak seçtiğim halde siparişin bu şekilde oluştuğunu fark ettiğim için hemen arayarak siparişin iptal edilmesini veya çekirdek olarak düzeltilmesini istedim. İptal etmeye gerek olmadığı düzeltmenin yapılacağı cevabını aldım ki zaten çekirdek olarak geldi hepsi.
Yani ben bu kadar ayrıntılı bilgiler paylaşıyorum, comandanteyle öğütüm yaptım diyorum, sanırım yazdıklarımın tamamını okumadınız. Zaten takdir edersiniz ki öğütülmüş kahve alan yani bayat kahve içen biri bu yorumları yapmazdı.
Sipariş etmeden önce de bu foruma Las Delicias'ta çekirdek olarak stok görünmediğini sadece öğütülmüş olarak sepete eklenebildiğini yazmıştım ve bu yazılımsal sorun düzeltilmiş ve bu sayede sipariş verebilmiştim fakat aynı durum diğer çekirdekte de olduğu için sipariş bu şekilde oluştu. Forumda yazılan mesajlardan sipariş verilirken karşılaşılan bu stok hatalarını başkalarının da yaşadığını gördüm. Tabii hemen düzeltildiği için bu bir sorun değildi.
Aşağıda arabica-robusta çekirdek karşılaştırması ve bana gelen Bella Vista çekirdeklerine ait istek üzerine çekmiş olduğum yakın plan resmi paylaşıyorum. Sizin yorumunuza bırakıyorum.