@S.Yavuz 250 gr lık türk kahve ve decaf larda kod çalışmıyor. Gözden mi kaçmış yoksa onlar kampanya dışı
Merhaba, kavurma günlerimiz şu an Pazartesi Çarşamba ve Cuma. Bir kahvenin kavrulma sıklığı ise 2-4 gün ancak bunu eksi artı bir gün olarak düşünebilirsiniz. Haliyle gönderimini yapacağımız kahvelerin maksimum 4-5 gün önce kavrulmuş olacaktır. Müşteri notu kısmında her türlü istek ve görüşlerinizi belirtebilirsiniz ancak degassing süresi dolmuş kahve isteğiniz olması durumunda bunu nadiren sağlayabiliyoruz çünkü önerdiğimiz degassing süresi 7-10 gün ve genelde bu süre dolmadan kavurduğumuz kahveler bitiyor.Merhaba, sitedeki kahvelerin kavrum tarihlerini göremedim. Hafta içi kavrum günleri belirtmişsiniz, bu doğrultuda bashi geçen stokların hep yeni kavrum olduğunu var sayabilir miyiz yada sipariş notu olarak belirtsem yardımcı olur musunuz?
Bunun dışında kahvelerde (özellikle brundi kayanza ve hambela da) stok probleminiz var mi acaba?
Benim elimde kahve stoğum var ondan sebep olabildiğine yeni kavrum alabilmek adına sormuştum. TeşekkürlerMerhaba, kavurma günlerimiz şu an Pazartesi Çarşamba ve Cuma. Bir kahvenin kavrulma sıklığı ise 2-4 gün ancak bunu eksi artı bir gün olarak düşünebilirsiniz. Haliyle gönderimini yapacağımız kahvelerin maksimum 4-5 gün önce kavrulmuş olacaktır. Müşteri notu kısmında her türlü istek ve görüşlerinizi belirtebilirsiniz ancak degassing süresi dolmuş kahve isteğiniz olması durumunda bunu nadiren sağlayabiliyoruz çünkü önerdiğimiz degassing süresi 7-10 gün ve genelde bu süre dolmadan kavurduğumuz kahveler bitiyor.
Burundi ve Hambela için yeşil stokumuzda bir sıkıntı yok ancak kavrulmuş olarak bugün ikisinin de hemen hemen sonuna geldik ve Çarşamba günü tekrar kavrulacaklar. Gönderimlerini Çarşamba veya Perşembe sağlayabileceğiz.
Sayın @S.Yavuz şöyle güzel bir espresso çekirdeği tavsiye edinde kendimize gelelim.![]()
İçemezseniz bu konu varBi gaza geldim ama bu kadar kahveyi nasıl içecem![]()
Sanırım sadece Bishan Wate varSelamlar Sevgili @S.Yavuz
Seçkinizi incelediğimde City+ ve daha koyu[Full City ile Full City+] kavrum yaptığınız çekirdeklerin içerisinde hiç natural çekirdek yok,bunun özel bir nedeni var mı?
Bana da öyle geldi.site aşırı karışıkmış. çözünce sipariş vereceğim![]()
Selamlar Sevgili @S.Yavuz
Seçkinizi incelediğimde City+ ve daha koyu[Full City ile Full City+] kavrum yaptığınız çekirdeklerin içerisinde hiç natural çekirdek yok,bunun özel bir nedeni var mı?
site aşırı karışıkmış. çözünce sipariş vereceğim![]()
Bi gaza geldim ama bu kadar kahveyi nasıl içecem![]()