• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔ Sonuç Ağustos 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Kahveyi en geç ne zamana tük etmeliyim
Bu biraz görece bir soru doğruyu söylemek gerekirse. Doğru koşullarda sakladığımızı varsayarsak bence çoğu kahvenin performansının doruk yaptığı zaman 10-25 gün arası. Benim pek deneme ihtiyacım olmadı ancak forumda vakumlayıp buzlukta saklayan ve bu süreyi epeyce uzatan arkadaşlar da var. Onlar da bu konuda tavsiyelerde bulunabilirler. Her halükarda bence doğru saklamak koşuluyla ilk bir bir buçuk ay çok abartılacak bir tat kaybı olmuyor. Tabii ki bazı kahvelerde bu süre biraz daha uzun bazılarında biraz daha kısa olabilir.

Kahveseverlerden v60 ve aeropress için çekirdek tavsiyeleri bekliyorum. :)

Merhabalar sepeti oluşturdum. Fakat haftaya pazartesiden itibaren bulunduğum adreste olmayacağım. Acaba bugün vereceğim sipariş Cuma’ya kadar elime ulaşmış olur mu? Kavrum zamanını beklemem mi gerekiyor ? Siparişlerim görselde.

Ekli dosyalar

• B5523B29-937B-46DA-BD41-E55A4D7000E0.jpeg
    B5523B29-937B-46DA-BD41-E55A4D7000E0.jpeg
    65.8 KB · Görüntüleme: 112
26761 numaralı siparişim ile katıldım. Beğeneceğimi düşünüyorum.

Selamlar, ilk başta maalesef biraz karışık gibi geliyor. Zaman zaman biz de işleyişi biraz basitleştirmek için neler yapabiliriz diye çalışıyoruz ancak muadillere kıyasla kahve sayısının çok fazla oluşu, bunlara ek olarak deneme setleri, tüm Hario ekipmanlar, diğer ekipmanlar, filtre kağıtları, ekipmanlı kahve setleri vb derken ne şekilde denersek deneyelim sonuç pek farklı olmuyor.
yok hocam öyle değil, çok kahve olduğundan dolayı filtreleme sistemi önem arz ediyor ama çalışmıyor. örneğin, 4x250 filtresi koyuyorum ama 4x100 etiyopyalar çıkıyor karşıma. sayfaya girip aşağıdaki açıklama kısmında anlıyorum ne olduğunu. (fiyatından da anlaşılıyor tabii :) )

Bu biraz görece bir soru doğruyu söylemek gerekirse. Doğru koşullarda sakladığımızı varsayarsak bence çoğu kahvenin performansının doruk yaptığı zaman 10-25 gün arası. Benim pek deneme ihtiyacım olmadı ancak forumda vakumlayıp buzlukta saklayan ve bu süreyi epeyce uzatan arkadaşlar da var. Onlar da bu konuda tavsiyelerde bulunabilirler. Her halükarda bence doğru saklamak koşuluyla ilk bir bir buçuk ay çok abartılacak bir tat kaybı olmuyor. Tabii ki bazı kahvelerde bu süre biraz daha uzun bazılarında biraz daha kısa olabilir.
Hocam kargo lar ne zaman yola çıkmaya başlar

@S.Yavuz merhabalar, espresso için önerdiğiniz bir çekirdek var mıdır acaba ?

• Sipariş numarası: 26775
Colombia Supremo Medellin 250g
Ethiopia Burtukaana Natural 250g
Ethiopia Aricha Adorsi 250g
Indonesia Sumatra Gr-1 250g
Hario V60 02 Dripper Filtresi (100 adet)

Lütfen en kısa sürede gönderin çünkü kahvem bitti

Keşke espresso için de kavurulmuş bir çekirdeğiniz olsaydı, sizin kahvelerinizi denemeyi çok isterdim

Espresso blend leri deneyimleyen oldumu acaba

Merhabalar sepeti oluşturdum. Fakat haftaya pazartesiden itibaren bulunduğum adreste olmayacağım. Acaba bugün vereceğim sipariş Cuma’ya kadar elime ulaşmış olur mu? Kavrum zamanını beklemem mi gerekiyor ? Siparişlerim görselde.

Merhaba. Siparişiniz bugün Aras kargoya verildi. Yarın sizde olması lazım. En kötü ihtimalle perşembe olabilir.

Şuan stok riski olan kahveler hangileri acaba? Alımı ayın ortasına veya sonuna doğru yapmayı planlıyorum da

Selam, şu an için stok riski olan kahve görünmüyor. Belki biraz Ethiopia Burtukaana ancak malum yaz sezonu, kafe vb toplu alımlar yoğun. Hiç risk yok derken üst üste birkaç siparişte çuvalları sıfırlayabiliyorlar.

• Sipariş numarası: 26775
Colombia Supremo Medellin 250g
Ethiopia Burtukaana Natural 250g
Ethiopia Aricha Adorsi 250g
Indonesia Sumatra Gr-1 250g
Hario V60 02 Dripper Filtresi (100 adet)

Lütfen en kısa sürede gönderin çünkü kahvem bitti

Merhaba, siparişiniz iki saat kadar önce ulaşmış. Kampanya dahilinde gelen tüm siparişleri geliş sıralamasına göre hazırlıyor ve kargoya veriyoruz. Herhangi bir sipariş içinde kavrulmuş stoku biten kahve olursa ilk kavurma gününde söz konusu kahveyi kavuruyor ve kargoya veriyoruz. Siparişinizin şu an gönderimi Perşembe günü olur gibi görünüyor.

Geri