• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Şubat 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

:)Sevgili @Tetra.n.Roastery öncelikle siparişteki ricamı kırmadığınız için teşekkür ederim. Sanırım degas süreleri paketin üzerinde yazandan farklı olabiliyor. Bu kahveler için ideal süre nedir? Tekrar teşekkürler.
Merhabalar, 15 gün ortalama diyebiliriz. Fermente kahveler de süreyi uzattıkça çok farklı tatlar çıkarabilirsiniz. Afiyet olsun

Yanlış verdiğim sipariş için kargoya verilmeden önce düzeltme istedim, hem yardımcı oldular hem de aradaki fark için fazlasıyla ilave kahve göndermişler sağolsunlar :)

Merhaba 28/05 kavrumlu Norbey Anaerobik washed, Honduras Joaquın, Konga için degass süresi öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Burdaki referanslara göre denemeler yapacağım.

Ekipman olarak elimde Comandante C40 MK4, V60, Origami ve Delter Press bulunmakta. Ek olarak bazen V60 ta Lily Drip kullanıyorum.
Dediğiniz gibi Nestle su kullanıyorum.
Bella Vista ile başlangıç yaptım şimdilik ve bir kaç farklı deneme yaptım.
Şu ana kadar tadım notlarında Muz ve Kırmızı Elma az da olsa alabildiğim CMD 20click, 18gr kahveye 50-115-115 şeklinde V60 ile oldu.
Merhaba. Bende lily drip almak istiyorum bulamıyorum nasıl nerden alabilirim ? Bir de buzdağı su kullanıyorum Nestle daha mı iyi kahve için ?

Çok teşekkür ederim ilginize 🙏200 TL uygunmu bu ürün için? Birde yavaş döküm istiyorum diamond iyi bir seçim mi bu ekipman için. Kullandınız normal demlemeye göre fark varmı acaba değer mi almaya ?
Rica ederim. Ben de yeni temin ettim sayılır. Yeni fiyat güncellemesi gelmiş bir miktar ama ben de araştırmıştım rakam uygun kanımca. Diamond ve donut aldım bende. Zaten görünen stok bunlar sadece . Birkaç demlemem oldu. Süre (25-30 sn. civarları gibi uzama kısalma) ve buna bağlı olarak tat profili anlamında fark oluşturuyor aynı demleme parametrelerinde. Henüz az deneyimim olmasına rağmen ben memnunum. Diamond evet yavaş akış sağlayarak demleme süresini uzatıyor. Kalın öğütümlerde vs süre uzatmak için denenebilir. Donut ise tam tersi. Kullanım sonrası deneyimim tekrar alırmıydım evet alırdım 🙂
Tabiiki göreceli bir durum. Karar verirseniz umarım faydası olur size de...

Rica ederim. Ben de yeni temin ettim sayılır. Yeni fiyat güncellemesi gelmiş bir miktar ama ben de araştırmıştım rakam uygun kanımca. Diamond ve donut aldım bende. Zaten görünen stok bunlar sadece . Birkaç demlemem oldu. Süre (25-30 sn. civarları gibi uzama kısalma) ve buna bağlı olarak tat profili anlamında fark oluşturuyor aynı demleme parametrelerinde. Henüz az deneyimim olmasına rağmen ben memnunum. Diamond evet yavaş akış sağlayarak demleme süresini uzatıyor. Kalın öğütümlerde vs süre uzatmak için denenebilir. Donut ise tam tersi. Kullanım sonrası deneyimim tekrar alırmıydım evet alırdım 🙂
Tabiiki göreceli bir durum. Karar verirseniz umarım faydası olur size de...
Süre uzadığı zaman kahvede acilasma ekşime soğuma gibi problemler yaşadınız mı

Süre uzadığı zaman kahvede acilasma ekşime soğuma gibi problemler yaşadınız mı
İnce öğütümde kullanmadım. Kalın öğütüm için sorun olmadı. Bence amaç zaten nispeten kalın öğütüm kahvede süreyi uzatmak olmalı diamond için. Benim kullanım şeklim bu en azından

Geri